Искрено ви благодаря за подкрепата

Кузманка АКМБ е алергия към белтъка на кравето мляко Но аз може да съм тъпа но упорита но категорично отказвам да повярвам в тази диагноза Ходих при доцент Ковачева но прегледът бе повече от смешен Разпита пе за наличие на алергии в семейството а вие знаете че има и веднага рече и отсече Другата седмица ще ходя и при други специалисти - Мустаков и Маринова Ще направя и кръвно изследване на детето за установяване на алергия Все се надявам да не е това но ще видим Единственото ни оплакване4 /освен коликите/ е слуз в акото Но това не означава 100% АКМБ
Стига с моите проблеми Честито на всички мини рожденици

Ивакрасива и аз не мога да търся точно сега когато ми трябва

Кузманка това с татито е нормално Детето е изпитание за двамата родители и определено много изостря отношенията Минала съм по тоя път и сега просто чакам да премине А детенце наистина усеща твоите емоции дори и да се опитваш да ги прикриваш зад усмивка Така че колкото и да ни е трудно не трябва да се ядосваме за нищо

Момичета Дари започва да става агресивна към Алекс Вчера като си мислеше че не я гледам го ощипа по нослето а днес го убоде по коремчето с игла

Това е за сега Поздрави и лека вечер