Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 52 029
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Ангелче, скоро в някоя тема хвалеше мултикукър, ако не се лъжа с голям обем. Може ли да споделиш марка и модел да го разгледам?

# 151
  • София
Въй,  Мария,  вземи си като моя бидон.
Толкова съм доволна,  че няма накъде!

Люска,  и аз не разбирам от техника.  Но от торти разбирам,  особено когато се ядат!

# 152
Вале, кажи де, какъв е твоя? Марката май беше Тефал?

# 153
  • София
Ми нали ви го пусках,  не помниш,  старост нерадост. 😁
Смърфи каза,  че е като нейният и е върха на върховете!
https://www.technopolis.bg/bg/Uredi-za-zdravoslovno-gotvene/URED … bqJBoCMfkQAvD_BwE

Има една група,  където администраторската дава ваучер 10 процента отстъпка,  ако поръчаш през нея от официалния представител,  тя работи за тях.
Да те включа ли там😁
Мнооого полезна група,  ще се замаеш от четене,  като секта сме.
Последният кекс,  дето ви черпих,  там го правих.

# 154
Помня, че го пуска, ама как да ти кажа...помня избирателно. Simple Smile
Не ме включвай никъде, моля те, че скоро от мъжкия ми профил във фб питах за цени за лазерно епилиране и ми пратиха ценоразпис за мъжките части...

# 155
  • София
JoyJoyJoy
И квооо,  имаше ли снимки там,  дето ти пратиха?!?!

# 156
О, не, само ми говориха в мъжки род и си бяха спестили ценоразписа за женските части. Ама аз съм си виновна, че не се представих.

# 157
  • София
Сервирам кафе в любимата чаша на Марулетка.
На нея е изобразен Баварския замък Нойшвайнщайн.
Лейди да драсне,  моля,  че я мисля!

# 158
Тъкмо допивам моето кафе и с кеф ще се присегна до твоето, Вале.

# 159
Добро утро! Вземам си кафенце, Вале!

Днес отново ден сред кашоните...

# 160
Добро утро. Валенцето благодаря за кафето. От 7:40 видя пред един Лидл, който се оказа че отваря в 8:30. Обещах на баща ми да му купя машината за вакумиране. Опашка стана, стискайте палци да мога да се класирам, че все са по няколко бройки.

# 161
  • в сърцата на децата <3
Ангелче, скоро в някоя тема хвалеше мултикукър, ако не се лъжа с голям обем. Може ли да споделиш марка и модел да го разгледам?
Много се колебаех между този като на Валето и Тефал CY505, накрая взех Тефала. Няма запичащ капак, но реших, че не ми трябва, имам и фраер. "Само" 6 литра е обема, води се за до 6 души. При положение, че готвено ядем почти без изключение само двама, предостатъчно ни е. А и ползвам сума време на майка кукъра, имам наблюдения как работи, предпочетох го пред неизвестното Simple Smile

В групата на Вортекса съм и аз. Полезната информация е много, но има един сериозен недостатък - вече няколко пъти ми се случва да засека негативни постове, които биват свалени, а хората - блокирани от групата. Голям червен флаг ми е. Това лично мен основно ме спря да си взема Вортекс.

# 162
Добро утро!
Тук съм, добре съм, ама компа се скапа след 15г. вярна служба и през тел е много трудно за мен...
Обещах рецепта за вино от къпини, ама.......
Мако търси из нета че не помня съотношения, но помня, че трябваше винена мая да се добави, защото с плодовете ферментацията не е като при гроздето.
Сега компа е даден за извличане на инфо и за подмяна на win, че беше на 7-ца и отдавна няма поддръжка.....

# 163
Лейди, шурото Шоколадово синче как понесе пътя?

# 164
Прибрах се.
Имаше машини достатъчно, но пликовете бяха по търсени... Купих им да видим кое ще им допадне и да не ме занимават след седмица да търся пак. До понеделник смятам да не излизам.

Общи условия

Активация на акаунт