Отговори
# 1 830
  • София
Според мен мъжът до нас е такъв, какъвто сме го избрали ние. Няма късмет в това. Всеки от нас се променя с годините, но и си влияем взаимно за промените.
Аз лично съм доволна от избора си и ще правя нужното, за да се променяме така, че да става по-добре.

# 1 831
"Жената е огледало на мъжа, дома е огледало на жената, а децата – на мъжа и жената." са думи приписвани на Ванга. Звучат ми ретро.
Както ми звучи ретро и мнението на Аня.
И ужасно ретро ми беше като препрочитах Хайнлайновата "Странник в странна страна" последните дни.

Копче, евала за активното спортуване.
Аз също се стремя да спортувам в периода май-ноември през ден по час-два, а при възможност из планините.

# 1 832
Често се случва правиш един избор, а с времето осъзнаваш, че не е бил правилният. Така, че е и до късмет, дали изборът ти ще си остане същия или ще си покаже фабричните дефекти на по- късен етап.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 18:33 от happy doc

# 1 833
И аз съм напълно съгласна с мнението на Аня за мъжете.
На подсъзнателно ниво всеки избира себеподобни. Било на принцип мислене, възгледи, образование, потекло, външен вид, възприятия за света и не на последно /по-скоро на първо/ място интерес. Не го съзнаваме, но е доказано.
Огледайте се около вас, прехвърлете на ум мъжете с които не се получило и картинката се прояснява. Simple Smile
Същото важи за обкръжението и приятелите.

# 1 834
Е, понякога и доста различни хора се събират, тъй като, го има и това, че противоположностите се привличат и често допълват.

# 1 835
И какъв е универсалният критерий за добър избор за мъж тогава? Значи на мен ако мъжът на приятелка не ми харесва по една или друга причина, моето мнение е меродавно и автоматично трябва да си събера 1+1 наум и да се усетя, че тя не толкова добър/стойностен/свестен/готин човек, колкото съм я мислела?

А ако пък една жена е без гадже/съпруг, да ѝ пишем нула точки? А на разведените, и на тях ли? Че са били толкова глупави да родят дете от неподходящ мъж и сега му търсят втори, трети или пети баща?

Ето и друг казус - имам добър приятел, който е според мен свестен човек в качеството си на такъв, но не бих го взела за мъж или гадже. Какво говори това за мен? А за тая, дето го вземе какво говори?

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 18:58 от Анонимен

# 1 836
Дамите за които на първо място е интереса, не би трябвало изобщо да говорят за отношенията мъж&жена, а за отношения уреждани с търговски договор Grinning А щом интереса е важен и в избора на приятели, то... хм, абе радвам се, че не всички хора на тоя свят мислят като 
И аз съм напълно съгласна с мнението на Аня за мъжете.
На подсъзнателно ниво всеки избира себеподобни. Било на принцип мислене, възгледи, образование, потекло, външен вид, възприятия за света и не на последно /по-скоро на първо/ място интерес. Не го съзнаваме, но е доказано.
Огледайте се около вас, прехвърлете на ум мъжете с които не се получило и картинката се прояснява. Simple Smile
Същото важи за обкръжението и приятелите.

# 1 837
А, не! На разведените пишем 6 по шестобалната с-ма за това, че са се усетили за грешката и са решили да я поправят на време. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дълга тема е това и всеки си има своето мнение. Аз само изказах моето, не предизвиквам никого да анализира и да доказва протритото. Simple Smile

# 1 838
Аз ако се водя от някои от тея критерии, моя направо трябва да го зарязвам. 😄

А разведените ако са ги зарязали и това е единствената причина да са разведени, тогава колко им пишем?

Ако изобщо нещо във връзка с мъжете трябва да се ползва като критерий, то е бройката, и това пак е доста ограничено мислене. Казвам го от гледна точка на математиката, че е статистически малко вероятно много мъже да покриват много на брой и високи критерии. И дори така излиза, че всяка жена е с високи критерии ( 😂, макар че може би всяка така си мисли за себе си). За щастие не ме интересува кой на кого е бъркал в гащите.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 19:10 от Анонимен

# 1 839
по-добре да се върнем към модата и лайфстайла Simple Smile

# 1 840
Има потенциал...за скандал Grinning.
Не се поддавайте, моля!

# 1 841
Al Georgieva, под интерес нямах предвид само и единствено финансов. Simple Smile

Дайте да си говорим за мода и стил, че ще стане напечено и ще ни заметат. Hug

# 1 842
ПОхвалвам се с тези 2 покупки от днес. Пуловера , а тениската е наситена фуксия.

# 1 843
Като се замисля - лоши попадения не съм имала (с изкл на 1). Всичките са изключителни мъже (по моите критерии), дори и разделена/разведена лошо не мога да кажа. Тръгвала съм си, защото съм се променяла и съм имала вече нужда от други неща във връзката.

Хрис, тениската е готин цвят, от къде е?

# 1 844
От Масимо дути.  И пуловерът не исках е черен, но само това имаха моя размер. Тениски имат поне 10 цвята - оранжев, бебешко розово, два вида зелено и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт