Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 937
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Добър ден!
   Валче, тебе те изпуснах, но за Мими стискам!
   Аз съм на работа до 12.30ч , малко ще ходя да напазарувам и се прибирам. Искам да пера килими, ама утре.Днес сигурно ще се занимавам със зазимяване на басейна.И смятм да си полежа малко следобед.То тая работа край няма!!!!!

# 436
Привет момичета!
марулета и аз лежа днес следобед защото преди обяд се пребих. Оплетоха ми се краката, само съм натъртена, ама ще почивам два дни че после ще е невъзможно. Магистратурата ми е отново свързана с работата ми информатика, ИТ и химия, реално имам завършена химия сега ще имам и още една специалност. В петък не успях да се снимам та в понеделник ще бързам да свърша всичко и да отметна тези неща.
Валенцето  палци имаше и за теб и за Мими, а отатък я видях в компанията на един обучител, с който и аз учих, в годината непосредствено преди пандемията. Реално като ни затвориха много ми помогна.
ма ко почивайте и заради нас. Мъжете утре се надяват да довършат и последните поражения.
Смърфиетка оправи ли се?

# 437
Джеми, почивай си, и нека да те поглезят малко мъжете.

# 438
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, бързо да се оправяш!
Ние се прибираме днес

# 439
  • гр.Варна
Буйрум мадами ,имам много отсъствия в книгата сигурно.
Студента вече е доставен в квартирата и се наслаждава на студа в София, докато майка му и баща му от два дена се пържат на 39 градуса в Сиде.Най после:stuck_out_tongue_winking_eye:
Всичко е супер и почиваме пълноценно.Младоженците отново с ковид бяха,но са добре вече и утре на работа.
Толкова засега набързо,като се върна по подробен отчет ако искате.

# 440
Добро утро!
Четох ви, стисках палци, обаче съм в "дупка".
Най-накрая започнах да вървя нормално след бастуна и ме пипна някаква гад ли, настинка ли...
Жестоки болки в мускули и стави, дори и в такива дето не съм мислила, че съществуват.... ни да стоиш, ни да лежиш.... изнервих се. Вече съм по-добре, само лявата половина на тялото е все още болезнена....

# 441
  • при късмета
Добро утро!

Плами, хубаво да си починете. Младоженците тук ли остават за постоянно?
Калинче, пребори го бързо този бацил, да излезеш от дупката
Не знам от къде да започна. Трябва да изчистя, да пренаредя гардеробите, да пазарувам и да изнамеря документите на навигацията, че да открия сервиз, че откачи. А няма нужда да казвам колко ми се спи. Добре ми дойде понаспиване за 4 дни, сега пак рано ставане.
Гушки на всички и хубав ден Hug

# 442
Привет!

Ние с мм сме вече добре, само остана да преборим и хремата, ама тя се оказва много упорита. И моето обоняние ту го има, ту го няма.

Калинче - стискам ти палци за бързо възстановяване!

Вале - и на теб с Мими стискам палци!

Плами - супер да си прекарате! Изглежда страхотно това Сиде! Дотам с колата ли ходите? Студентът, ако има нужда от нещо в София, свиркай! Младите да оздравяват! Тази версия на омикрона не я ловят ни ваксини, ни бустъри. Срещне ли те и те сваля за часове, много е неприятно.

Ма ко - вие как изкарахте?

Джейми - как е кракът?

За останалите - Kissing Heart

# 443
Докато се наканя да пиша и то денят е на привършвне.
   Гледам добре сте, без Джейми!Да се оправяш, но ги остави да те поглезят малко!

# 444
И крака и реброто са добре. Днес се записах в университета, след 20 годишно прекъсване отново имам студентски права...
Сега имам да проверявам 60 входни нива, и още толкова предстои да направя.

# 445
  • София/Севлиево
Много искам и аз още една магистратура да изкарам,ама ММ не ще и да чуе("кой ще гледа децата" му е довода)...

# 446
  • София
Лейди, ходи ли на лекар?

Ели, нали при вас свекърите помагат за децата или бъркам?
Ще се справиш!

Джейми, успех!

Плами, чакаме разкази и още снимки от това хубаво място!

# 447
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, много добре си изкарахме. Пообиколихме големи забележителности, Дяволското гърло, Ягодинската пещера, ждрелата и платформата Орлово око, единия ден. А, и една крепост в Гърмен, на 2 км. от комплекса. Иначе релакс, ловене на риба и малко домашни за Шефа. Имаше и външен минерален, топъл басейн в комплекса, защото за нормалните вече беше студено. Самия комплекс е пипнат, доволни сме. На връщане ходихме до Лещен, Ковачевица и мечките в Белица. Голямо прибиране беше, от Симитли до Благоевград сме се движили с 5 км/ч, адско задръстване. Още на тръгване от Белица се чудехме дали да не се приберем през Велинград, ама решихме от там.
Джейми, да е леко, ще се справиш
Калинче, обади да се да кажеш как си
Вале, тук ли сте си?
Уикенда ще чистя градина, добре, че не е голяма. Доматите още преди 2 седмици бяха заминали, но не съм ги махала. Даже 1 домат беше успял да узрее последния път. Зеления и жълтия боб, късно ги насадих и още раждат, но предполагам, че времето вече ще ги съсипе. Чушките са високи само по педя и половина, ама имаше някоя и друга чушка, та и тях оставих. Зелени до една, нито една почервеняла. Няма за кога вече.
Вчера пък взех малко смокини, насипах ги със захар, та днес ще направя малко сладко. Защо ми беше, така ми се спи.
Гушки на всички и хубав ден Hug

# 448
И замириса на кафееееееее Stuck Out Tongue Winking Eye
Добро утро!
Вече съм "пушка" Grinning
На лекар не съм ходила - реших, че е от тези болести, дето с лекар минават за 7 дни, а без лекар за седмица......
Обаче мм точно тогава беше на контролни изследвания и доктора звъня, че нещо не били точно както трябва. Мм му казал, че сме понастинали в къщи и веднага лекаря е питал - правихте ли тест за ковид.... обаче ние не сме. Та сега ще му правят нови изследвания след 2 седмици.
Може и ковид да е било, но никой не е вдигал Т, няма кашлица, хрема - само малко сме се посхванали, а аз най-много Grinning
Дойде и съобщението, че вече можем да се записваме за противогрипна и ковид ваксина.
Днес ще се заемам с къщата, че седмица нищо не съм пипвала.
Хубав ден ви пожелавам!

# 449
Добро утро!

Допих второто кафе, приготвих всички за училище и след двайсетина минути тръгваме.
Хубав ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт