Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 948
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро!Гледах и аз новините, било е страшно.
   Аз направих една баница с Одрински кори,за пръв път ,да видим какво ще излезе на края.Имам да си довършвам чушките, да гладя ,все едни такива женски неща.При нас духа много.
   Спокоен и усмихната неделя от мен!

# 406
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Да се отчитат всички как са и покрай тях всичко наред ли е!
При нас не беше особено силно, въпреки, че ни поизкъпа и поиздуха хубаво. Няма щети, което е важното. Вчера правихме лютеница, днес ще правя втора доза мариновани камби. Вторник ще се оглеждам какво ще има вече за туршия, че по групите е пълно с шарени красоти (но според мен първо е рано и второ карфиола още е на нехуманни цени).

# 407
ММ освен чай, докара и Ковид. Прибра се в понеделник напълно ок. Вечерта преди лягане каза, че леко го боли гърлото. На сутринта стана с близо 39 градуса. Тестът светна веднага. Уж се пазехме, ама и аз 3 дни след него се разболях. При мен по стара традиция протича доста по-тежко. Той за три дни се пооправи. Аз ден първи с 40.2 температура... Днес вече съм без или с много ниска температура, но носът е ад и днес загубих обоняние. Кръвното ми и то високо, тилът ми е като стегнат в менгеме.
Имали сме Омикрон 4/5 според лл. Той протичал с много висока температура, която не се повлиява от почти нищо. Минава за 4-5 дни, можело да се загуби обоняние. Ваксини, бустъри и предни боледувания не предпзвали.
Сега не знам за това обоняние какво да пия... Питам лл, той вика нищо. Само щяло да се оправи. Да, бе, да. Супер неприятно е.

# 408
Смърфи, оправяйте се.

# 409
  • в сърцата на децата <3
Ох, Смърфи, оздравявайте! Хремата е особено упорита този път, майка ми вече месец си я влачи и гласът ѝ е променен. Но пък иначе кашлица и температура дори тя, на практика с унищожен от химията имунитет, пребори за под седмица. Стискам палци да се вдигнеш бързо!

# 410
  • Бургас
Дано бързо и леко мине,Смърфи!
Да мине и това чудо и да се видим!

Вчера в бурята ММ беше за риба в открито море.Успели да се скрият в залива на Аркутино преди точно да мине урагана,но по дъжд се прибираха.В Гърция пак излезе за риба точно преди голяма буря.Играе си с огъня този човек!Уж моряк се пише!

Джей,вие как сте?Оправихте ли горе-долу пораженията?

# 411
Смърфиетка бързо оздравяване. Обонянието наистина за дни се оправя, неприятно е нищо да не усещаш. При мен кръвното се държеше в ниските граници, даже до припадък стигнах, но при мен беше Делта.
Бурята наистина беше ужасна за по малко от 10 минути толкова щети. Всичко в двора с изключение на парника е възстановено. Днес момчетата до обяд рязаха и прибираха дървата. Вчера на ръка с брадви и триони успяха да почистят да не се къса оградата.

# 412
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, бързо сте се справили, браво на вас. И с парника ще се оправите, важното е, че по къщата няма щети.
Мария, как е при вас?
Смърфи, бързо възстановяване!
Вале, Смайли е ОТК на зимнината, няма да стане без него
Ние бяхме на вилата, стана студено, валя, но нищо необичайно. Беше малко по-силен вятъра, измазвахме стени, отворено и в кухнята и в хола, както и вратата и сега гърба и кръста са ми схванати.
Гушки на всички, хубав ден Hug

# 413
Добро утро. Благодаря за кафето.
При нас е студено. Вчера сутринта имаше и мъгла. Още вчера почистих двора. Искрено се надявам да няма издухани керемиди от покрива. По това съдя от липсата на такива по улицата ни.

# 414
Привет - мривет!
Смърф, провокирай обонянието със силни миризми. Белина/препарат, силен парфюм и такива неща.
  Бързо оздравяване!
  Аз на работа, бейби на разходка,син на училище и те така.

# 415
Благодаря за пожеланията, момичета! Като цяло вече съм по-добре, ама тази липса на мирис ще ме побърка. Поне засега все още усещам вкуса на храната и като цяло имам апетит.

# 416
Добър да е денят ви момичета!
Смърфи бързо възстановяване!
Джейми важното е, че всичко е поправимо Kissing Heart
При нас е неработен и неучебен ден. Мотам се из къщи, че вали от онзи дъжд, дето след 1 час разходка с кучето косата ми беше леко влажна Rage

# 417
  • Бургас
Смърфи,оправяш ли се?

Как е жилището ви в Украйна?Не съм чела много назад,ако си писала.Има ли поражения?

Изпратих Криста,че раницата тежеше 9 кг.Даже някои помагала още не съм купила.Имаме на колела,но после трябва да а носи 3 етажа нагоре.Ужас!

# 418
Славче, пооправям се. Жилището в Киев го сдадохме, багажът ни дойде в София. То си беше под наем. Нищо му няма. В Киев е спокойно.

# 419
  • София/Севлиево
Смърфи, бързо оздравяване.Все си мисля, че на морето точно това изкарахме аз и бебето преди месец-по около 2 дни висока температура,която от нищо не се повлияваше и аз лека загуба на обонянието?(за бебето няма как да знам).И седмица по-късно бе кръщенето и след него свекървата бе с положителен тест,ние ходихме у тях и не се пазихме,но нищо ни нямаше,обаче след 4 дни пък свекърът даде положителен тест,но и на него му мина за 2 дни само с температура.Интересното е, че само кръстницата ми се обади да ми каже, че е положителна след кръщенето, а дъщеря и не се е заразила като през цялото време са били заедно.На кръстницата обаче повече от 10 дни и излизаше положителен теста, въпреки че след 3-тия вече се чувстваше добре.Вече и аз не знам какво се случва с този ковид,но се надявам да изчезне и всичко да приключи, въпреки че в училище са взети мерки срещу разпространението му и нищо чудно пак да изкарат децата да учат онлайн...

Общи условия

Активация на акаунт