Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 51 980
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Много искам да се включа в темата по темата, но правя зимнина.
Само ще обобщя, че щерката е с модерното мислене и хич не съм доволна. И тя споделя изцепки и изпълнения, на които е станала свидетел. Говорим много, но в повечето случаи ме слуша с досада. Не мога да отрека,че отива с желание на работа повече от година, издържа се сама, ние също ѝ даваме ежедневно пари, но дрехи, козметика, излизания- тя си покрива. Сега сама ще си плати и морето. Проблемът на мен ми е цялото ѝ безразличие и мързел за стаята и вещите ѝ. Никакво внимание, никакво отношение, никаква загриженост. Много от нещата, които за мен са ужасни, не ок и т.н. за нея са нещо нормално....всички правили така, на никой не му пука.
Хайде, починах си, продължавам с бурканите.

# 106
mariat аз приключих за днес и мисля и за седмицата с бурканите. 5 бр лютеница и 15 доматено пюре. Другата седмица ще правя кетчуп, ама за целта трябва да си взема машинката за подправките.

# 107
Аз днес правя апетитка. Или нещо подобно.

# 108
  • при късмета
Като взимахме Шефа, точно си говорех на сестра ми със свекървата, че няма да успея тази година за лютеница на вилата вероятно. Не знам кога ще имам кухня, а тя е трудоемка и цапа много съдове. Май и тази година ще правя апартаментска, догодина живот и здраве повече и по традиционния начин.
Джейми, как правиш само 5 буркана лютеница? Предполагам, че е заради домашните продукти. При мен чушките тепърва цъфтят, а доматите са вързали доста, но всички зелени. Само 2 откъснахме миналия път. Аз мисля и да имам условия на вилата за зимнина, да е с купени продукти, че не мога да изкарам толкова, а и не ми се заробва с градина. Догодина на едно каре, което съм го определила за зеленчуци, слагаме поливна система, да не тормозя комшията, но да има за салата. Система за поливане може и да имаш, ама от плевенето машина за сега не може да те замести. Абе не се гледа градина от разстояние, каквото и да измислят. Другото трева, място за басейн, шезлонгите вече са налични и хамака, навеса да стане и друго не ми трябва. Курортисти сме ние, поне за сега

# 109
Добро утро! Хайде кафето от мен.

Днес съм с нов див любимец, за тези които не са видели през последната седмица имам в двора различни гости.

Този почти го броя като домашен любимец.

И най-новия  заблуден по светло

Май само смока от преди седмица на съм снимала, но се надявам някой от останалите да се е преборил с него.

# 110
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, не виждам какво има на първата и последната снимка. Смоковете не са опасни.
На вилата за пръв път видях скорпион. Първия много ме уплаши, после имаше още няколко докато сваляхме стената, не ми правеха впечатление. Добре, че тукашните не са като в Австралия Joy И част от змийска кожа намерихме в стената. Явно всичко може да се настани в необитаема къща.
Мъжа ми вчера се оправи с осите много бързо, отдъхнах си.
Калинче, сигнализирай като си пристигнете, лек път
Смърфи, на вас приятна почивка
Имам обикаляне днес. Гушки на всички и хубав ден Hug

# 111
ма ко на първата е таралежа от онази вечер, но отблизо, на последната малка нощна птица
Щях да пиша за зимнината. Правих домати, но във фризера тук се оказа, че имам пакетче чушки и пакетче патладжани от миналата година та те веднага се превръщат в лютеница. Другата седмица ще донеса всичко останало и в къщи и те ще се префасонират в лютеница на мен двайсетина бурканчета са ми достатъчни.
Сега се разправях с ВиК  от три седмици са ми прибрали едни пари и не извършват услуга за която съм платила. Току що бяха на двеста метра от нас и телефона в офиса им дава че е изключен, защото казах че и там ще звънна. Обадих се в централата и да видим дали ще ги пришпорят. Още двайсет дена съм у дома след това няма как да остана в къщи и да чакам да дойдат. Да не ми бяха взимали парите, да бяха казали изчакайте едиколко си време. Не купете си частите платете ние ще дойдем...

# 112

Ха добър ден от кака ви маруля!!!
 Валче,много добре те разбирам какво имаш предвид.

Понеже никой не е писал след мен добро утро с един изгрев от теасата!!!

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 07:03 от марулета

# 113
  • при късмета
Добър ден!

Да сложа кафе, нищо, че е обяд. Нямах домашен нет до сега, от телефона ми е тегаво.
Липсите да се появят, да не дърпам уши и да вадя тефтеря.
Аз ще ходя чак до центъра, за китайските подправки, че Шефа другата седмица си октава тук с майка и иска да готвят

# 114
Ма ко, къв е тоя Снежко, дето наднича от кафето? Рано му е още...

# 115
  • при късмета
Добро утро!

Честит празник на празнуващите!
Ние отиваме на вилата. Ама и време ще уцелим, дано се оправи, че повечко ще постоим
Гушки на всички Hug

# 116
Добро утро.
Добавям и това към кафето, за да почерпя на патерици за моето порастване.

# 117
Привет! Честит празник!
  Мари, на патерица,но от сърце - да Илядиш, както казват У северозапада, а ние да ти ги броим годините!
  Честит имен ден на Мимето , на Мари и на други,ако изпускам,но от никовете не се ориентирам за имена. Богородица да бди над всички ни и над децата ни!
    Аз днес съм на работа.Мислех , че като първи ден след отпуска ще ми е доста по-тегаво.
  Имам работа в склада,затова ще ви поизоставя малко.
  Вземам си кафе и изчезвам.

# 118
  • София
ЧЕСТИТО УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО НА ВСИЧКИ НИ! БОЖИЯТА МАЙКА ДА НИ ПАЗИ И ДА НИ БЛАГОСЛАВЯ ДЕЦАТА, НАС И ДОМОВЕТЕ НИ!
Да са живи и здрави именячките. Да носят с чест най-святото женско име!
МАРИЯТ  взимам си от разкошната торта, комбинирам я с ароматното кафе на МА КО. Какво му трябва на човек? Наслада за сетивата. Желая ти от всичко най-добро по много, по случай порастването ти.
При мен е малко затишие. След няколко дни домът ни отново ще се напълни с детски смях и глъч, здраве и живот!

# 119
Да е честита и адашката в семейството на Валето. На това момиче с кеф пожелавам освен здраве, много учене, професионална реализация и да не спира да вярва в доброто и чудесата!

Общи условия

Активация на акаунт