НПМГ - тема 8

• 77 427
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
  • София
Не. Това е учебника, в който е събран материала за 8 и 9 клас. Използва се при паралелки с ИИЧЕ.
Вижте съдържанието на двата учебника - материала от този, който е втора част го има в учебника с летящите хора.
Може би в 8 клас се учи просто по учебник за 8 клас.

Да, мисля, че е това, което дава Валя.

# 108
  • София
Здравейте, още една майка на записан в 5а клас ученик, предпочел НПМГ (имаме и братовчед в 8а, който категорично отказа СМГ, та ще си ходят заедно:)
Моля да споделите какви са Вашите впечатления от школите в НПМГ. Тъй като не можах да направя разлика между ИТ и Информатика, го записах и на двете школи, както и на математика, което ми се струва много.
До колкото разбрах, математиката ще се поеме от г-н Тодор Иванов, виждам, че води курсовете за подготовка на малките, така че се надявам да има подход към децата.

Не съм запозната с конкретиката - с школите - но по отношение на учебните предмети (основните) е горе-долу така: в информатика се изучава алгоритмизиране, кодиране и, най-общо казано, програмиране. В ИТ се изучава МС пейнт, МС офис (частично) и... май това е. С други думи казано, "информатика" подготвя бъдещи програмисти, ИТ - бъдещи секретарки.

# 109
  • София
В школата по ИТ се учат да анимират, да изработват сайтове, правят дизайн, занимават се с роботика и т.н....
Много по-интересно е от MS Office. Скучните неща са за редовните часове по ИТ. Joy
В големите класове се иска да имаш основни познания в коденето, за да направиш нещо в ИТ - на прима виста се сещам за роботиката, в която ако не кодиш, не правиш нищо.

# 110
То не беше клюка това за ушагелов, както и опита му за 5-ти клас, който не стана първата година. Ама тук не вярвахте Wink

Ние освободихме 1 и още съученици общо 4 места в мат паралелка на първо класиране.
Надявам се в бъдещите години нпмг да си върне и мат слава. Пожелавам успех на децата и много радости на вас.

Коментарът за опита му зс 5ти клас с положителен или отрицателен отенък е ? Simple Smile

# 111
  • София
Аз пак да попитам за учебниците по език. Някой беше споменал, че се купуват заедно. Притеснява ме дали ще попадна на последното издание.

# 112
  • София
Да, правят се организирани покупки от учителите. Ако не ти е важно да ги закупиш предварително, не бързай за тях.

# 113
Записва се още една горда майка на ученик в 8А клас от НПМГ.
Има ли тук още майки на деца от тази паралелка?
Доколкото разбирам от това,което сте писали досега е по-добре да не избързваме със закупуването на учебниците?

# 114
  • София
Здравейте, нямаме ли някаква група на НПМГ да си разменяме учебници? Различна от групата във ФБ за учебници от ръка на ръка?
У нас се въртят учебници за 9, а вече е за 10 клас и ми се искаше да освободя място за тези за 11 клас.

# 115
  • София
У нас се въртят учебници за 9, а вече е за 10 клас и ми се искаше да освободя място за тези за 11 клас.

А нещо за 8 клас нямаш ли?

# 116
Записва се още една горда майка на ученик в 8А клас от НПМГ.
Има ли тук още майки на деца от тази паралелка?
Доколкото разбирам от това,което сте писали досега е по-добре да не избързваме със закупуването на учебниците?
Моят син също е от 8А клас

# 117
А нещо за 8 клас нямаш ли?
Имам някои учебници за осми клас. Ако искате на л.с.да уточня наличните?

# 118
Аз също търся учебници за 8 клас, ако някой предлага Simple Smile

# 119
Аз напоръчвах всичко от списъка на сайта вече..  Мислех да я пращам до борса, но влезнахме заедно в бгучебник и за 20 мин свършихме работа.
Даже немския език взехме А1 и граматиката. Дано да няма сериозни промени и да може да ползва по-голямата част от тях. До сега все й се падаха учебници 2ра, 3та употреба - тази година реших да я наградя за успеха с чисто нови Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт