Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 51 996
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, да ви разкажа една много кратичка история, която ме разби емоционално, че даже и си поплаках.
Благотворително мероприятие. Събраните пари ще се предадат на Детска онко болница. Едно дете решило да участва, но не е донесло предмет от дома. Събрало по джобчетата си всички налични парички, а те съвсем не били много. Само 7.50 €. Купило една диня и успяло да я продаде за 360 €. В следващите два дни успяла да продаде още един пъпеш и един ананас. Към сумата прибавила още 370 €. От малка участва в благотворителни мероприятия и винаги е много щастлива и въодушевена. Това дете е внучката ми Катерина.
Тези дни ще се приберат у дома отново у нас ще зазвучи детски смях.

# 121
  • София
Честит празник,  момичета!
Мария,  жива и здрава да си,  много,  много щастлива!

Черпя за нашата Мими и за майка ми:

Малко,  но от сърце!
Мими си е в София,  свиквам вече да карам празници без да е вкъщи,  така и трябва,  децата растат и правилното е да разперват криле по пътя си.
Тя днес започва интензивен онлайн курс,  за да е спокойна за изпита по английски за университета.

Хубав ден на всички!
И ако има още именици- да се чувстват  поздравен!

Фло,  благодаря за споделената история! Браво на детето! ❤️

# 122
Фло, още много поводи за гордост да имаш с внучките! А нас да ни правиш съпричастни.
Вале, да е здрава майка ти! Благодаря за почерпката.

# 123
  • при късмета
Мария, със здраве да си носиш името!
Вале, на твоите именнички честито! На голямата спокойствие, на малката все повече успехи!
Фло, браво на детето, да ти е гордост и занапред
При нас ту завали, ту слънце изгрее, ама си намерихме работа вътре та не ни пречи особено. Комшята има РД, майка му ИД та няма и да работим много днес

# 124
Ма ко, може ли координати на твоята масажистка? Похвалих, че те съживява и сега приятелка търси варианти.

# 125
  • при късмета
Ако не й е далеч Люлин, пращам тел.  на лични. Само да кажа, че през седмицата работи само вечер, след 18. Ходи на друга работа

# 126
Честит празник на всички Марии! Много здрави и щастливи да са.

Flo 51 жива и здрава да е Катерина!

# 127
Честити да са всички Мимета в темата! Бъдете живи и здрави! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Фло - браво на внучката! Hands Clap

Утре ни карат багажа... омммм. Иначе уикенда бяхме при приятели на къщата им в Гърция и много хубаво си изкарахме.

# 128
Смърфи, бързо ли минахте границата?

# 129
Смърфи, бързо ли минахте границата?

Да. Петък на обяд за 5 мин, в неделя вечерта за 15 мин.Wink

# 130
  • в сърцата на децата <3
В последните минути на празника - честито на всички Марии! Бъдете благословени 🙏

# 131
Драстеееее!
  Фло, поклон на Катето!!! 
   Аз работя, ядосвам се с енергото,щото си спират тока , когато си искат.И в резултат хладилник и фризер се смарангясаха.
    Абе много ми се спи днес!

# 132
Здравейте момичета!
Прибрахме се благополучно, с по-малко инциденти на връщане, обаче аз малко издадох багажа и съм с бастун LaughingLaughingLaughing ама като си почина ще ми мине. Много пътуване в неподвижна позиция, никакви разходки.... Общо за 3-те седмици сме изминали 14 000км........
Имам страшно много багаж да оправям и не успях да ви прочета, само побързах да се обадя, че да не ме мислите.
Надявам се утре да си пия кафето с вас на спокойствие Heart Eyes

# 133
Ама лейдуци, как така бастун?!
   Ей, да се стягаш и да се оправяш!

# 134
  • при късмета
Привет!
Калинче, бързо да минава. Тъкмо ще сложиш кафе утре, че на мен от телефона ми е тегаво.
С махмурлук съм, а работа има за китайския народ

Общи условия

Активация на акаунт