НПМГ - тема 8

• 77 410
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Имам писмо за ФУЧ-овете за 8 клас за 7 - 14 септември.

# 76
  • Mars Hotel
В танцовата зала? Доста иновативно наистина. Smiley
Дали всички осми класове ще са заедно?

# 77
  • София
Нашите не са в залата за танци. В 12 кабинет са.

# 78
  • София
Танцовата зала всъщност е една зала, пригодна за много неща - понякога е танцова, друг път е актова зала, а става и на аула. Smiley

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 14:06 от Слънчевата

# 79
  • София, Младост
Ние сме в 10 кабинет от 13:30 до 16:00 ч...явно няма да са всички на едно място.Ще ги води Иво Кортезов.

# 80
Аз още не съм получила имейл за допълнителните часове по химия от 7 септември. Предполагам ги изпращат поетапно Simple Smile

# 81
  • Mars Hotel
Аз още не съм получила имейл за допълнителните часове по химия от 7 септември. Предполагам ги изпращат поетапно Simple Smile
Как химия? Мислех, че всички ще имат математика.

# 82
Доколкото знам от 7 септември допълнителните часове ще са само по математика за всички 8ми класове.
Не съм чувала за такива по химия.
И ние ще сме в танцовата зала Simple Smile

# 83
  • София
Ееееее, написали са си го хората. Не всички са с математика. Погледнете си ФУЧовете. Например биолозите нямат ФУЧ математика. Защо искате да ги изтезавате с математика?

# 84
Не е само математика. Всяка паралелка ще има различни занимания. Някои математика, някои химия.

# 85
  • София
В учебните планове за 8 клас, за учебната 2022/2023 г са предвидени часове ФУЧ математика, като 18 учебни часа ще се вземат в периода 07/09-14/09. Пише го в пдф файла за 8-ми клас, след всяка паралелка:

https://npmg.org/wp-content/uploads/2022/07/%D0%A3%D1%87%D0%B8%D … %B0%D1%81-new.pdf

Само за 8Д видях, че часовете са по химия, а не по математика. Възможно ли е да е грешка - или математиката за всички останали, или химията за 8Д?

# 86
8 Д клас ще имат химия от 7.09 до 14.09.

# 87
Точно така, биолозите ще учат химия, а всички останали паралелки ще учат математика.
Това ни го казаха още при записването Simple Smile
Някой с дете от 8д клас вече да е получил имейл с час и място на провеждане на часовете?

# 88
Ние в Е паралелка какви сме последно Simple Smile
Уж се водим БЗО ХООС, както и биолозите, но честно казано не съм сравнявала броя на часовете.
За нас беше приоритет комбинацията на химия и биология с НЕ.

# 89
  • София
Не бях обърнала внимание досега, но на паралелките с първи език НЕ, като втори език не се предлага АЕ. Не, че е голяма загуба - напротив, но не бях забелязала досега този факт.

Според учебните планове, в Д клас се набляга на биологията, а в Е клас са разпределени поравно часовете ФУЧ и ИУЧ за Х и Б. До 10 клас.

Общи условия

Активация на акаунт