Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 941
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, как си?
Славе, ужас е с тези раници, на Шефа става все по-тежка, всяка следваща година.
Все пак се надявам да не ги спират повече от училище, пагубно беше за тях това затваряне.
Аз ще се разходя днес за панталони, че за дългите се оказва, че и колана не помага. Премерих се вчера и резултата от режима до тук е 18-19кг. на долу, падат ми всички гащи и с колан
Гушки на всички Hug

# 421
Споко, след 9ти клас няма да искат да носят раници, ще носят по дена тетрадка.

# 422
Какви тетрадки? Ма, моля ви? Щерката каза, че нейните си седят под чина трета година вече. Срам ме е да го напиша, но си е така. А такъв потенциал има....
Ма ко, браво, браво!

# 423
  • при късмета
Добро утро!

Не ми говорете за тетрадки. Вчера пак купувах, заради поредното хрумване, на поредната сменена госпожа по предмета. На час по лъжичка и всеки с претенции. Все едно има значение дали тетрадката ще е голям или малък формат или речника по английски разграфен на 2 или на 3 колони. Тази по география например, държи на тетрадка голям формат, незнайно защо, но не може да продължи с тетрадката от миналата година, ако не е изписана. По всички други предмети не само може, а даже е препоръчително, защото по-лесно ще минат преговора, има от къде да си погледнат и подсетят. Тази по география искаше да мъкнат и атласа от миналата година, за тази още не знаем кои точно ще трябват. А като няколко учителя държат на тетрадка голям формат и помагала, те тежат повече от малките и съответно раниците натежават всяка следваща година.
Ще събирам багаж днес, най-после от утре ни се отдава възможност за дълъг уикенд

# 424
Кафето изпих, но един чай няма да откажа. Добро утро.

# 425
Прювет! Hug

Аз днес успях леко да уловя мириса на парфюма ми. Марулетка нали каза да го провокирам със силни аромати и аз нон-стоп ходя да душа кафето и парфюмите. Днес леко ми замириса след като си бях навряла за пореден път гагата в шишето. Дано се пооправя, че много е гадно. ММ вече е  точки, аз почти, ама мноооого гадна тази хрема, бе. Всичко се стича назад, а е и гъста... Пръскаме едни спрейове, ама те са с временен ефект. Уффф!

И станало студено, а аз не успях да си вляза в предишните килограми и сега нямам какво да търна на дебелото д! Ама ще видя другата седмица по магазините какво има. Тази още ще пазя дивана.

# 426
  • в сърцата на децата <3
Привет, момичета!
Ма ко, в хладното палите ли печка на вилата? Ти както си тръгнала с тези килограми ще станеш невидима скоро 😝 Браво за постиженията!
Смърфи, дано минава вече 🤞
Мария, количеството тетрадки изобщо не е показател за наученото, не придиряй на детето.

При мен 24 часа не стигат - ако не работя, или правим някаква зимнина, или решавам задачи. Вече ме похвалиха за интересното решение, което дадох за една от по-трудните  😂 Да се похваля малко самичка, че циганката... 🤣🤣🤣

# 427
Честит празник момичета!
Денонощието и при мен е добре да е поне 48 часа за да мога всичко да свърша. От другия месец ще искам и по две съботи и недели за да има и почивни дни.
Приета съм магистратура, та предстои една интересна година.
От вчера открихме отоплителния сезон. Много е добре пред камината.
Отивам да видя какво още мога да прибера от градината и продължавам с уроците за утре.

# 428
Честит празник!
   Днес работя до обяд. Следобяд съм баба, ще дам почивка на мама. Снощи такава игра му дръпнахме с Катюшата, голям кеф.Закача се вече мъничето и иска да се борим.И се е научила да казва "айде" , придружено с типичен жест с ръчичка и ни подкарва все едно сме овчици. Забелязвам я ,че много обича музика / певица,като майка си/ и дже си танцува,без да сме я учили.Следобяд ще ходя да търся някаква музикална играчка, която да си пуска сама.Да има различни мелодии.
   Мако, къде сте на почивка?
 Джейми, каква магистратура те приеха?
  Смърфи, как си?

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 11:06 от марулета

# 429
  • при късмета
Честит празник!
На Огняново сме, марулета
Комплекса е супер, справка отатък

# 430
  • София
Имам нужда от палците ви.
След час съм на профилактична мамография. Този преглед ме хвърля в див ужас винаги.

А Мими днес и утре е на изпити по английски за ниво за университета.

Тъй че, моля златните ви палци да се включат. ❤️

Редалция: Всичко е наред при мен. 🙂

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 07:49 от Валенцето

# 431
  • Бургас
Стискаме палци за Мими!

# 432
Добро утро.
Вале, изпуснах стискането за теб, но се надявам Мими да се представи блестящо.

# 433
  • София
Добро утро!

Благодаря ви!
Вчера спикинга е минал много добре според нея, днес е 4часовата писмена част. Дано и тя мине така.
Резултати към 8 октомври.

Какви ще ги вършите днес?
Смърфи, как си?

# 434
  • при късмета
Добро утро!

Добър ще у резултата, Вале.
Ние ще мързелуваме днес, вчера имаше голяма разходко

Общи условия

Активация на акаунт