Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 52 030
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Валенце ,не си забравила ти!!! Обожавам го тоя сет!!!
   Все се каня като пътувам нанякъде да се отбия да пием по едно кафе в Ребърково в тези красоти и винаги или гоня час, или не съм сама. Уговаряме с моите дружки уикенд в Типченица, ако сме сами с ММ в колата ще пиша.И като разбера кога ще е уикенда де. 
   Мако, при вас има ли безводие? Гледам новините сутринта, това е безобразие!!!В 21 в да носят водоноска на хората, щото водата изчезнала. Как така изчезва река?!
   Днес бабчето до обяд беше детегледачка. Няма такъв кеф!!!!!!! А Кати е най-прекрасното бебе. Само се вози и си гледка , от време на време ме проверява дали съм зад нея и продължава нещо да си бърбори. Спазихме заръките на мама в колко да заспи и да яде.  Отличнички сме!

# 166
  • при късмета
Има вода при нас  от другата страна на Своге сме. Иначе си е страшно за няколко населени места. Хората казват, че и преди се е случвало. За 19 часа не е имало вода тогава, сега е по-дълго. И на мен ми беше чудно как изчезва толкова голяма река. Последно разбрах, че е започнала да идва водата.
Ние си изкарахме водата от кухнята, преместихме мястото от където влиза тока от стълба в къщата и днес бетонираме 1 етаж. Голямото помещение е почти готово. Доста работа отметнахме.

# 167
марулета бързо минава времето с бебка нали. А нека да проходи тогава ще е по весело.
Браво на вас мако!
Отметнах втора доза кетчуп на Пеп4о! В момента варя последните шишенца.
Това е последното подобрение на барбекюто, за да мога да правя всичко удобно.

# 168
Привет! 11.43 стана ,кафе няма.
  МАкобърка бетон, Лейди куцука , Валето не ще да черпи в порцелан.
    Айде, едно закъсняло от мен.
   Днес съм до обяд, после малко среща с една приятелка и бегом вкъщи при Кати. Замислила съм, ако майка й позволи ,да се льочкаме в басейна днес.
   Утре моите родители ще идват, че се бяха заканили още юли месец , ама ние с ковид,те с ковид,после ние на море.

# 169
Марулетка, благодаря за кафето. Вече съм на второ дълго, откакто съм станала.

Да се похваля, че кашоните са оправени. Е, има и в мазето и гаража още, но засега те не ни трябват. Ще оправяме мазето с плочки и стелажи и там ще се нареди всичко. Ще има и още работа в апартамента по преподреждане на някои шкафа, но това ще стане с времето.
Сега чакаме да дойдат да вземат празните кашони, че цялата ни тераса (20 кв) е пълна на два реда...

# 170
Късно ми е за кафе вече.
Напазарувах, преполових направата на нова доза апетитка, че на пазара нямаше чорбаджийки чушки и утре ще я довършвам. Пържолите за обяд  наготвих. Сега се чудя дали да се попека малко, но като знам, че ще издържа само 30 минутки и не ми се занимава.

# 171
Вече час сме без вода и варенето на лютеница стои на изчакване...
Гледам видео уоци в един сайт в който имах проблем с влизането и никави опити за помощ от обучителите не помогмаха, днес го излъгах с влизане през ФБ.

# 172
  • София
Здравейте момичета!
Да ви почерпя за двоен празник: син и свекър с еднакви трите имена, рождената дата и разлика 75 години!
Да са ми живи, здрави и благополучни!

# 173
Люска, честити рожденици! Да са здрави и послушни!

# 174
  • в сърцата на децата <3
Люси, честити да са ти! Живи и здрави, спокойни старини на свекъра и много покорени върхове на сина 🎉

# 175
Люси, честит им рожден ден! Да са живи и здрави!

# 176
Честит празник и на двамата, да са много здрави!

# 177
Люси Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Да са ти живи и здрави рождениците! Много здраве и късмет!

# 178
Люска, малко със закъснение, но от сърце желая на двамата да са живи и здрави! 91г !!!!Евала !
 На синът ти желая късмет, успехи, да следва мечтите си и да има верни приятели!
  Мама и тати идваха на гости,не са виждали Кати от Великден.Като ги гледам как пърхаха около нея, сигурно е голям кеф да доживееш правнуци и да си в кондиция .
   Госпожичката ни днес има  9та месечинка.

Аз вчера си я гледах почти цял ден, мама и тати някъде излизаха, ходиха да си чистят апартамента, че правят ремонт. Канят се, живот и здраве, за Коледа да са там. На ММ хич не му се ще, той обича да сме всички заедно на едно място, да има глъч , голяма трапеза .Сигурно в някой минал живот е бил глава на голяма италианска фамилия.
    Апартаментът им е на 10 мин пеша от работа, на 10мин с кола от нас.
    Добре , че позахладня. Трудно ми е в жегите.Обаче последният ковид ,който изкарахме преди около месец направо ми разказва играта. Едвам мърдам, нямам сили , като дроб съм , потя се като змей, и една стара травма на коляното ме побърква. Особено вчера , преди да се излее дъжда, място не си намирах от болка.
    Гледам, че още спинкате, Валето и Ако се помотват с кафетата, да сложа аз.Любима снимка с кафе, ей тъй си мечтая да си го пия някой ден, на някоя тиха провансалска уличка.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 08:57 от марулета

# 179
  • при късмета
Добро утро!

Люска, да са ти живи и здрави на патерица!
марулета, честита месечинка на госпожицата
Калинче, бързо да оправите компа, аз така и нямах време за къпини.
Последната вечер така се изля и беше толкова мокро на другия ден като си тръгвахме, че не беше възможно да бера. Голяма борба със съсела или съселите, не знам какво ще правим. Мъжа ми изкара кабел и сложи контакт на подпокривното и явно имаше ефект, защото като го включихме, то се премести на 1 етаж. Изумителното е, че се движи вътре в стените. М/у тухлите не са слагали разтвор като са зидали, само отгоре и отдолу на реда, но не и м/у тухлите на самия ред и то се движи в тунелите, които стават в отворите. До едната греда на тавана на 1 етаж имаше доста голяма дупка, сложихме вата, а това на сутринта я беше направило на конфети. Сбутахме се едната вечер на 1 етаж, влизаме защото го чухме, че е там, мъжа ми светна към тавана, а то най-спокойно си мина пред краката му Joy Поне сме сигурни какво е. Колкото и да не ми се иска, ще се наложи да вземем по-драстични мерки.
Иначе доста работа свършихме, най-важното бетонирахме навсякъде 1 етаж и още по-важното, успя мъжа ми да мине през каменната основа и да изкара тръба за изходящата вода. За наш "късмет" излезе точно на една от металните колони, които държат лозницата. Някой малоумник, беше сложил на метален профил 3х3 см., бетонена пета, която беше 50 см. дълбока. Плочата на терасата, до която се намира е 10см. дебела, а бетона под винкела половин метър на долу и горе долу толкова в диаметър. Едва го извадихме. Още бетон ще има, но ще е натам и на 1/3 от това, което положихме, при това ще е на 2 места, та едно по едно и няма да е такъв зор. Доволна съм от отметната работа, с гризачите какво ще правим не знам. И единия орех ми брули и съсипва, защото е близо до къщата.
Гушки на всички и хубава седмица, че дълго стана Hug

Общи условия

Активация на акаунт