Преследвач

• 15 103
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Айде почна се. Пуснеш ли тема с проблем във форума, винаги накрая ти излизаш виновен. Хахахаха. Тоя ако я наръга, пак ще кажем - еми лабилна е, тя си е виновна. То даже има психологическа тенденция хората винаги да обвиняват жертвата - така се застраховат психически - смисъл, аз не правя тези грешки на жертвата, затова на мен няма как да се случи това лошо нещо.

# 61
Ами с това криене сама се поставяш в ролята на жертва. Този е усетил, че мъжа ти не знае, че криеш, че те е страх. Даже в крайна сметка може да не е толкова привлечен от теб, а от самата идея да е преследвач, да те гледа как се мъчиш и гърчиш. Луди всякакви! Отделно, ако е усетил, че го криеш от мъжа ти, може да е сигнал за него, че все още имаш чувства, че има шанс, че мъжа ти е само пречка... кой го знае кога и къде може и мъжа ти да причака и вместо той да е подготвен, направо ще му дойде като гръм от ясно небе..

# 62
  • София
Айде почна се. Пуснеш ли тема с проблем във форума, винаги накрая ти излизаш виновен. Хахахаха. Тоя ако я наръга, пак ще кажем - еми лабилна е, тя си е виновна.
Почна се заради нейното отношение. Хората са казали, че най-добрата защита е нападението или поне сериозен отпор.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 17:19 от Cuckoo

# 63
Авторке, нищо чудно, че ти се е лепнал някакъв ненормалник, ти наистина сама се набутваш в ролята на жертва с това мълчание и ходене на пръсти около него. С треперене да не стане това, да не стане онова, нищо няма да постигнеш, само ще го амбицираш още повече.

И тоя твоя мъж, ако няма да си поема отговорността да бъде такъв... за какво си го взела втори път? Ще ми каже той пет пъти, че говоря "глупости", и аз ще седя и ще го търпя. Да бе, да.

# 64
  • София
Авторке, не можах да разбера точно, понеже пишеш, че те е страх да му откажеш срещу, за да не направи нещо. Това означава ли, че се срещаш още с него.

# 65
Аз се усетих, че съм се вкарала във филма и поради това потърсих съвет. Разбрах, че пасивността тук не работи  и ще са необходими действия. Казвала съм му, че ако не престане ще отида в полицията. И реално ходих два пъти. Омаловажавах ситуацията, но вече не искам да продължава така, защото днес се хванах, че се оглеждам и ме работи едно неспокойствие.
 Не се срещам с него, което води до много по-смели и чести обиколки около дома ми.

# 66
  • София
На входирана жалба са длъжни да извършат проверка, кое не е ясно?

Авторке, мисля, че нито с мъжа си си била честна, нито с хахото.
Повече твърдост и една истерия - остави ме ненормалник мръсен ще свършат работа от меката Мария.

# 67
Аз се усетих, че съм се вкарала във филма и поради това потърсих съвет. Разбрах, че пасивността тук не работи  и ще са необходими действия. Казвала съм му, че ако не престане ще отида в полицията. И реално ходих два пъти. Омаловажавах ситуацията, но вече не искам да продължава така, защото днес се хванах, че се оглеждам и ме работи едно неспокойствие.
 Не се срещам с него, което води до много по-смели и чести обиколки около дома ми.

Добре де, от какво те е страх всъщност? Че ще те нападне физически ли, има ли такава вероятност? Или се притесняваш от скандал? Дотук видях, че той те обикаля а ти трепериш като мишка, но защо точно не разбрах.
Притеснително е и досадно,  съгласна съм, затова кажи на мъжа си, че се страхуваш наистина. Преследвачът знае ли, че си ходила в полицията , да не си въобразява, че още има шанс?

# 68
Иди при други полицаи и входирай жалбата наистина.. отстоявай си твоето право малко по-смело и нахакано… аз съм подавала срещу такъв кукундрел, но не бивш, без дори данните му да знам.. не знам как го бяха разпитали, но като ме видеше пресичаше от другия край на улицата и се правеше на невидим..

# 69
  • Варна
И аз не го разбирам този страх, мишкуване и треперене. Малко здравословна доза ярост няма ли в тебе, ега ти... Отивай в друго районно, с готова написана жалба и си искай входящ номер.

# 70
Страх ме е да не ме "накаже" като нападне мен или детето. Не мога да преценя дали е способен след като го викат в полицията, да кажем. Той е с голямо самочувствие и гледа хората "отгоре".
В по-голяма част от изминалото време просто го игнорирах и си мислех, че ще мине. Последните месеци вече усещам, че не издържам.
Не знам какво си възразява, според мен си фантазия както той каза, че цял живот ще ме чака защото съм смисъла и живота му.
Бях до болка честна. Обясниха съм му всичко в подробности, но има една стена, която не поддава в приемането за край. Последният път ми звънна от непознат номер, да ме уведоми, че той е унизен понеже съм сложила край и той не го приема. Ще ме чака. Затворих му. Докарват ме е до истории първите месеци, в които склонява да водим разговори. И му казвам, че е края  - и не.
И започнах да чакам да се откаже. Досега.

# 71
Той е толкова смел заради твоето бездействие, ако подадеш жалба в полицията набързо ще му изчезне куража. Но не бих се конфронтирала лично с него, такива откачалки приемат всякаква форма на внимание като знак, че още има надежда. По-скоро му прати мъжът си като го видиш да обикаля около вас.

# 72
С кого говори в районното?
Аз ти писах - намери квартал ия и говори с него. Той знае какво да прави!

# 73
Честно казано губи се усещането за ясно сложен край. Безкрайни разговори, изяснявания, и после пак - най-вероятно това го е възприел като... противоречиви сигнали, така да се изразя.

Намери начин наистина да сложиш край. Не вдигаш на непознати номера, не  приемаш подаръци ли бяха, входираш жалби в полицията всеки път, когато го видиш пред вас, свържи се с кварталния\кварталните, ако трябва плати една юридическа консултация и т.н. А да - и най-накрая кажи на мъжа си, даже това трябва да е първото.

# 74
  • Варна
Между другото, точно така може да започнеш разговора с мъжа си - ходих до районното да разговарям с полицаи, казаха ми какво да правя, смятам да напиша жалба и тия дни да отида да я подам официално. Не искам да живея в страх за себе си и за детето ни.

На бас, че след това няма да те отсвири с думите, че си измисляш.

Общи условия

Активация на акаунт