Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 936
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Добро утро!
Лейди, радвам се, че си добре! ❤️

Ма ко, да, софиянци сме, само почивните дни сме селяни и то не всеки уикенд.

Люси, как потръгна с новата колежка?

Вчера Смайли беше кастриран, миличкия. Едновременно с това, за да използваме само една упойка, му изчистих и зъбния камък. Сега зъбите му са бели  като фаянсови плочки. 😁.

Хубав ден от нас!

# 451
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, радвам се, че се оправяш, стискам палци за изследванията на мъжа ти
Джейми, като гледам в колко ставаш и ми става лошо. Аз съм час след теб и не мога да се събудя цял ден.
Добре, че след месец връщаме часовниците и дано е за последно, че трябваше вече да е влязло.
Хуквам на другия край на София, че навигацията се скапа. Естествено я купи мъжа ми и естествено преди 2 месеца е изтекла гаранцията, а кой се разправя? Трябваше гардероби да пренареждам днес, ама ще извядя дебелите дрехи явно като падне сняг Joy
Гушки на всички Hug

# 452
Хелоу!!!
  Гледам  всеки по задачи, добре сте!!!
   Вале,не го жали Смайли - правилно решение.И аз се надявам на моите да им уври акъла да кастрират кучето си . Имат кане корсо на две две години , огромна,тежи повече от 50 кила. Иначе е голяма душичка, а с Кати е толкова внимателна и нежна.Вчера следобед се гледахме, Кати спа, баба спа, и Айра спа на баба в краката.Даже си бях сложила единия върху нея,че боли,да е на високо.
    Гледат си я вътре, у дома. Като по-голямото дете .
    Аз съм на работа , днес има, не се оплаквам.
  Плами , дай още снимки на красоти.
  Вале ,кво стана с изпита на Мими по АЕ? Моят кандидатства в софт уни.Между другото,покрай матурите и там да учи. Мълча си.

# 453
  • София
Резултатите на Мими ще излязат на 7 октомври чак. Тя е доволна, да видим.
Софт уни е ок за разни неща, чувам много добри отзиви от приятелски деца.
За кастрирането- категорично съм за. Много питах, четох. Просто Смайли досега е бил използван за разплод и за изложби, а на изложбите не се допускат кастрирани.
Много по добре е за здравето им, по дълго живеят... Въобще само ползи намирам аз.

# 454
За софт уни и аз така чувам.Той се запали покрай племенника и баща му.Те карат дигитален маркетинг в момента. Ппросто се треможа как ще се справя и успява.Утре напр. е на училище до 12.25 .От 12.30 е на урок по немски,веднага след това на урок по мат , до 15.00 и от 15.15 е на работа. И дума не дава да се изговори да не рабои, и снощи се разправяхме.Интересно му е, прави си добри пари, уважават го,ценят го , каквото е поискал,всичко му е дадено. Даже снощи се сдърпахме относно цената на фотосесията за бала.Аз писах и в тематичната ни теча,но и тук да се оплача.170.00лв на дете искат.Говорим в нас, че са много пари, но ще я има.А тй казва , че просто ни съобщава, не иска пари.Той вече си заделял за бала -за куверт за него и дама, за костюм, за фотосесия. Направо ми се подкосиха краката, честно. Ние не сме казвали,че това че негова грижа,напротив.За нас е радост и родителско задължение, но той не дава дума да се каже,че ще платим всичко ние.Такава беше и сестра му- купихме й само роклята,а тя струваше никакви пари.За друго не даде да дадем и стотинка.
  Първият етап в софт уни е безплатен, но съм решила следващото ниво да го платя аз.

# 455
Чакайте ся да питам аз. Кой е тоя СОФТ унв? Какво е това окончание на Т? Иначе племеницата учи е техническия(ако става дума за същия) и е много доволна.
Марулетка- какви пари за дамата на бала? Това сега за мен е ново 20. Какви са днешните порядки? По наше време който си завършва си празнува в ресторанта, а ако има външен кавалер или такава дама, то тя/той е само до вратата на ресторанта. В смисъл- влиза за снимки и си тръгва.
Ма ко, успех с навигацията.
Лейди, с всеки ден да сте по- добре. Мама и Кратун как са?
Който учи на тези години- евала и голямо браво от мен.

# 456
  • в сърцата на децата <3
Мария, СофтУни е академия по софтуерни науки, една от най-добрите. Изкарах два базови курса при тях преди да скоча с пари в Прагматик, а не продължих в СофтУни просто защото нямат това, което искам да уча. Мога да направя разлика между нивото на преподавателите и определено СофтУни бие по всички параграфи. За сега се справям само благодарение на основата, положена там. Ако бях с десетина години по-млада, със сигурност бих се хвърлила в СофтУни без никакво колебание. Но сега времето не е на моя страна и нямам 2 години за учене...

Марулета, нека се хвърля детето щом има мерак. Сега му е времето да пробва и това, и онова. Казвам го като човек тип "кон с капаци" - винаги като реша какво искам, дори не обмислям други опции. Не е ок така.

Вале, много хубаво сте решили за Смайли. Особено като навлязат във възраст, некастрираните правят много проблеми с бъбреци, които кастрираните нямат. За Мими не се съмнявам, че се е справила перфектно.

Ма ко, оправи ли навигацията?

Калинче, как сте?

Джейми, успех!

Ние сме болни. Нали в петък взех дребния с температура, от събота и каката е болна, а от днес - и двамата с ММ. Той ще иде утре на тест, да го карантинират и да има сертификат ако пак ги търсят следващите месеци. Аз няма да ходя, защото все някой трябва да може да води и взима децата другата седмица.

# 457
Ангелче, оправяйте се.
Да разбирам ли,че в СофтУни не се издава диплома за завършено висше образование, а само тапии за изкарани курсове, или?

# 458
  • в сърцата на децата <3
Да, издават сертификат. Легална диплома от МОН издават само към дипломата за средно някакво удостоверение за професия, все едно си завършил средно специално или както се водят сега. Но това няма значение, хората, които наемат кадри знаят какво излиза от там и определено кандидатурите се разглеждат с предимство пред някои университети. Телерик и СофтУни са топ академиите за програмисти в момента и сертификат от там отваря повече врати, отколкото магистратура КСТ във ВТУ примерно, дори спрямо ТУ.

# 459
Благодаря. Сега се ограмотих и разбрах.

# 460
  • при късмета
Добро утро!

марулета, щом сам иска, го остави момчето. Успех му желая.
Ангелче, бързо да се оправяте
Вчера оправиха навигацията, ама 2 пъти ходих до другия край на София и вкъщи нищо не свърших. Така и не разбрах какво беше станало, беше качила само половината карта при актуализация, първоначално предположението беше, че е свършила паметта, ама и при карта не тръгна. Оправиха я, даже и памет си имаше, картата не е използвана, обаче не можаха да кажат какво не е било наред.
Варя картофи за кюфтета, едни пържоли ще метна за мъжете, отложените дрехи от вчера трябва да оправя, че съм и на родителска.
Хубав ден, прекрасни Hug

# 461
Добро! Да сложа едно кафе?

Мари, ами засега ще има дама за бала, ама тя ще си е с него в ресторанта.Завършила е миналата година и учи в Нидерландия.Той ще плаща нейния куверт.  Ако беше от класа,няма да плаща, ама двете мадами,които са опция си имат гаЖета от класа. това за което писах вчера , някак си ме удари челно - пораснаха децата. Нашият е много чувствителен, но затворен, не изразява емоция. Мисля , че след гаджето и раздялата се затвор още повече,като че ли се страхува да покаже чувства. Иначе е много грижовен, емпатичен и всеотдаен. Показва го единствено към Кати. Почти винаги ще отстъпи,ще премълчи, особено ако става дума за много близък човек , с който има спор. И в  един момент,на мама малкото момче  е вече мъж. Пазарува в къщи, финансово се оправя сам, не иска помощ,  взема решения сам, кога премисли, кога не, но е смел. И те така, разчуства ме , не съм спала .
   Сноу , може и на лични, кажи нещо повече за базовите курсове,които си изкарала, моля.И двата пъти ли са безплатни или не?
   Дано мине леко при вас ковида, да няма усложнения!!!! Това чудо докога ще ни събаря?!
   Лейди, как си ?

# 462
  • при късмета
Добро утро!

Така ми се спеше сутринта, че даже съм се унесла.
Я да се явите бързо!
Ангелче, как сте?

# 463
Аууууу, много обичам такива чаши! Мама имаше едно време.
   Кв прайте?

# 464
Прювет!

При нас се опнало едно хубаво време, браво! Имаме багаж за носене към Пловдив и Бс и се чудим дали да не прескочим утре поне до Пловдив, че Бс е далеч, а в неделя ще гласуваме.

Следобяд имам среща с личния лекар да обсъдим някои неща за мен и от другата седмица се мятам пак по изследвания.

Вале - ти къде ходи за мамография? Аз си правих ехограф в началото на годината заедно с годишния гинекологичен преглед в Киев, ама тук не знам къде да отида... Някаква препоръка за читав лекар?

Много ми пада косата, явно сега от ковида се засили още повече. Купих си пак витамини и ще ги почвам. И нещо за мазане на скалпа. Аман вече с тази коса.

Общи условия

Активация на акаунт