teletabis2 благодаря ти предварително за услугата.
Снощното гости мина добре, Дани хапна към 21:30ч и се събуди в 7ч. Мама я нахрани и сега пак спинка. Свекър ми и донесе много хубава пелеринка, една играчка Дядо Коледа- пееща, златна гривничка, парички. На мен една блуза, на мъжът ми пуловер.

Даная много го гледаше. Тя защото не го е виждала и сега и е непознат и го гледа, гледа...
Исках да ви питам за АМ, по колко мл. изяждат
? Дани понякога по 140мл.,100мл.,110., различно.Аз сега пия кафе и разглеждам нашето албумче. Много са ни сладки вече порасналите септемврийчета, вече в предколедно настроение. След обед ако имам време ще ходя тук до едно фото да питам, дали могат да ни направят коледни снимчици, казаха ми че имали костюмчета и шапчици. Обличаш си детето и го снимат. Много добра идея. Ще публикувам после снимки да я видите.
А, да ви се оплача. Ние нали малко не се разбираме със свекара и свекървището и снощи като ми вика лятото да съм го изкарала при тях в Разлог
. Щях да припадна... Ще си оставя аз тука мъжа, ще грабна Даная и цяло лято на заточение, при положение че те само заповядват, и как мислите че ще се изтрае това нещо.
. Незнам, направо ужас. Бясна съм.Свекърва ми като беше у нас и като вика, няма да я вдигате права, че и падат сливиците.
За първи път чувам такова нещо, че могат да падат сливиците, смешна работа
Като ми го каза и аз какво да я правя на майтап и казах:" ми няма нищо ще ги вдигнем ".
Особенно тя само командва и ходи зад гърба ми да приказва на Петър /мъжът ми/ и много ме вбесява. Е, как да я обичам после... 
Извинявайте, че ви занимавам с глупости, ама имах нужда да се оплача на някого, че сега стоя и размишлявам, както всеки път как може да са такива. Те били мъжката страна и те щели да казват. Ще казват ама друг път. И аз не съм лесна.
Чао до после
А от два дни имаме отново колики,въпреки че спазвам диета
вече не знам какво да правя
) И последно- казваш, че не си разбрала за промяната в дните на майчинството от 135 на 315 и, че счетоводителката е завеяна и до сега все ти плаща по 160 лева. Ако заплатата, на която те осигуряват (тази по договор) е по-голяма от 160 лева, ти трябва да взимаш повече пари!!! Майчинството се дели най-общо казано на:135 дни болничен (45 дни преди термина и 90 дни след раждането) и отпуск за отглеждане на дете до навършане на 2 години. През тези 135 дни майката получава 90% от брутната заплата- тази по договор, заедно с данъците. Тези 90% през първите 135 дни правят повече отколкото получаваш чисто през месеца. През останалия период - до навършане на 2 години получава 160 лева. Счетоводителката няма как да се разсейва или да не знае сумата- тези пари ги плаща държавата- фирмата пуска съответните документи и държавата превежда парите на фирмата всеки месец. Търси си правата (ако заплатата по договор ти е повече от 160 лева)!
.

Така че си оставаме още няколко дни на Мезим форте, дано всичко да е нормално после

Моят пък хич го няма в кухнята.

През ноща спим непробудно от 22 до 6, след което папкаме и пак сън до 10. Поспаланка ще е като майка си