Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 871
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Хахаха, Вале, веднага те разбрах! За резултатите, да ни подсетиш!
   Ели, да ти кажа, с тази пенсионна възраст , която непрекъснато вдигат, не знам като се пенсионираме колко ще сме с акъла си да помагаме.
   Аз много много исках три деца.По едно време и ММ се беше аха навил, но пък в този момент децата порастваха, пораснаха и някак си ни стана по-лесничко. Щерката иска три и аз много я подкрепям.
   Понеже на Кати майка й и баща й ми казват Вале, от известно време и тя се опитва Але,Але, и към една съседка -адашка се обръща по същия начин.Иначе на дечурлигата около нас съм казала по име да ме викат.
  То не са важни годините, а как се чувства човек.

# 496
  • в сърцата на децата <3
Марулета, баба си на Кати само 😝
Ели, май сме наборки, ама то като те удари хормона и не пита на колко си. Щом имаш мерак да раждаш по-късно - дай Боже да ти се случи и всичко да се нареди по най-добрия начин. За мен тепърва започва промяната на кариерата и наново доказването и евентуално поне някакъв растеж. Категорично приключих с бебетата Simple Smile А държа на възможно най-ранна тотална хистеректомия заради голямата наследствена обремененост - три поколения назад жените и от двете страни на рода ми са със злокачествени образувания. За щастие нямаме изгубена битка на женския фронт, но това изобщо не ме успокоява.
Вале, 🤞🤞🤞🍀 Тука сме сигурни, че се е справила блестящо, но няма да пускаме палците!

# 497
Вале, признавам си, аз нищо не съм усетила. Рипкай си на воля. Дадох каквото можах с бебетата аз. Сега е ред Господ на други да дари.

# 498
  • при късмета
Добро утро!

Вале, има палци Мими, макар изобщо да не са ѝ нужни. Да се решават бързо дребните проблемчета
И аз към бабите. Съвсем отделно за бременност не искам и да си помислям. Не за дете, а точно за бременност. Никак няма да ми се отрази добре, нито физически, нито психически.
Гушки на всички, да ви е хубав деня Hug

# 499
Студено ми е, но кафето на Ма ко ми говори за уют и топлина. Ще си пусна климатика и ще си направя един чай.
Хубава вечер, момичета!

# 500

Добро утро!
Честит празник на Джейми, Люси, Стади Kissing Heart Heart Eyes Heart

# 501
  • при късмета
Честит празник на нашите учителки!
Калинче, ти как си?
Много ми се спи. Откак са излезли моите не мога да се вдигна, главата ми просто пада Joy
Ще се размърдам, че няма на къде

# 502
Честит празник на учителите! Да оставяте диря в сърцата на учениците си, това ви пожелавам!
   Лейди, все едно с английската кралица /консорд/ или принцесата на Уелс ще пием кафе. Мерси!
  Да споделя  -най-най-най- близката ми приятелка заминава да живее в чужбина.Много особено се чувствам, да ви кажа. Не съм вярвала, че на 48 г ще страдам толкова за приятел.Познаваме се от 12 години,когато децата ни се оказаха в един клас. Приятелство, проверено и доказано. И ми е адски мъчно , бе хора! И толкова много съм й ядосана,ама толкова много. И в същото време се радвам за нея, защото това е обмисляна от години стъпка.
  И сигурно,вярвам, че е най-добре за нея и семейството й.Тя живее с мъж, с който нямат брак, но са отдавна заедно, нямат и общи деца.Той има дъщеря,която отгледаха заедно , и тя има син, който отгледаха заедно.Дъщеря им живее с гаджето в Нидерландия, той е с баща холандец и майка българка, с двойно гражданство.Синът й кандидатства в Нидерландия , те отиват там. Да са заедно с децата и   да са им в помощ.
   Обаче ми е много мъчно.На тия години тепърва е трудно да се довериш и да приемеш приятел за истински.Вече имаме други очаквания, претенции, опит и начин, по който възприемаме живота.  Оплаках се!

# 503
Честити да са учителите в темата! Дерзайте!
Марулетка, така е трябвало да стане.

# 504
Честит празник и на Люси и Стади.

При нас за първа година го отбелязахме по сериозно и наистина беше изпълнен с емоции ден. Ученическият съвет беше приготвил ръчно изработени картички за всеки от нас. В тържеството организирано буквално за два дни бяха поканени и се отзоваха учители пенсионери от училище. Реално съм седма година познавам само двама, за съжаление някои загубихме, други не успяха да се включат, но ми беше много приятно да се докосна до тези хора .

# 505
  • София/Севлиево
Честит празник от една несбъднала се учителка(вероятно ако със Слави всичко бе наред щях да го работя,не случайно в университета си взех учителската квалификация,която ни бе по желание)...Бъдете здрави и оставете добри спомени във всичките си ученици.Имах си една приятелка от училището,където учеше Слави,тя ме убеди все пак да опитам и тъкмо се отоври подходяща възможност забременях с Росен,та явно не ми е писано...
За преместване в чужбина и аз мрънкам на ММ от няколко години,искам да отидем в Англия,където живеят 2 от сестрите ми,но ММ не иска.В Лондон е много скъпо, а той не може да си представи да живее на друго място там(едната ми сестра е в Лондон, другата в Норич,третата беше в Нидерландия с мъжът и,но се върнаха преди около 4 години и не искат и да чуят да живеят навън).Аз искам само заради Слави,защото видях ,макар и за кратко,колко добре се отнасяха всички с него, а тук е почти невидим...И те такива мисли ме спохождат тая вечер.А Роско ме побутва , че е време за вечерното му мляко.Лека и спокойна нощ.

# 506
  • в сърцата на децата <3
Добра вечер, мили другарки! Честит празник на всички празнуващи 🎉

# 507
  • при късмета
Добро утро!

марулета, заради децата го прави приятелката ти, аз я разбирам. На е ясно, че на теб ще ти е кофти
Джейми, много добре звучиш, явно добре сте посрещнали празника
Я да се явите бързо и да кажете кой какво ще готви, че аз съм в обичайната ситуация

# 508
  • в сърцата на децата <3
Привет!
Самоназначих си различен антихистамин (да се похваля аз), че от предишния много ми се спеше и 24/7 съм като зомби.
Ма ко, готвих супа от телешко и свинско рагу снощи, днес ще дояждаме. Утре съм замислила картофена запеканка със сметана, шунка и кашкавал и втора, в която ще заменя картофите с карфиол (за мен). Добре, че е фраера, иначе все ми се свиди да си готвя отделно.

Отивам да решавам задачи и да поспя, че довечера пак до среднощ ще съм на лекция...

# 509
Добър да е денят ви!
Вече съм пушка Grinning движа се грациозно като лебед на суша, но поне не съм робокоп Joy
Междувременно ми се спука пореден зъб и вече съм коронясана. Доктора ме пита метална или златна, а аз му казвам за кътниците метални, а като дойде ред на предните, тогава ще слагаме златото Stuck Out Tongue Winking Eye
Та нищо интересно при мен.
Марулета аз на 43г. емигрирах.... но ако връзката ви е силна, няма да се изгубите, дори ще си станете по-близки.
Хубав да е денят ви Nature High Brightness

Общи условия

Активация на акаунт