Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 593
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от нас с Боби.
Мимик и аз се  Praynig бебенцето на твоята приятелака бързо да оздравява. Дано няма  и повече нещастни случаи, както тези, които се случиха напоследък.
Снимките ви като бебета са страхотни.
Днес мисля да поизляза на покупки, така ми се ходи по магазини ...
Честит Рожден ден   bdbaloni на Munichka i irenahr пожелавам ви много късмет, здраве и  весели моменти.
Отивам, че малката се събуди...Лек ден от нас и ного  Hug.

# 76
Здравейте wavey всички сладуранки и сладурковци  Hug
 Днес  няма да имам време да ви изчета че вчера пакмного сте написали и само влизам да  се присъединя към честитките за празнуващите днес.
 baloniЧестит Рожден ден    на Munichka i irenahr   baloni
  А сега да си ви почерпим с Ади виртуално,че днес  ставаме на  6 месеца  sohappy и понеже снощи се правих на сладкар -ще ви пусна снимки малко по късничко
 newsm38  cook а  за беоците по 1  Misc Baby Bottle feeding.весело изкарване на празника днес за всички празнуващи   love001
 Безброи целувки на наборчетата  Йоанка на Зори и Боби  на  Нушинка
  Лек ден за  сега  от  нас   bouquet
 до писане  Party

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 09:42 от StoneSour

# 77
  • Варна
Здравейте!
 И аз се зачудих как така от 3 декември на 9ти... Компютри, случват се такива забивки.
Сега влизам да почерпя, че днес е Св.Ана и аз си празнувам именния ден. Заповядсайте тортичка, сладки и капучино

# 78
Добро утро мили момичета !
Ама какво е ставало в тези теми - върнат архив , нещо е много , много изтривано ...оплетох се  newsm78
Вчера нямах нет и не съм успяла да ви почерпя за половин годинката на Нана  newsm38 Misc Baby Bottle Popcorn  food010 cook Благодаря на тези , който са се сетили за нашия прзаник  smile3521
Честито от мен на именнците от вчера и на тези , който празнуват днес!Да са здрави и послушни деца !  newsm76 Two Hearts 1stroller baloni
Честито на онези , който прзнуват 8-ми декември cheers ние все още сме от тях с мъжо нищо че вече не сме студенти  Mr. Green
Честит рожден ден на Munichka i irenahr   !Да сте живи , здрави и много обичани жени , както и щастливи майки ! bdbaloni baloni happy bdОт мен чао че малката е гладна ! Grinning

# 79
  • Варна
Честит рожден ден на Munichka и Irenahr! 

Честита половин годинка на Ади, Йоана, Лора, Боян и Ивайа!
Аз вчера ходих с малкия на ортопед. Само че пропуснахме прегледа- чакахме 30 мин, а пред нас имаше хора които чакат повече и се отказах. Нинани, можеш ли да ми дадеш координати на ортопеда при който води Тея? При тези с несериозното отношение към графика и клиентите си няма да отида повече #Cussing out А на Криско много му пукат ставичките, особенно на крачетата. Пукат ли и на вашите деца?

Тук напече, ще се готвим за разходка. Чао и много цунки на бебоците!

# 80
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ И ОТ НАС!  bouquet  bouquet НЕКА ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И СИЛНИ ДЕЧИЦА! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
АНИТКА, честит празник и на теб,мила! Бъди жива и здрава и много обичана жена! Heart Eyes Hug  bouquet
Ще ти пусна координатите на док.на лични ,но малко по-късно че сега ще храня дзверчето Joy

# 81
Забравих да честитя на всички именници днес!Много здраве , щастие , любов и късмет! Grinning baloni
Момичета а къде се пази и пази ли се някъде написаното от вас вчера и онзи ден , за да ви прочета постингите.Съжалявам ако въпроса ми е глупав . Embarassed
Забравих да допиша че и моята майка днес има имен ден ! Вече и се обадих да и честитя , а тя милата беше забравила че има празник

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 13:26 от Вили1

# 82
  • Стара Загора

Момичета а къде се пази и пази ли се някъде написаното от вас вчера и онзи ден , за да ви прочета постингите.Съжалявам ако въпроса ми е глупав . Embarassed
Накъде..няма го. Съжаляваме за изгубената информация. Здраве да е  Hug

# 83
Честит рожден ден на Munichka и Irenahr bdbaloni
Честит имен ден на Анитка и всички останали именници  bouquet
Честито и на всички месечинки... много да слушкат

# 84
  • Русе
Добро утро и от нас. Алекс си лежи в леглото, бори с някакъв лигавник и нещо май му се кара  Thinking
Честито на празнуващите!

Тъй като на мненията от 4-ти до 8-ми им се е случила случка, си позволявам да си задам пак питанката към 26.

26, ние имахме подобно нещо, което описваш като киста на венеца, ама не знам дали е било точно такова  Thinking Това нещо беше преди два-три месеца на мястото на 1-ви горе вдясно и изключително много приличаше на зъбче. Всички бяхме убедени, че е такова. Беше твърдо като зъбче, все едно се е показало само ъгълчето, а не цялото ръбче (приличаше на малко топченце). След 2-3 седмици просто изчезна  Shocked Даже помислих, че аз нещо не съм наред  newsm78. Такова нещо ли имаш предвид? Дай ми, моля те, повече информация за това чудо.

Мимик, дано детенцето се оправи скоро и да няма последици от тези преживявания  Praynig

# 85
  • София
Честит празник на всички месечковци днес!!!
Честит рожден и имен ден Мъничка!!! Бъди жива и здрава и много щастлива и нека всички твои мечти да станат реалност.
 bdbaloni
Честит рожден де и на Irenahr. Твоите желания са мои пожелания!!!
   bdbaloni hbday bdbaloni

Честит имен ден на всички, които празнуват днес, да ви е живо и здраво името и да ви носи много късмет!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
  • Ямбол
Честит рожден ден на Munichka и Irenahr  newsm59 nbirthday newsm59!
Честито на всички именници !
Честито и на всички месечинки!
Бъдите здрави и много щастливи!
Elisir, благодаря за сутрешното кафе.Цигарките ги спрях когато забременях и оттогава не съм пушила.
Приятен ден на всички!

# 87
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile

Това със загубения архив е малко непритно, но важното е, че все пак има форум и място, в което да си приказваме и споделяме опит и мнения. А и това ни напомня да не пускаме прекалено много и тежки снимки в постингите си! Все пак сървъра се пренатоварва.

Честита половин годинка на:
Ади на StoneSour,
Боян на Нушинка (надявам се да сте добре и да пишеш скоро!),
Йоана на Zorri,
Лора на etiiordanova,
Ивайа на isi

Да са здрави, слънчеви и игриви деца!  Party

Честит рожден ден на Munichka и Irenahr! Много здраве и любов ви желая!
Честит имен ден, Анита! Да си здрава и щастлива!
  bouquet

# 88
Здравейте момичета! Simple Smile

Това със загубения архив е малко непритно, но важното е, че все пак има форум и място, в което да си приказваме и споделяме опит и мнения. А и това ни напомня да не пускаме прекалено много и тежки снимки в постингите си! Все пак сървъра се пренатоварва.
Мале от кога ми се иска да кажа точно това, но все го пишех и след 30 минути го изтривах... Защо не мога да си обясня, може би да не засегна някой, но сега подкрепям Таталинка с две ръце  newsm10 thumbsup (не ме разбирайте погрешно)

Честита половин годинка на Ади на StoneSour, Боян на Нушинка, Йоана на Zorri, Лора на etiiordanova, Ивайа на isi с пожелание за много здраве и късмет  newsm51

Честит рожден ден на Munichka и Irenahr! Много здраве, щастие и любов
smile3525

Честит имен ден на Анита  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Пожелавам ти много късмет и дълги години да посрещаш този празник  happy bd

И сега и аз да почерпя виртуално, че и майка ми Анна има имен ден  cheers newsm24  food002 Wine Glass beer eat
Лек и усмихнат ден от нас с Иванна

# 89

newsm59 nbirthday newsm59
Честит рожден ден на  Munichka и Irenahr!
Желая Ви много щастие,любов и късмет!

Честита половин годинка на Ади на StoneSour, Боян на Нушинка, Йоана на Zorri, Лора на etiiordanova, Ивайа на isi   newsm51

Честит празник на всички именници днес! Да сте живи и здрави и много щастливи!

Тук в Русе времето е просто ужасно-мъглата не се е вдигала от 4 дни и аз не смея да изнасям Марти на разходка.А на всичкото отгоре има и някакъв гаден вирус,който ние с татито почти изкарахме.Дано само бебо не се разболее  Praynig
Мимик,какво стана с бебенцето,излязоха ли резултатите.Ох,моля се всичко да е наред Praynig
Таталина,напълно съм съгласна с теб относно претоварването на сървъра  Peace

Общи условия

Активация на акаунт