Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 920
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Смърфи, от години ходя в Токуда. Не при конкретен лекар. Много съм доволна.

# 466
  • при късмета
Смърфи, аз по препоръка на моята лична ходя в Тина Киркова. Мамологичния център не е към нея, само са в сградата. Често правя кисти. До Гемеджиев не знам дали ще се добереш, аз само 2 пъти съм била при него, но съм доволни и от другите лекари, на които съм попадала. Но да уточня, че става дума за ехограф, не са ме пращали на мамограф, не се е налагало, като има съмнения правят хистология на течността от пункцията

# 467
Смърф, от ковида е косопадът.И при мен беше така.
   Мързи ме, яко.
  Вале, я кажи кога ще садим лук и чесън за зелено на пролет?Дето да си го изядем зеленичък.

# 468
марулета предлагам такъв лук, който целогодишно е зелен. Иначе лука напролет, чесън ноември месец.
Преди десет минути приключих с марулите в парника, онзи смачкания, вече е готов, сега ще ги чакам да пораснат.

# 469
  • Бургас
Момичета,татко почина във вторник.Утре отивам на погребението.Ще взема майка с нас на връщане в Бургас да смени обстановката и да се съвземе.Ще я разходя до морето,ще говорим.Няма да я оставя сама,докато не си стъпи малко на краката.Много ми е мъчно!
Смърфи,като се прибереш и ти се обади!

# 470
Гроги съм.
Смърфи, аз отивам в Надежда при Стоименов. Може и с направление за гинеколог. Единия преглед (мамограф или ехо) ще мине по касата, само другия ще платиш. Ще си излезеш с доста материали за четене, доста препоръки за изследвания, ще си поговорите за книги, за живота и малко реклами на хранителни добавки. Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 21:11 от mariat

# 471
slavka 70 съболезнования мила. Трудни дни ти предстоят.

# 472
  • при късмета
Славе, много съжалявам, да е светло на душата му! Много сили на теб и майка ти Hug

# 473
  • в сърцата на децата <3
Славе, съболезнования...

# 474
Славе, съболезнования. Сега прочетох по- горния ти пост. Светъл му път на баща ти!

# 475
Ох, Славче.... Много съжалявам за това развитие при вас. Лека му пръст на баща ти! Да му е светъл пътя! Прегръдки и много сила за вас за теб, мама и сестра ти! Hug
Като дойда до Бс, ще се обадя.

Момичета, благодаря ви за препоръките. Ще видя къде и кога ще има часове в по-близко време.

# 476
  • София
Славче, съболезнования за татко ти! ❤️

Мария, моя много, много близка приятелка е лекар образна диагностика и прави ултразвук на млечна жлеза, чете мамографиите и прочие в Надежда. Наистина читава клиника. Просто мен ме е срам да си покажа красотите там пред нея и колегите ѝ. Макар че при Ковида точно те ме снимаха два пъти, но тогава беше на зор работата.

# 477
Славче, Съболезнования ! Леко и светло да му е по пътя !

# 478
  • при късмета
Добро утро!

# 479
Добър да е денят ви!

Славе искрени съболезнования Flowers Hibiscus Добре си решила за мама.
При мен е болестно - сега ме боли всичко от лежане... С йога се опитвам да се раздвижа успешно.
Иначе нищо сериозно не боледуваме, но е неприятно.
Също "кастрирахме" Шоколадчо, но с "чип" - химическа кастрация за година, пък после ще решаваме дали да е за постоянно. Така препоръча вета, но все си мисля, че е заради парите Grinning
Сега ще видим дали ще се измени поведението му към по-добро - хипер активен е и това стана проблем.
Лук и чесън за зелено се сеят ранна пролет, а за глави след Димитров ден заедно с луковиците на пролетните цветя /лалета, нарциси, зюмбюли, кокичета/.

Общи условия

Активация на акаунт