На море в България 2022г.! - 3

• 70 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Ааа, много пъти съм виждала "невиждало"  и то от хора, които явно претендират да са нещо.

# 136
  • Sofia
Ааа, много пъти съм виждала "невиждало"  и то от хора, които явно претендират да са нещо.
Точно! Обикновено тези с "големите претенции" са най-невиждАли. Но и полудявам, когато чуя изказвания от сорта "щом съм си платил, ще ми ходят по з@дник@". Не, мой човек, никой на никого не е длъжен.
Тази година почивката ни беше разделена на две части, с изхранване и без. Останахме в пъти по-доволни от тази, в която имахме само нощувки. В интерес на истината малко са местата у нас, които предлагат качествен ОИ, а когато вече си предплатил и остава да ползваш платеното, започват изненадите.

# 137
  • Пловдив
Сега се сетих за една екскурзия в Италия на която една лелка от групата постоянно пълнеше чиниите .Хапне си хубаво и другото бум в чантата.Когато я запитахме защо го прави.Отговора беше ,че го е взела вече и без това после като вдигнат чиниите ще го изхвърлят .За това по добре да го прибере тя.И на връщане едва мъкнеше куфара.

# 138
slavei4e, хаха
И все пак мисля, че това са  по-скоро изключения 🙃
Както и едни доста дебели дами, дето вземат по чиния пълна с рукола... абе... то чак смешно, но това си е тяхна работа.
Тази вечер посетихме азиатския ресторант в Маджестик. Обслужването бе на английски. Не съм особен фен на този тип кухня, но отидох за идеята🙃 Общо взето ми харесаха нещата. Не бих яла всеки ден, но смятам, че бяха добре приготвени нещата, които опитах - микс салати с хрупкаво патешко, патешко със сос и мус от бял шоколад с маракуя. За пиене предлагат вода, бира, вино и стандартните инклузив-безалкохолни.

# 139
Здравейте, някакви съвети и отзиви за Обзор за тази година?
Резервирахме частен апартамент и ще са ни необходими заведения за хранене и магазини.
Не сме били досега там.
С дете на 9 сме.

# 140
Мнения за хотел Бургас Бийч, Слънчев бряг? Шумно ли е вечер, има ли дискотека или заведение да думка наблизо? Колко струва чадър и шезлонги на плажа?

# 141
  • София
27 лв. лв. комплект чадър и два шезлонга.

# 142
Бургас Бийч е в най- спокойната част на курорта. Няма дискотеки и навалица около него.

# 143
  • русе
Мнения за хотел Бургас Бийч, Слънчев бряг? Шумно ли е вечер, има ли дискотека или заведение да думка наблизо? Колко струва чадър и шезлонги на плажа?
В момента съм в този хотел спокойно, няма данданий нищо  от никъде  не  се  чува. Храната става, не е претъпкан хотела, паркинга е пълен и струва по 20 лв., ние по 12 го платихме, такава ни беше  офертата. Чадър и шезлонг са по 10 лв. Това точно пред хотела, има и много свободна зона.

# 144
В момента съм в този хотел спокойно, няма данданий нищо  от никъде  не  се  чува. Храната става, не е претъпкан хотела, паркинга е пълен и струва по 20 лв., ние по 12 го платихме, такава ни беше  офертата. Чадър и шезлонг са по 10 лв. Това точно пред хотела, има и много свободна зона.
Значи са махнали идиотския плажен бар, който ни държа будни до осем сутринта с някакъв техно маратон миналата година. Бяхме от другата страна - в съседен хотел, но барът е точно посредата и цялото крайбрежие вибрираше, по едно време си замечтах за Валери Симеонов.....От миналата година се зарекох да не стъпвам в Сл.бряг точно по тази причина.

# 145
Точно! Обикновено тези с "големите претенции" са най-невиждАли. Но и полудявам, когато чуя изказвания от сорта "щом съм си платил, ще ми ходят по з@дник@". Не, мой човек, никой на никого не е длъжен.
Тази година почивката ни беше разделена на две части, с изхранване и без. Останахме в пъти по-доволни от тази, в която имахме само нощувки. В интерес на истината малко са местата у нас, които предлагат качествен ОИ, а когато вече си предплатил и остава да ползваш платеното, започват изненадите.

Не каза в кой хотел си била в Поморие.

# 146
Всички знаем колко хубаво ни е морето, а ето и кои плажове са с най, най-висока оценка. Изненадан съм от липсата на Каваци. И предишните години не е попадал в тази класация, а е страхотен плаж. Осемнадесет плажа и едно яхтено пристанище са постигнали световния стандарт "Син флаг" в България за 2022 г., съобщи БТА по информация от Българското движение "Син флаг".

През 2022 г. с престижния световен стандарт в България са плажовете на Бялата лагуна, Албена, Кранево-Север, Златни пясъци, Слънчев ден, Обзор-Централен, Свети Влас–Нов плаж, Слънчев бряг-Север, Слънчев бряг-Централен, Слънчев бряг-Юг, Несебър-Юг, Поморие-Изток, Къмпинг Черноморец, Созопол-Централен, Созопол-Харманите, Дюни, Дюни-Юг и Аркутино, както и Марина "Диневи
". https://www.investor.bg/lifestyle/554/a/18-plaja-i-edno-pristani … -sin-flag-350963/. .

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 19:17 от Мъфин

# 147
  • русе
Добро утро,
Част от плажа пред хотел Бургас Бийч .

# 148
Нашата почивка в Златните, хотел Елена, свърши. Като цяло ми хареса много, самият курорт, плажа, морето. Че даже и хотела като сграда и чистота. На 4-5 мин. от плажа и централната улица. Но храната на ОИ беше ужас. Смисъл някои неща не ставаха за ядене - полусурови. Единствено салатите, скарата, спагетите и сладките ставаха. Закуската беше най-хубавото хранене. И алкохола беше добре. Но пък всеки ден едно и също. Никакво разнообразие. Буквално едно и също. Как пък за една седмица не смениха нещо... Обаче чувството, че си натрапник, остава. Все едно искат да те изгонят. А последния ден направо така се и получи. Нали освобождаването е до 12 ч. В 11ч ни звънят да сме освобождавали вече стаята, защото имало много за настаняване и трябвало да се чисти. Как да е. В 11:50 слизаме долу и освобождаваме. Искат да ни махнат гривните, но ние обясняваме, че имаме обяд и ще останем за него. Ейййй голям скандал стана. Не знам не си ли отбелязват дали се е ползвал тоя обяд на първия ден или е оставен за последния.. след като има такава опция, е редно да се отбелязва някъде. Мъжа ми искаше да викат управителя и да пускат записите от камерите от първия ден, ама по едно време дойде човекът, който ни беше настанил и добре, че ни помнеше /може би понеже бяхме малко българите/ и обясни на момичето. Не ми е за храната, както казах е гадна, но принципа и това гадно чувство, че някой иска да те прецака, си остана.. и грубото отношение на тези младежи от персонала, сякаш насила някой ги е накарал там да работят и само им досаждаш. Примерно един гост искаше четири еспресо, а момчето на бара му казва "значи две дълги" и човекът пак казва "не, четири еспресо" обаче онзи продължава четири къси правели две дълги Flushed
Някой знае ли в Букинг как се пишат коментари и се дава оценка? Нещо не ми излиза такава опция..

# 149
За букинг - като се отрази при тях от хотела, че са получени парите и престоят е минал, ще ви изпратят мейл с линк за писане на отзив. Ако не го направят до седмица, като си влезете в профила трябва да се е появила опцията за отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт