НПМГ - тема 8

• 77 411
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
и ние имаме писмо, 10-ти к-т, математика, Кортезов. Точно каквото е писала и Клаудия.

# 91
  • в страната на чудесата
Малкият Кортезов е голям сладкиш. Радвам се, че ще е в гимназията. Надявам се децата да го харесат също.

# 92
  • София
Ние в Е паралелка какви сме последно Simple Smile
Уж се водим БЗО ХООС, както и биолозите, но честно казано не съм сравнявала броя на часовете.
За нас беше приоритет комбинацията на химия и биология с НЕ.
Биотехнология беше тази паралелка навремето. Но сега имате възможност да си изберете.

# 93
  • в страната на чудесата
Преди повече от 10-12 години... май.

# 94
  • София
Само аз съм без писмо Sob
С предните мейли бях първа, сега за компенсация ще ме прескочат Laughing

Ние другата седмица ще пробваме маршрути. Каквито и комбинации да правя в сайта на СКГТ, все около час ми идва...С две или три прекачвания...Горкото ми дете!

# 95
  • София
Белинда, аз не ги различавам много природните паралелки, но да не сте в тази с биологията? Една жена по-горе каза, че няма и тя писмо за часовете по химия...
Може да са пратили писма само за математиката, химиците ще почакат. Joy

Редактирам се, ориентирах се. Явно не сте. Laughing

# 96
Получих заветната информация за часовете по химия Simple Smile
Белинда, провери ли спам папката, да не е отишъл там имейлът?

# 97
Включвам се и аз с бъдещ ученик в училището.

# 98
Момичета здравейте.
Имам следното питане (надявам се да не се повтарям) ,но не мога да намеря подходящата информация.
Дъщеря ми сега ще е 6-ти клас ,но ще кандидатсваме в НПМГ.Кога е най-подходящото време за записване в курсовете на НПМГ за 7-ми клас(става въпрос за курса по биология).Притеснявам се да не изпусна сроковете и да останем без необходимата подготовка.
Благодаря предварително.

# 99
  • София
Сега. (с уговоркате, че не познавам Вашето дете и не зная можете ли да си позволите да платите курса в две поредни години)
В седми клас децата са претоварени и е по-добре да си има основите по предметите, на които ще ходи на олимпиади и състеания и ще гони оценки в училище.

# 100
Може ли да препоръчате физическа борса за учебници, където да изпратя щерката със списъка да опита да се справи сама.
За първа година ще купуваме учебниците, и искам да я въвлека в процеса.

# 101
  • София

Записвам се с голямо закъснение (едва ли съм ви залипсвала), но най-вече с питанка - някой открил ли е учебник физика на Максим Максимов за 9 клас на Клет? Намерих на Булвест - два различни - но на Клет изобщо не открих...

# 102
  • София
По едно време беше модерно учебниците за 8 и 9 клас за ЕГ да ги издават заедно, като един. Ако имаш възможност, виж дали този с летящите хора не е такъв. На този със синусоидата пише, че е само втора част.
Аз ги имам вкъщи и мога довечера да снимам съдържанието и на трите учебника за осми и девети клас и да решиш.

# 103
Момичета здравейте.
Имам следното питане (надявам се да не се повтарям) ,но не мога да намеря подходящата информация.
Дъщеря ми сега ще е 6-ти клас ,но ще кандидатсваме в НПМГ.Кога е най-подходящото време за записване в курсовете на НПМГ за 7-ми клас(става въпрос за курса по биология).Притеснявам се да не изпусна сроковете и да останем без необходимата подготовка.
Благодаря предварително.

Aз го записах моето в края на април. Едната група беше пълна вече.

# 104
  • София
КЛЕТ е група, включваща И Булвест.

https://klett.bg/

Ето това ви е учебника - втора част...
https://www.book.store.bg/p224792/fizika-i-astronomia-za-9-klas.html

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 16:02 от Слънчевата

Общи условия

Активация на акаунт