Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 887
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
  • София/Севлиево
Здравейте.
Славе,съболезнования.Светъл път на душата на татко ти.
Който е болен бързо да оздравява.Ние сме долу-горе.Слави се влошава,става агресивен,налита на бой и от нищо не го е страх.Сякаш става друг човек като го хване кризата.Уж му изписаха лекарства,но не помагат.От 11 до 14.10 ще ходим в Св.Никола(детската психиатрия).Надявам се да му помогнат.Не искам детето ми да страда.Тъкмо "видя светлина в тунела" ,т.е.голямо подобрение и нещата се влошат...
Иначе днес празнуваме Росен.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 09:36 от Елислава

# 481
Честит да е Росен. Здравичък, весел и усмихнат!
Да намерите добър лекар за брат му, Ели! Стискам палци.

# 482
  • в сърцата на децата <3
Ели, честит да е Росен! Колко е порастнал, пу-пу! Здрав, палав и щур да ви е 🎉
За Слави стискам палци да намерите добър лекар и да се успокои.

Смърфи, ако е ковид косопад - нищо не помага, просто чакаш да мине за месец и половина - два.

# 483
Славе,съболезнования!Светъл да е пътят на татко ти!

# 484
Heart Heart Eyes Ели честит ти рожденик Kissing Heart
Много здраве и късмет за цялото семейство!
Весел празник!

# 485
Ели, честит да е Росен!Сладурчо! Много е пораснал.

# 486
  • при късмета
То добър ден стана, ама да сложа кафе

Колко е пораснал Росен пу пу. Ели, дано се намери най-доброто решение за Слави, стискам палци
Калинче, айде вече да се оправяте, бях те писала излекувана.
Ангелче, вие как сте?
Славе, майка ти свиква ли при теб?
Свекъра се оказа с ковид в петък, ама е сравнително добре. Занесохме супа в събота преди да тръгнем, после го чухме, ще го изкара. Притеснихме се защото е със сърдечна операция, ама се оправя.
Имах нареждане за вечеря да има ребърца, взех му на Шефа, той щял да се оправя.
Гушки на всички Hug

# 487
Привет!
   Аз , освен да кажа, че съм на работа ,друго кво?!

# 488
ПрЮвет!

Ние сме тръгнали да вършим задачи из Софето… няма да казвам колко се изнервихме вече, а сме до кривата круша с изпълнението на задачите.

Ели - много сладък Росен! Да е жив и здрав! И да намерите някакво решение при Славчо!

Ма ко - да се оправя свекър ти! И аз му треперя на татко, ама каквото-такова. При него вече трети месец не могат да вдигнат хемоглобина.

Марулетка - лека ти работа! Как е Катито?

Довечера ще дойдат едни приятели и за първи път ще се опитам да направя пържени картофи във фраера. Да видим дали ще станат.

# 489
  • София/Севлиево
Ще станат картофите и още как.Даже са и по-вкусни Simple Smile
Благодаря за пожеланията.
Мако,свекър ти бързо да оздравява.
Марулета,лека работа.То деня вече преполови та не остана много за днес...

# 490
Всички болни да оздравяват!
  СМърфи, Катето е едно огромно щастие. Днес я записаха на ясла, евентуално от януара да ходи.На баба й сърцето се къса, но не мога да направя нищо по въпроса.Дъщеря ми иска да започва да търси работа и е нужно време ,докато детето свикне ,тя си намери работа...Може да прехвърли на мен майчинството и аз да я гледам до 2г ,но трябва да наемем някой на моето място. Това в момента е трудно,защото при нас цените се вдигат сериозно , съответно хората ще се отказват да гледат животни.Отделно зимата ни е тегав сезон.А за това как не можеш да намериш свестни хора за работа, няма да говорим. Моята майка има голямо желание да помогне,готова е да дойде тук, но е ангажирана с дядо ми.Не могат да го заминат. Иначе тя е изпълнителна и ще слуша щерката и зетя, относно детето.
  Та така - на мен това ми е драмата и болката.Много искам да мога да си остана у дома и да си я гледам.А дъщеря ми да прави кариера,аз моята съм я направила.
    Но , както се казва, това да са ни кахърите! В скоби да отбележа,че аз щерката я пратих на ясла на 1 г и 4 месеца.Синът го дундурках до 4 години.

# 491
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, момичета!
Оправяме се, от днес малкия е на градина, каката от утре на училище и дано вече всичко си тръгва в коловоза, че... Аман. Бях на профилактичен аг, там поне всичко е наред. Притесняваше ме едно придърпване в "злия" яйчник, но няма кисти. Дори имам позволение цели три месеца да си почина от хапчетата, та до нова година имам право на нормален цикъл 😂 Но ме отряза за спирала, дори хормоналната не действала на кистите... Ама тъй ще е още десетина години, после ще имам карт бланш за тотална хистеректомия и да се свърши тая мъка цял живот... Пусна ми едни щитовидни за топлите вълни, защото е категорична, че за ранна менопауза и дума не може да става. И тъй - бабето ще си пие хапчетата за тихата лудост и ще си седи на задника 😂

# 492
Ехоооо, бабето съм аз!
 А ти се оправяй!

# 493
  • София/Севлиево
Сноу,ти не си ли мой набор?Какви топли вълни?Като каза за тях се замислих, че и аз напоследък усещам такива, а пък уж съм все измръзнала.Правих си хормонални, че и цикълът ми е странен,но всичко е наред,нямам кисти,няма нищо...Малко ме е шубе да не вляза рано в критическата(мама я хвана на 37,но ни казаха, че е от ракът, ма пък може и да не е било от него, знам ли)...Пък нали тайничко се надявам около 41-42 да си родя още едно бебе ,рано ми е да влизам в другата категория.Преди няколко седмици се запознах с една жена на 46, чието момиченце е колкото Росен и това още повече ми засили желанието за едно късно майчинство.Имаме си и една съфорумка,която много харесвам, тя е на 47 и скоро роди 5-тото си дете.Изобщо не си и помислям да ставам баба преди да се пенсионирам,защото искам да мога да помагам за внуците, а не да се чудя как да разпределям времето...От друга стана страшно много ще се зарадвам ако във възрастта 50-55 Слави ми доведе една снаха(той ще е на 25-30).Ма Божа работа,каквото е писано това ще стане.
Марулке,никакво бабе не си.Само на Кати,на никой друг...Има време докато станеш истинска баба,още 50 не си прехвърлила.Скоро четох, че по новите критерии на СЗО до 55 даже човек се води на средна възраст, после застаряващ и чак след 75 се превръща в стар.

# 494
  • София
От мен следобедно чайче и чудни бонбони с фурми, бадеми и черен шоколад:

Аз отивам с Бубка на гимнастика, ако нещо усетите да се тресе земята.... Аз съм.
Имаме разни проблемчета, но ще ги решаваме.

Ох, много я обичам тая тема, да ви кажа! ❤️Няма заядлици, добър тон, нормално отношение. Чудни сте! ❤️

В края на седмицата излизат резултатите от изпита на Мими. Палците, знаете 😁😍.

Общи условия

Активация на акаунт