Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 834
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Здрасти! Аз докато се намоткам да ви видя,то станало обяд.
  Вале, стискаме от днес за Мими!!!
 За приятелката аз я подкрепям, много. Синът й остава тук да завърши, в един клас е с моят. Ще помагам с каквото мога. Аз и с нея много си говоря по темата, тя знае какво мисля,как се чувствам. Просто се изненадах на себе си.Все си мислех, че такива неща няма да ме съборят.
    Много ме боли единия крак в коляното и все отлагам, ама ще трябва да се ходи на лекар.
  Следобяд ще гледам Кати , майка й иска да ходи някъде и да почва да си слуша лекциите.

# 511
Лейди, радвам се, че се разписа.
Ще правя пържоли на тиган за вечеря.
Кафето тази сутрин е разкошно.

# 512
Привет, девойки!

Днешният ден беше епичен, но в крайна сметка вече сме на летището. За първи път се радвам на закъснение на самолет, че иначе бяхме го изтървали. След вече не помня колко месеца, пак ще сме из облаците. Този път дестинацията е Португалия. Неееее, не се местим там, а само на екскурзия. ММ има двудневна конференция и аз намазах покрай него.

На всички стиснати палци и целувки! Инот вас стиснати палци, а аз обещавам снимки.

# 513
Смърфи, хубава.....конференция, опс, екскурзия! Ще чакаме снимки на забележителности и чинии с традиционни манджи!
Добро утро!

# 514
  • София
Днес нашето момиче става пълнолетно!

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 22:58 от Валенцето

# 515
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, да си изкарате страхотно. Много е хубаво човек да се връща към нормалното. С нетърпение ще чакам снимките ти, много липсват
Вале, да ви е жива и здрава! Все така успешна и още повече!
Обичам петък

# 516
Честита да е Мими! Пожелавам ѝ смело да следва мечтите си, да случи на екстра гаджета, да се забавлява и да се радва на младостта си! Вале, а на теб желая все така да те прави горда и щастлива!
Ма ко, благодаря за кафето, но ще почакам Валето да го подслади с домашен сладкиш!

# 517

Да е здрава, успешна, усмихната, влюбена в живота и с много късмет!

Честито пълнолетие Мими Kissing Heart

# 518
  • София
Благодаря ви!
И резултатите излязоха.
Направо ги е разбила😁.
7.5
За Американския университет и искат 6.5, тоест това е нивото, необходимо ѝ, за да се обучава в англоезична среда.
Много сме щастливи!

# 519
Вале Kissing Heart Heart Eyes Heart Страхотно!!!!

# 520
  • при късмета
Браво на Мими! Ама не сме се ѝ съмнявали

# 521
Прекрасна новина по повод рождения ден!
Много здрава и успешна да е Мими.

# 522
  • гр.Варна
Честита пораснала девойка Вале.И резултатите са повече от прекрасни.Много успехи и здраве и пожелавам на снахата:stuck_out_tongue:
Студента е мнооооооого щастлив в София.Харесва си унито и колегите.Че и от преподавателите е впечатлен засега.Дано и след изпитите мисли така.

# 523
  • в сърцата на децата <3
Вале, честито пълнолетие на Мими ❤️ Пожелавам ѝ да бъде вдъхновена и борбена! А за резултатите - не сме се и съмнявали, че ги е разбила Simple Smile

# 524
Вале, Вале, дерзай! Страхотна млада жена си отгледала и възпитала!!!
 Честит ви празник!
  Плами,чудесно е , когато децата намерят свята пътечка която да ги изведе на пътя.Още по-впечатляващо е , ако преподаватели успеят да впечатлят студентите си, на фона на общата апатия ,която ни завладява.

Смърфиета, добре ми звучиш!Чакаме снимки от слънчева Португалия!

Общи условия

Активация на акаунт