Отговори
# 1 770
Правила съм много неща по лицето си - ботокс слагам от 10г, филъри в назо, устни, слепоочия, конци веднъж, блефаропластика, Радиес наскоро… общо взето всичко, което ще ми освежи вида, но с много, много мярка.
Нито една от процедурите не ми личи на живо, че е имало някаква корекция, нещо изкуствено или нещо не на място, просто хората си мислят, че съм между 30-35г макс.
Не държа да остарявам естествено, искам външния ми вид да съответства на годините на които се чуствам, а това е доста под 43 😉

# 1 771
Ангеле, и ти ли на плаж с официални дрехи Simple Smile.

# 1 772
Ай са бръчки, вероятно затова хората стават далекогледи от едни години нататък, за да се виждат едни други леко размазано Grinning шегувам се

Angel_wing, каква са крехка на вид, за тръстики се помислих

Но уей да се набера така Grinning

цикламената блуза на Дез ми харесва, изобщо цикламеното ми е страст, утре ще си сложа една цикламена с много къдри по нея, направо свети цвета

# 1 773
Какъв плаж, Савова?

# 1 774
  • София
Правила съм много неща по лицето си - ботокс слагам от 10г, филъри в назо, устни, слепоочия, конци веднъж, блефаропластика, Радиес наскоро… общо взето всичко, което ще ми освежи вида, но с много, много мярка.
Нито една от процедурите не ми личи на живо, че е имало някаква корекция, нещо изкуствено или нещо не на място, просто хората си мислят, че съм между 30-35г макс.
Винаги личи. Винаги. Няма начин да излъжеш природата.

# 1 775
Отивам на пазар. От известно време уважавам тотал look jean Grinning
Никога няма да си пипна лицето. Което за годините ми се представя учудващо добре, пу-пу.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 21:17 от pepa57

# 1 776
Гумената чанта.

# 1 777
В града е пълно с чантите на O Bag, носят ги към всякакви дрехи.

Total Look Jeans ми харесва, специално си взех дънкова риза, за да го дакарам 🙂
И моята е с къси ръкави

# 1 778
Това е само твое мнение..)
Аз си я харесвам и ми е супер удобна за лежерния спортен вид, в който съм.

Имам и по-класни модели от тази марка и ги нося целогодишно.

# 1 779
В града е пълно с чантите на O Bag, носят ги към всякакви дрехи.

Носят се в Бг Simple Smile

# 1 780
Ми ние пишем във форум БГ Мамма, повечето от нас ходят по улиците на България. А че в Дамаск, Лофотен и Акапулко не носят O Bag малко влияе на бг мамите 🙂

# 1 781
От моите наблюдения, повечето дето пишат активно, живеят в чужбина. Имам чувството, че ползват форума за да си ъпдейтнат инфото за бг.

# 1 782
Бранда е италиански, не го представят като плажен..))

# 1 783
  • пустинята Гоби
На мен ми се струва неудобно да ходиш на плаж с такава чанта.

# 1 784
  • тук-там
Винаги личи. Винаги. Няма начин да излъжеш природата.
Аз тук бих добавила, че на 43 години една жена може да изглежда перфектно естествено и като изброи дамата какво си е правила, аз реших, че е 55+

Общи условия

Активация на акаунт