Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 600
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Срокът за доставка пише, че е 10 ДНИ.
Тези хора не стават за нищо - нито куриера, нито некадърниците в магазина във Варна. Бях там преди няколко дни, нищо не им спестих, исках да говоря и с мениджър. Няма такава пародия. Излъгаха ме, че до края на деня ще е на адреса. Познайте дали дойде нещо…
Вчера също нито куриер звъня, нито СМС получих, пратката я няма. Вечерта получих мейл с текст, че е направен НЕУСПЕШЕН ОПИТ ЗА ДОСТАВКА.
Е, питам аз, как е направен този опит, след като никой не се е свързал с мен по какъвто и да е начин.
Изключително нагли, некомпетентни и загубени. Повече няма да поръчвам нищо от там, отивам на място, каквото има налично, купувам, товаря и край.
Не стига, че вдигнаха цените на всичко, а и са толкова несериозни.

# 676
И аз имам 2 пратки забавени, звънях на Икеа със същия успех като всички преди мен. Днес се обадих на cvc, едната пратка била в Търново, другата в Габрово… а са за Пловдив, уж ми казаха, че ще доставят възможно най-скоро.

# 677
CVC е поредната мутренска фирмичка, която не се справя с доставките. Не е сериозно фирма като Икеа да работи с тях. Има достатъчно наложени фирми като Спиди и Еконт.

# 678
  • София
Качеството струва пари, явно условията на CVC са били по-привлекателни за Икеа, пък клиентите да се оправят.

# 679
Аз да се включа с друг въпрос...
В понеделник най-накрая убедих съпруга да отидем до София за моите скринове...
Така въпроса ми е къде мога да намеря в сайта най-намалените им артикули?
И понеже имам малко точки + възнамерявам взема 3 скрина комплект чинии, чаши и др дреболии. Мога ли като си разделя например на две плащания 1вото да ми е с по скъпите неща и на второто да си използвам точките?
Благодаря предварително

# 680
Плащанията могат да се разделят на колкото искате. За точките обаче не знам - зависи колко имате. Има минимум на точки, които могат да се използват за отстъпка, някой скоро даже тук ги беше копирал.

# 681
  • софия
В оферти би трябвало да са най-евтините. Иначе в категориите можеш да дадеш да ги подреди по цена.
За плащане можеш да разделиш на колкото искаш пъти. За да ползваш точки за плащане, трябва да имаш минимум 2 500 (мисля толкова бяха, в сайта някъде има информация, в предишен пост беше пускано).

В магазина, отляво преди касите, има зона с намалени продукти.

# 682
  • София
Дайте идея какво да "залепя" до гардероба вляво, на което да може да стои телевизор?

Скрит текст:

Имам около 110см място.

# 683
Имам проблем с Икеа. От 19 август съм направила поръчката и до днес нито поръчка, нито обратно пари, които хич не са малко. Звънях по телефона и нищо не можели да ми помогнат, да съм пишела на мейла. Вече сто пъти писах и няма край тази сага. Отговарят ми с шаблонни писма. Имал ли е някой същия проблем и как го е решил?
Звънях на куриерската фирма и от там ми дадоха информация ,чакам си поръчката и аз ...

# 684
  • София
А стена стойка и каквото ти харесва под нея?

# 685
  • София
А стена стойка и каквото ти харесва под нея?
Освен стенна стойка и някакъв скрин? Търся идеи, че нещо зациклих.

# 686
  • София
Ами трябва да е нещо не мн високо, за съжаление в икеа масово са по 120, иначе тв маси/шкафове има и по-малки по другите магазини.
Другото е нещо стенно да закачи на една педя от земята.
🤔 От този вид да кажем,  може с икейски да направиш, ако държиш на магазина точно... Въпреки, че подходящ цвят не знам ще намериш ли...

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 23:45 от Angel_Dust

# 687
Здравейте, отдавна не съм влизала в темата.
Да разведря обстановката - в Икеа в UK са пуснали коледните артикули:

https://www.ikea.com/gb/en/new/new-products/?filters=f-subcatego … wt001&page=12

Винаги първо там ги виждам, а доста по-късно на сайта в България.

# 688
  • софия
Освен, че тук коледните неща идват по-късно, не всички се предлагат и бързо се изчерпват хубавите.

# 689
На 29-ти направих поръчката с доставка до вкъщи, вчера дойдоха нещата. Куриерите бяха много дружелюбни. Бяха доста неща, дребни и много. Преброихме ги, всичко си беше налично. Веднага след като тръгна камиона от нас, получих кода за отстъпка от следващата поръчка за 170лв. Не знам аз ли имам късмет, но до сега все поръчвам онлайн, не сме от София, и не е имало грешка, нито забавяне, нито нищо. Чак се учудвам от купищата негативни коментари във ФБ и тук, но явно просто съм имала късмет.

Общи условия

Активация на акаунт