Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 52 040
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
Чеки малко, ква е тая хубава седмица?! Ти няма ли да се вясваш тук? И кой ти брули ореха?
  Вземайте мерки,че тва е гадно нещо , ще създава грижи.
  Идвайте и казвайте как сте!Казах!

# 181
Добро утро!
Щип, щидищип по бузките на Катето Heart Eyes прекрасна снимка!
Компа ще стане, ама не се знае кога - още се вози в колата на мм LaughingLaughingLaughing
Най-накрая оправих багажа....
Ходих до чаритито да си търся малка чашка за италианско кафе - не намерих, но пък се сдобих с много хубави дървени рамки с картини /които ще махна/ и ще си сложа гоблени и снимки. Сега имам занимавка - трябва хубаво да ги изшкуря и лакирам.....
Крака почна да се успокоява и вече съм без бастуна Laughing

# 182
  • София
Сладко Кате!
Марулетке,  пълзи ли?

Ние пътуваме за Златоград.  Имаме резервирани три нощувки в Старцево,  в една самостоятелна къща.

# 183
  • при късмета
Тук съм, марулета, пожелах "хубава седмица", че сме понеделник. Съсела ми краде от ореха гадината. Механични капани не намерих, отрова не ми се слага, въпреки съвета на комшия, че едно, че ако се гътне горе или в някоя стена не можем да отмиришем, второ, че отрова точно за тях не се продава, защото са и защитени на всичко отгоре. Отрова за плъхове се ползвало, ама още не сме принудени да ползваме този метод. Ще търся механични капани онлайн. А апаратчето явно има някакво действие, защото до сега беше само горе. Принуди го да се махне, но се връща. Ако е само с тях, трябва да сложа във всяка стая отделно, защото не трябва да има прегради за звуковите вълни. А е толкова сладко, само да не ти е в къщата.
И стършели имаше много. Сложихме и за тях капани, първите 2 дни над 30 изловиха, после нямаше никакви за 2 дни, после пак започнаха да се мяркат.
Вале, приятно изкарване!
Няма да готвя, майка ми и Шефа така са заредили всякакви експерименти, че все едно рота са изхранвали. Май ще правя краставички тази седмица.
На всичко отгоре си порязах палеца и сега всичко ми щипе. И то от алуминиевата капачка на кофичка от кисело мляко. Изобщо не съм очаквала, че може да направи толкова дълбок разрез

# 184
Мако, а като е защитен вид , дали няма някоя организация, която да помогне за хващането му?
    С отрова си е беля.
   Кати не само пълзи, Вале, тя се изправя и като се държи прави крачки. Обаче когато е седнала, винаги е с кръстосани крака, на баба кифлата. Бърбори някакви неща, срамува се, и като види дядо си откача! Няма по-любим за нея, освен мама и тати.

# 185
  • при късмета
Надали организация ще се заеме. И надали е едно. 1 видяхме и като го чуваме ни се струва, че е едно, но според това което прочетох, живеят на семейства. Не знам защо са защитени, всъщност в червената книга са затова, но съсед в началото на махалата, каза, че всички необитаеми къщи около него са пълни със сънливци. Гризачи са и се размножават със скоростта на мишките, та чак в червената книга. При него няма, защото има котки. Те ги разкарвали, ама котка да затворим вътре е същата работа. съседа вика "ако си хване съсел ще яде, ако не, няма". Тогава пък друго умирисване. Абе играем в "Умно село" с тримата глупаци Joy

# 186
А куче? То тва съсела не е ли като плъх?
  Ама сте в приключение.
 Вале ,лек път!
  Смърфа сигурно се е заровила в кашони и кашончета от багажа.
Сноу и тя ми се губи,видях във фейса , че нещо ще си закрива профила.  Дано е добре!

# 187
  • София
Здравейте, момичета!

Марулетке, да ви е живва и здрава прекрасната госпожичка. Невероятна снимка!

Мако, съсел е много интелигентен, трудно се прогонва Simple Smile големи беладжии.

Вале, приятно изкарване!

Калинче, много хубаво, че крачето ти става все по-добре.

Момичета трябва ми малко помощ. Някой от вас ползва ли Paypal?
Може ли ми да обясни за това жиУотно малко? Петьо спечели 50 лева
в някаква он-лайн игра от Америка. И за да му пратят около 50 лева излиза
- искат  Paypal. И той като няма 18, трябва аз да го направя. Има ли някакви
офиси на  Paypal. Да отида на място за обяснение или?

Хубава и успешна седмица на всички!

# 188
  • при късмета
Съсела е сънливец
https://www.google.com/search?q=%D1%81%D1%8A%D1%81%D0%B5%D0%BB&a … =1903&bih=910 Иначе много сладко животинче. Видяхме сивото, явно имат разлики в окраската
Люска, нямам пейпал, единственото което знам със сигурност е, че нямат офиси, онлайн е всичко.
Реших, отивам за краставички

# 189
  • в сърцата на децата <3
Юхууу, добре съм, благодаря! Фейса ме дразни от доста време, но го държа(х) по други причини. Скоро няма да имам нужда и се "местя" в MeWe - платформата е подобна, но цензурата не е така абсурдна. Тук си оставам, освен ако Татти не ме изрита 😂😂😂
Ма ко, капани съм виждала в квартални железарии и магазини Рила. Сигурно и по други има, но не съм търсила. Ако не намериш - пиши, ще ти снимам какво има в нашия квартален, размери бол. Ще пращам, няма проблем.
Марулетка, това Катенце само да ми паднеее 😍 Ще ѝ щипкам сладките краченца и ще ѝ целувам малките бузки ❤️❤️❤️
Люска, Пейпал е виртуална карта. Лично според мен с Револют е по-лесно и удобно, особено ако сте с телефони Iphone. Трябва да има 18 години лицето, да. Таксите са според държавата и сумата, но и в двете платформи са пъти по-ниски спрямо нормална банка.
Валюци, приятна почивка!
Калинче, да се чува, че кракът е минал и си забравила вече. Като те прочетох за чашката, се сетих как преди около година обърнах интернета и магазините да търся мънички лъжички за еспресо - ми няма и няма. Сегашните кафяни са едни огроооомни, то едва се събира в чашката за еспресо... Измуфтих мама с 2 от едно време 😁

Бягам по задачки, ще се разпиша подробно тези дни 😘 Прегръдки на всички!

# 190
  • при късмета
Ангелче, за такива ли говориш?
Скрит текст:
Наследство са ми от вилата, ама няма цял комплект, сбироток са.
При нас по железариите няма и в агроаптека няма. Ама в Своге е по-вероятно да намерим по железариите. Ако съвсем закъсам, ще свиркам

# 191
  • в сърцата на децата <3
Баш такива Велико Търново си щипнах 😁 Ако си виждала "модерни" в такъв размер - свиркай де си ги засякла. Последните месеци ми мина мерака за късо еспресо, но зимата го предпочитам.

# 192
Луси, аз ползвам пейпал. Не е трудно, правиш си регистрация, трябва да имаш банкова сметка. Плащанията ти отиват по нея, след определени стъпки. Ако имаш близък с пейпал, дайте неговите данни, като идат парите по сметка ще ги даде на синът ти.

# 193
  • София
Луси, аз ползвам пейпал. Не е трудно, правиш си регистрация, трябва да имаш банкова сметка. Плащанията ти отиват по нея, след определени стъпки. Ако имаш близък с пейпал, дайте неговите данни, като идат парите по сметка ще ги даде на синът ти.
Имам банкова сметка в Уникредит. Би ли написала сайт за регистрацията?

# 194
https://www.paypal.com/bg/signin аз отдавна съм си правила. Следвай стъпките, ако трябва се свържи с банката, мисля че някакъв код се искаше. Моят акаунт сега го ползва една приятелка, с моята карта.

Общи условия

Активация на акаунт