Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 952
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро.
Успешна учебна година на децата ни, на учителите от темата и на нас- родителите! На добър час!

# 391
  • при късмета
Добро утро!

Успешна и спокойна учебна година!

# 392
Привет! Благодаря за пожеланията за Кристиян!
  Смърфи , благодаря за предложението за чая , много мило.Сега като бяхме във Варна етървата ми даде две кутии.
  Аз разчитам на това,което слушам по новините и което прочитам в бг сайтовете,че си нямам много доверие на английския. Дано вече й се вижда края на тази тъпа и гадна война!
   Всички знаем, че ни чака тежка зима. В момента става нещо със зърното. По новините дават само едната гледна точка-  на зърнарите. Според мен, дано не съм права , се очаква драстично покачване на цената на хляба.
   Честит първи учебен ден на учениците и родителите! За мене   изключително щастлив, защото е последен .Искам да "скинем" оковите на МОН. А те дано си дадат сметка докъде доведоха образованието на децата ни и да се вземат в ръце!!!
    Днес и утре съм до обяд на работа ,следобед сигурно ще ми поверят Катрин! Тази маймунка става все по-палава и  хитра.А каква актриса е.....Външно прилича на баща си,обаче характерчето е на мама.Едно към едно с щеркинса.

# 393
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Честита учебна година и успех на всички учители и ученици! На родителите - да не свършим ментата с глог и валериан преди края 😂 От догодина ще съм с двама ученика и започвам от сега да се настройвам... Лесното скоро приключва, ще трупам запаси от лексотанче 🤣🤣🤣🤣

Ма ко, ще се разберем с родителите, то е ясно, но не искам да се чувстват неудобно да ми казват какво да поема аз и какво - те. Те са финансово пъти по-напред, и не искат да ме товарят, но аз пък не искам да се появя колкото за отчет. Има време, ще си отделя колоко е нужно и ще взема на дечицата всичко.

# 394
  • при късмета
Ангелче, за да не се чувства неудобно никоя страна, отивате заедно в църквата, която са избрали родителите и питате попа. Ако има друга уговорка м/у вас, изобщо не е проблем.
И за днес маах краци по улиците, чака ме чистене и готвене. И да изчакам Шефа да благоволи да се прибере, че да видя уцелила съм подвързиите. В книжарницата продавачката беше безкрайно учудена, че взимам без учебниците. За нищо на света няма да ги завлека всички до там, че да им търся подвързия до милиметър. Не малко, че затвориха 2 от 3 книжарници при нас и остана само най-далечната и неудобна, ми да влача всичко до там, че и на опашка да чакам.  Взела съм регулиращи се и да са малко над учебника, не е такъв проблем, важното е да не са по-къси. Хем предварително бях взела някои неща, да избегна опашките, ама пусти подвързии пропуснах. И помагалата за уроците намерих, сега остава да чакам какво искат от у-ще.
марулета, за вас е последен напън

# 395
Успешна година на малки и големи. На Шефа, Мими и сина на марулета  е много важна.
ма ко никой от нас не е от този район, просто съдбата ни отвя там преди 20 години и там е мястото в което се оженихме и прекарахме едни години, които ни дадоха много приятелства и спомени.
Върна се преди час каза, че е ужасно.

# 396
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, след това, което каза, си представям какво му е било на мъжа ти с тези гледки.
Няма да казвам колко ми се спи, ще се оплаквам от другата седмица Joy сега поне е петък

# 397
Здравейте прекрасни Kissing Heart
Видях две невероятни порастнали бебета Heart Eyes Kissing Heart Heart
Честитя на патерица именни дни, рожден ден на Криста и годишнина от сватба Gift Heart
Ангелче - кръщенета и погребения се правят и по време на пости, но всичко за църквата трябва да е постно - питката се заменя с хляб. Това е по канон. Обаче в реала нещата са разводнени. По канон ти си вече втората майка за тези деца за това се купуват дрешки, но вече и това е разводнено, та както се разберете с родителите.
Пожелавам успешна и безпроблемна учебна година за децата и за нас най-вече Grinning

# 398
Добро утро.
Честит птазник на всички от темата, които празнуват имен ден и живеят в столицата ни.
Чакам Ма ко да поднесе празнично кафе! Simple Smile

# 399
  • в сърцата на децата <3
Добро утро! Честит празник и от мен!

# 400
  • при късмета
Добро утро!

И да почерпя
Скрит текст:

Вали, не вали, хукваме към вилата

# 401
Ехоооо, привет! Честит празник на именниците ни!
  При нас е есенно време - леко мрачно, хладно  и ръми.
   А аз съм си купила 20 кила чушки  да правя онова монтанското чили,дето ви описвах преди време.
   Спокоен и ползотворен ден ви желая!

# 402
Момичета върна ни в детската градина...
Пет минути вятър и дъжд, счупени клони и строшен парник. Домати поне още месец щяхме да берем.
Отделно събори и керемиди от част от постройките, та до преди час освен без вода ( два дни сме с аварии) и ток нямаше. Стегнахме двата и сега почивам, през деня бях на обучение утре продължава, дано няма проблеми с тока

# 403
  • София
Ох, Джейми, гледах по тв, много неприятно!
Ще оправите всичко! ❤️

Ма ко, честита да си! 🌹

Още именици ако имаме-живи и здрави да сте!

Лейди, хортензията се надявам да е оцеляла, но напролет ще стане ясно. Цветовете ѝ така си озсъхнаха, след като ми я подарихте, но после и избиха малки зелени листенца по стъблата. Сега и те изсъхнаха, но мисля, че е нормално.

Ние вече сме официално софиянци, но събота и неделя сме си на село.
Днес правих царската туршия :

# 404
Джейми, дано сутринта да се окажат по- малко щетите. И при нас беше страшно.
Добро утро.

Общи условия

Активация на акаунт