Отговори
# 1 785
И аз правя мезотерапии, гневна бръчка, ботокс на чело, филъри в устните отскоро, защото детето се учеше върху мен. Но стана много добро. Сега като се видим само ме заглежда. Като я видя да се взира, ясно, че нещо ще предложи. И според нея, както прави Maroonka е правилно. Не като мен от 54.
Магни, ако искаш ще ти препоръчам клиника във Варна.

# 1 786
Не мога да се изкажа компетентно за всички процедури, но не виждам защо на 33 човек би имал нужда от ботокс. Познавам и момичета, които от 25 годишни си слагат ботокс превантивно - началото на 30те изглеждат вече покъртително. Струва ми се голяма глупост.

# 1 787
Скрит текст:
Правила съм много неща по лицето си - ботокс слагам от 10г, филъри в назо, устни, слепоочия, конци веднъж, блефаропластика, Радиес наскоро… общо взето всичко, което ще ми освежи вида, но с много, много мярка.
Нито една от процедурите не ми личи на живо, че е имало някаква корекция, нещо изкуствено или нещо не на място, просто хората си мислят, че съм между 30-35г макс.
Винаги личи. Винаги. Няма начин да излъжеш природата.
Аз тук бих добавила, че на 43 години една жена може да изглежда перфектно естествено и като изброи дамата какво си е правила, аз реших, че е 55+
Точно така е, на 43 повечето жени изглеждат много добре само с пазене от слънце, хидратиращи кремове, маски и козметичен масаж на лицето.

# 1 788
От моите наблюдения, повечето дето пишат активно, живеят в чужбина. Имам чувството, че ползват форума за да си ъпдейтнат инфото за бг.

Защо така? Инфо за България не обменяме, на други теми говорим.

# 1 789
И така да правите, какво му е лошото? Не е като и вие, които сте навън да не ни давате информация. Взаимен обмен си е.

# 1 790
  • тук-там
Няма да пускам снимка как изглеждах на 33 и на 43, за да не се депресирам колко съм остаряла Wink Ама да почнеш на 33 да се тунинговаш, е не само глупост, а и грозотия. Освен това е и кофти култура според мен, както и лош пример за дъщерите ни. После се чудим защо някое момиче си мисли, че добър подарък за бала са цици. Абе ще стоя далече от темата, защото имам морална нетърпимост …

# 1 791
Интересно,как определени хора се вглеждат в детайла, само и само да могат да "клъцнат",а самите те, се показват в далечния край на пустинята.🤣Не го разбирам това,аз виждам цялостната визия на човека и излъчването му.
Момичета, всички които видях-прекрасни!
Не бих си пипала лицето по никакъв начин.
Днес така

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 16:23 от Lioness77

# 1 792
Сега кой говори за 33 годишни. Тук има само едно момиче на толкова. Вярвай ми, и аз като царя 😂, на 43 аз и на 55 аз сме доста различни. И ако започнеш с грижите малко по рано, да речем на 45, ще си в доста по добра форма от мен, започнала на 54. Но то и никой никого насила не кара. Няма нужда да сме толкова категорични и отричащи.
Лъвице, ти като си извадила дългата клечка с кожата на лицето, да не си мислиш, че всички сме така. Пак сме си хубави, но малко помощ не е излишна.

# 1 793
Вярвам, че от 33 или 25 започват да се тунинговат една определена прослойка, не е масово....

Чантите O Bag никога не са представлявали интерес за мен, но гледайки съфорумките ми харесват и се чудя дали не ми трябва една, ей така за съботно-неделни разходки?

# 1 794
  • тук-там
Лио, шармантна и уникална както винаги Simple Smile Хубава ефирна блуза!

# 1 795
Никак не ги харесах тия типичните о баг. Знам , че си имат и нормални модели. Грозни  ги виждам от самото начало. Голям късмет. Едни спестени пари. Че не ги изкарвам лесно. Ама пък харча за други неща, дето някой ще сметне за грозни. Свят шарен. Това му е интересното.

# 1 796
Не мога да се изкажа компетентно за всички процедури, но не виждам защо на 33 човек би имал нужда от ботокс. Познавам и момичета, които от 25 годишни си слагат ботокс превантивно - началото на 30те изглеждат вече покъртително. Струва ми се голяма глупост.

Някои хора имат мимически бръчки още от 25г, ген и е по-добре да ги спрат още тогава вместо да чакат да станат дълбоки.
И това, че в Бг жените масово изглеждат покъртително след естетически корекции, не означава всички са така и че не могат да се направят умерено, без да си личи наистина.
Бих спорила, че е възможно корекциите да са неуловими, но не ми е целта да убеждавам никого тук, има отделна тема за това, а и всеки сам си преценя 😄
Споделих какво съм правила, доволна съм, не - не съм тунингована гротеска, в моята среда всяка видима намеса е неприемлива.
Пс. Не разбирам защо тук заклеймявате всяка корекция като тунинг?

# 1 797
  • пустинята Гоби
Защото по улиците се набиват лошите примери, а хубавите не се забелязват. И ако човек няма сред познатите си хора, които имат леки намеси, робува на някакви клишета.

# 1 798
mtz, темата е шарена от различните хора, които пишат Simple Smile
Altered Carbon гледала ли си?

Lioness77, мацка, радваш ме каква си Flowers Hibiscus

Maroonka, защото кофтито примери правят впечатление. На известните красавици най им личи.

# 1 799
Е, ще се правите при интелигентни хора, не при някакви, дето не знаят доктори ли са, козметици ли са

Общи условия

Активация на акаунт