Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 831
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря за прекрасните пожелания, момичета!

Плами, радвам се че на детето му харесва в университета, това е много важно!
Къде е квартирата му?

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 16:11 от Валенцето

# 526
  • при късмета
Добро утро!

Заведох Шефа при майка и чакам мъжа ми да ходим нагоре

# 527
  • гр.Варна
В кв.Карпузица е Вале.Ремонтираха и обзаведоха апартамента заради нас.Намериха го наши приятели,на техен приятел и така.Живее сам, близо до НБУ и спирки на градски транспорт.Точно каквото искаше.Хубаво е жилището,топло и много светло,а това е важно.

# 528
Добро утро!
Сервирам кафето на път за лекции, голям купон, програмиране в Java

# 529
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, приятни лекции
От мен вместо кафе

Сега ще викам комшията, да потвърди, че е сърнела както си мисля. Ангелче, ти какво ще кажеш?

# 530
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Ма ко, прилича, но много странно е самичка, те обикновето са на групички. Не съм особено компетентен гъбар, но от това, което знам - двойника расте така. Все пак не е особено отровен, та освен до WC друго няма да ви се случи, но попитай и опитен гъбар за да си сигурна.

Джейми, приятни лекции! Аз съм на изпит след две седмици и днес си правя обзор на всичко от ООП... Тия хора искат 5 години да ни ги синтезират в 6 седмици и е кАшмар... Отивам да пиша матрици Neutral Face

# 531
  • при късмета
И аз заради това питам, знам, че трябва да са на пътечка. А двойника не беше ли без пръстен?

# 532
  • в сърцата на децата <3
Има си пръстен и двойника. Ето ти примерен  източник

# 533
  • при късмета
След консултации с комшията, един приятел и в групата гората.бг, ми казаха, че е ядлива. откъсната е, прибрахме се и утре ще се наслаждавам на панирана сърнела. Комшията още вчера ми каза, че на поляната пред тях има още 2 и ми ги е запазил, та днес ги откъсна и ми ги донесе. Доста по-малки са, ама за мезе ще стигнат.
В дефилето всяка седмица е различно шарено, много е красиво и е голям кеф да се пътува от там

# 534
Оооо , да ! Искърското дефиле е красота!Особено през есента.
  Аз не обичах есента,докато една приятелка не ми показа снимки на едно дърво пред работата ми. И после други снимки на места,където се разхожда , и то в града , по улици, по които минавам всеки ден. Отвори ми сетивата за есента, сега я харесвам.
  Една от дестинациите за снимки за фотосесията на сина ми ще е сигурно на Лакатнишките скали или екопътеката Златна Панега .Като гледа и фотография ще стане супер, ама хич не съм съгласна. Какви са тези дестинации?! Предстои на РС утре да повдигна въпроса. Половината са взели книжки и ще тръгна с колите,едва ли ще искат мама или тати да ги кара. И около Монтана има страхотни места за снимки.
  Щерката и зетя имаха гости този уикенд -кумовете .Имаха планове да излязат в събота , а баба и деди да са детегледачи.Само че, в крайна сметка решили да поръчат някакви плата и да дойдат при нас.Момичетата си легнаха към полунощ , зетя и той, а ММ и кума до 4.30ч , което обаче много ме рдва,защото явно децата не ни смятат за някакви мрънкащи застаряващи хора, а им е приятно с нас.
    Аз си бачкам, довечера сме дежурни по внучка, че мама почва лекции . А дребоса вчера откри,че шкафът в кухнята под мивката се отваря и няма такъв кеф.А там ми стоят едни стъклени тави и кутии,ще трябва да им намирам друго място и да заредя с пластмасови.
    Айде, хубав ден и чакаме снимки от Смърфиета !!!!!!!

# 535
Вчера момчето стана на 14 и забравих да ви почерпя, че пак отмятахме ортодонт.

Хубав ден!

# 536
  • София
О, Мария, здрав и щастлив да е младежът!

# 537
  • при късмета
Добро утро!
Мария, да ви е жив и здрав, много да ви радва!
Аз съм болна от вчера. Май бях само вчера, ще видим. Само Т и болки в ставите, без хрема или кашлица. Днес ми е по-добре, сутринта са се измъкнали без да ме будят и се наспах

# 538
Добро утро!
Мария да ти е здраво и щастливо момчето!

# 539
  • в сърцата на децата <3
Мария, здрав и успешен да е младежът!
Ма ко, що така? Да не си се преуморила от работа по вилата уикенда?

Есента на мен не ми харесва. Шарено било, цветно било... Обичам най-много лятото - слънце, плаж, море, горски пътечки, ухаещи на бор, дни, започващи в 5 и приключващи 16 часа по-късно... Харесвам и пролетта - всичко цъфти, всичко се буди за живот, поникват тревичките, мирише на пръст и живот... И зимата дори обичам, НО само когато има сняг 😁 Толкова е тихо, уютно, комфортно и бяло! Но есента... Кал, мъгли, безкрайни сиви дни, дъжд без прекъсване понякога по цяла седмица, влажен студ... Бляк. Пък от цялата есен, октомври ми е най-неприятен. До някъде го бях преодоляла в студентските години, защото учебната година започнаше в началото на октомври и беше страхотно да се съберем всички след ваканцията. Но откакто завърших го мразя все така 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт