Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 504
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро и от мен, да не остана по - назад и аз се записвам в новата темичка.Бебоците ни почнаха  с месечинките вече.Има да падат честитки.
valkiria ти направо ме разби с това недвижимото ти имущество  newsm62
emsy, какви са тез благинки, бе мила, това да не е нещо с кремче - йогуртче нещо, че много си падам.Иначе торти не обичам, ама разни кремчета.Абе, момичета, вие като ги пускате тия снимки после пишете ли рецептите в Готварския?
Моли днес спа с мен до 10.30 ч. - еми какво да направя, много ми се спеше, едва отлепих да я нахраня в 8.00.А вашите малки бебоци случва ли се да проявяват капризи и да "се тръшкат"? Моята доскоро беше много кротка, ама напоследък като й вземем нещо от ръцете и почва да реве и да се тръшка и да рита с крака докато не й го върнем /например като добара дистанционното и превключва, лапайки го или ми вземе някой закон, документ, по който работя/ smile3516 smile3511
Брех какво малко с какви претенции  smile3555 newsm62
А да честитя рождения ден на Елеонораnbirthday, както и половин годинките на Ивчо и Вики newsm18 newsm18 newsm18

# 16
Честита половин годинка на Вики на мама Тинтири Минтири и на Ивчо на мама Камбанска!
Много да са ви здрави дечицата, само усмивки да раздават и приятни нови нещица да ви изненадват!

Честита ти рожденничка З енева! Тя вече се момее госпожицата!

emsy, какви са тез благинки, бе мила, това да не е нещо с кремче - йогуртче нещо, че много си падам.Иначе торти не обичам, ама разни кремчета. Абе, момичета, вие като ги пускате тия снимки после пишете ли рецептите в Готварския? 
Ами ние от там ги взимаме рецептите! Laughing За да не го обърнем на готварски и тук  ще ти пусна рецептите на лични, че са много елементари и лесни. Joy

# 17
  • София
Честита половин годинка на Вики и Ивчо!!! Честит рожден ден и на Елеонора. Ние с Марти ви желаем много здраве, щастие и любов.  
TABBY, сигурно е било много болезнено. Ох, дано не ти се случва повече. Hug

# 18
Здравейте момичета отново Simple Smile
аз се върнах на работа от вчера, и днес съм малко извънредно пак. искам да ви кажа че много ми липсвахте през тези 5 месеца Heart Eyes. сега ще пиша по-редовно. отивам да ви изчета, дано да мога да прочета всичко дето сте писали че да съм в час с новините. 
Искам да честитя поливин годинка на всички наши бебоци smile3510 baloni

# 19
  • Пловдив
От сутринта до сега нямах нет и  #Cussing out , побеснях направо.

Но да си дойда на думата.
Честита половин годинка на Ивчо и Вики. Да растат здрави момченца за радост най-голяма на тати и на мама. Да са палави, игриви и  много щастливи.

z_eneva, да ти е жива и здрава малката тийнейджърка. Да получи днес най-хубавите си подаръчета

Чао от нас, излизамееееее  Mr. Green

# 20
  • Пловдив
Здравейте момичета отново Simple Smile
аз се върнах на работа от вчера, и днес съм малко извънредно пак. искам да ви кажа че много ми липсвахте през тези 5 месеца Heart Eyes. сега ще пиша по-редовно. отивам да ви изчета, дано да мога да прочета всичко дето сте писали че да съм в час с новините. 
Искам да честитя поливин годинка на всички наши бебоци smile3510 baloni

Поли, добре дошла отново

Радвам се , че се завърна в отбора. Надявам се, че често ще се радваме на присъствието ти. Да нацелуваш бебчо от нас

# 21
  • Варна
Здравейте!
Аз вчера нямах нет  Sad и вие вече сте в нова темичка. Отново благодарности на Пепитка и на кръстницата newsm51
Честити 6 месеца на Ивчо и на Вики newsm67  bigdance2 Да са много здрави, усмихнати и щастливи дечица
 newsm59 на Елеонора на z_eneva Да е много здрава и ученолюбива и много, много щастлива.
Аз излизам, че дребния пак се размръка

# 22
[size=14ptЧестита половин годинка на ВИКИ И ИВЧО,нека да растат здрави и послушни деца!  ura  bigdance2  party023
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЕЛЕОНОРА,да бъде здрава и  много щастлива!
[/size]

# 23

Илияна и Иванна на сбирка на по бира...

ЕТО ОЩЕ

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 10:11 от TABBY

# 24
Peppita, както винаги наистина с вкус си направила темичката!  bouquet

За рахита някой попита как се установява. Най-простият начин, по който на нас  ни го откриха е чрез опипване на фонтанелката. Има и други начини като например, ако под главичката на детето винаги е прекалено мокро, тоест ако се поти повече. Освен генетичната предразположеност има и определени фактори, които могат да "отключат" рахита. Ако бебето не се извежда на чист въздух редовно, тоест на разходка, за да се набави в организма по естествен начин витамин Д. Аз лятото извеждах беба малко, заради жегите, а есента заради неприятния вятър във Варна а и от страх да не се простуди и резултатите са налице. Откакто ни казаха за рахита и когато е хубаво времето сме навън.

Ние със захранването сме до под кривата круша. Новите тенденции в захранването ми действат в тази насока успокоително. Единствено банановите безглутенови каши на Humana и Слънчо ги приемаме добре.

Също искам да споделите, дали бебетата ви ядат от АМ количеството, което е описано на опаковката. Елито яде в момента 150 мл + 5 лъжички АМ, а вече трябва да яде 210 мл + 7 лъжички. Дори доскоро приемаше не повече от 90 мл.
Кърмих я до 4 месец на поискване и после трудно въведох режим с АМ. Дори още се храним в 3 през нощта. Какво ли не опитвам да я успокоя, но след 5 мин се събужда гладна като вълк и си иска дозичката от 60 мл  Misc Baby Bottle

Да е жива и здрава и като стане на 6 месеца ще въвеждаме по-сериозни режими. Хайде лека съботна вечер!

# 25
  • на брега на Дунав
Много приятно сте започнали тая сутрин с много благинки за стомаха , а ние от рано се изстреляхме на раходка и неможах да се включа.
Z_eneva да ти е честита рожденничката.   bouquet.  newsm59   bigdance2  Tada newsm51
Честита половин годинка на Ивчето на Камбанска и на Вики На Тинтири_Минтири. Страхотни юнаци са ви те. Само усмивки да ви носят.
Emsy е браво мила, какво толкова се притесняваше за тортичките, страхотно си изглеждат и със сигурност са вкусни. жалко че сутринта неможах да се почерпя с вас  smile3518.
Е разбира се, нали сте ми на сърцето  newsm10. Ама честно Таталинка снощи така се бях спекла , по повод твоя постинг. Едно криво ми стана.  Weary Не беше много права миличка, защото всички влизаме тук не само да пишем, а й да четем и в никакъв случай умишлено не пренебрегвам молбите или изказванията на кой да е било от вас, а още по-малко на Пепитка, която се грижи за новите теми....  Пък аз тъй се изкефих, че тоя път съм първа в новата темичка  newsm62 а то каква била работата  smile3555Както и да е. Мир  Peace.
Валкирия, бре моме, направо ме утрепваш с тия твои лафове. От де го изкопа сега това 'недвижимо имущество'  smile3532. Ей ша ма умориш бе човек имай милост  newsm62. Ама голяма си сладурана.  newsm51
Мимик, моя Сами и той в последно време така ме гледа в устата като ям и ми се кара, като не му дам. Мале незнам какво да го правя тове човече, ама гледам вие крупни мерки сте взели по тоя въпрос.  newsm47
Ехе какви са тия двечките красоти. Ох, че са сладки   love001
Това е от мен за сега.

# 26
Ехе какви са тия двечките красоти. Ох, че са сладки   love001
Това е от мен за сега.
това са щерчиците ни с Таби , мерси!  GrinningКомплименти приемаме по всяко време  Mr. Green
Пепи много ти благодаря за темата!  HugКакто винаги страхотна! Wink
На всички пожелавам хубава вечер и много усмивки! Heart Eyes

# 27
Честита половин годинка на Ивчо и Вики! Да са здрави и спокойни бебчета!   love001

Енева, да ти е жива и здрава щерката. Ама тя наистина голяма мома  Simple Smile

Вили и Таби, много са ви хубави девойките  smile3522. Сладуранки!

Емси, и ти си кулинар, а? Аз не мога да се похваля с такива възможности, но обичам да импровизирам в кухнята. За сега свекито е окупирала кухнята и не ми се налага да се изявявам, само когато пожелая.
Пепитка, хиляди благодарнсти! Много се стараеш!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Вили, мерси и на теб кръстнице!  Simple Smile  bouquet

Днес наистина бе "подарен" ден, имам в предвид слънчев. Оплзотворихме го на 100% със Стефи. Дано и утре е такъв, пожелавам ви го от сърце.

целувки и хубава вечер
 bye Flowers Rose thumbsup

# 28
Penelopa, благодаря за инфото. Аз питах за рахита.Осъмних се дали го имаме, защотот нашата мома ж 4-ти месец си вдигаше дупето и около метър минаваше сама, без да и помагам.Обръщаше се всякакси, а сега Cry нищо не прави. Каква е процедурата като ти открият рахит...може ли да ми обясниш?
Аз от месец и половина насам рядко я изкарвам щото тук си нямате на идея колко е студено. НИе възрастните трудно дишаме само докато стигнем до колата дори, а за бебчо и дума да не става. Хората тук като ходят на пазар и не си гасят колите по паркингите, шото после я успеят да ги запалят, я не #Crazy!
НЯкои беше писал за зелено-черното ... в памперса, ми нашата и това има от скоро и не мога се начудя от какво може да е  newsm78. ДАли и при мен нещо кърмата, а...???
Емси  Praynig, може ли и на мен рецептата! Аз много си падам да правя какво ли не в кухнята, но пусто време нямам и сега си сабирам рецепти та за празниците да си изненадам домашните любимци!
Таталинка Hug!

# 29
  • Варна
Здравейте, отново!
Ама момите наистина много хубави(пу пу пу)!
И кулинарните вкусотии изглеждат перфектно, Емси. И съм сигурна, че е много вкусна тортичката.
Ние вчера ходихме на ортопед(нали имахме тортиколис и да видят дали сме се оправили). Всичко вече е наред и много се радвам за това. Направиха ни и цялостен преглед и там всичко е ОК(пу пу пу). И така докато бяхме там реших да питам от кога да започна да слагам дребния да сяда и в паяка. Направо се опулих доктора като ми каза: "от днес". Така се #Crazy, че той се засмя и ми каза, че не се шегува. Просто развитието Хрис било добро и няма никакъв проблем да го слагам да си седи и да си щъка с паяка. Обясни ми и какво да очаквам. Прилагам и снимков материал Grinning

ето и някои от позите които заемаме понякога:

Общи условия

Активация на акаунт