Отговори
# 1 845
A аз не разбирам защо различните ни мнения по даден въпрос трябва да се превръщат в "спор" или "скандал". Защо просто не останат в сферата на "раздумка на няколко гласа без очеваден консенсус"!?!

Taзи рoкля харесва ли ви и ако не, защо Grinning

PS Аня, синята от БР я връщам...

# 1 846
Роклята ми харесва, но и същевременно ми е много смела с толкова много животински принт. В общи линии зависи от стила на дамата и от това къде ще я разхожда, че да я направи запомняща се.

# 1 847
Agent, защооо?
Може ли снимки на ЛС?

Аз си поръчах дори същия цвят обувки за нея…

# 1 848
Агент, и двете рокли не ми харесват:
1/ липсва баланс, деколтето и падналия ръкав са малко стил кимоно, но при кимоното има равновесие с права долна част. Тук се получават два триъгълника чиито върхове се срещат в талията. Десена е готин.
2/ единственото хубаво е цвета. В бяло този модел ще е перфектен за картината "жена пере на воденица"

на hrrisss тениската ми харесва 🙂

# 1 849
Мисля за ботокс, филъри и разни козметични процедури, които освежават лицето и контура, който неминуемо се свлича.
Погледнете княгиня Калина и после пак си помислете за козметични процедури.

# 1 850
И на мен не ми харесва роклята, но не мога да отговоря защо Stuck Out Tongue. Синята ми харесва повече.

# 1 851
Agent Provocateur. много е инидивидуално това с харесването. Роклята е съвсем непретенциозна и изглежда удобна, въпрос на предпочитания. За мен лично- този ръкав и деколте изобщо не ми отиват,  а десена не задържа поглед, заради леко напрягащ очите контраст, поне от снимката. На живо и с аксесоари нещата могат да са различни.
Като говорим за рокли, наскоро попаднах на две интересни дами и техните рокли
https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=ull … Cautocomplete%7C1
и
https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=cec … Cautocomplete%7C1

# 1 852
На мен пък ми харесва роклята Simple Smile Синята не ми харесва дори на снимка, заради ръкавите.

# 1 853
Десенът на роклята ми харесва, но кройката - не. Това драматично разширяване от ханша надолу и хоризонталния принт добавя доста сантиметри оптически. Предполагам, че при движение гледката ще е още по-зле. В комбинация с ръкава, който създава впечатление на смъкнати рамене, не прави услуга дори на слабичката манекенка.

# 1 854
Приятно ми е да си обсъждаме разни неща, да ви чета вижданията за живота, но защо за бога всяко нещо трябва да стига до скандал или лични нападки. Това не е конкретно към никой, а като цяло за всички теми във форума. Защо жените са така емоционални, приемат всичко супер лично, задължително обвързано с техния личен живот и ако някоя жена е на обратното мнение, то неминуемо се засягат, а когато някоя жена покаже слабост в някоя тема, то поне две, три други държат да я клъвнат (образно казано). Хубаво е да се четат мнения, нима когато четете Хорхе Букай така се ядосвате.
Агент, роклите не са мой тип, но зависи и от съответната жена, която ще ги носи. Аз категорично животински принтове не си купувам, но съм виждала жени, на които им отиват.

# 1 855
  • София
На мен първата рокля със мотив на зебра много ми харесва. Коланът бих сменила с друг - кожен, плетен, с верижка в зависимост от това, къде ще се се носи.

Синята ми прилича на рубашка. Добре, че си я върнала.

# 1 856
Изинявам се, ако моите мнения са прозвучали агресивно при четене, бях настроена за дебат, но в никакъв случай за скандал или нещо такова - щеше да ми е любопитно да прочета отговорите на поставените от мен въпроси в защита на съответната теза, с която аз не бях изцяло съгласна Simple Smile по никакъв начин е съм била изнервена или нещо подобно.

# 1 857
Аз съм на почивка и съм толкова лежерна, че също ми се четеше дискусия, но обиди и подмятания - не. Ако ще се стига до нападки, предпочитам да не се обсъжда.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 10:49 от christina1980

# 1 858
А вие защо всяко различно мнение по даден въпроси, смятате за нападка или обида?
Никой не искам да обиждам, но когато някой не мисли, като мен ,или нещо не ми харесва в дадена визия не се притеснявам да си изкажа мнението.
Това към Христина.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 21:15 от happy doc

# 1 859
Защото някои постове са си откровено злобни, от други лъха завист. Тук изобщо не става дума за различно мнение

Общи условия

Активация на акаунт