Отговори
# 1 710
Преди малко се върнах от козметичния салон - този път терапията беше power-hyaluronic
Била много подходяща за след морските приключения на кожата.
Аз почти целогодишно пръскам тази мъгла с 3 вида хиалуронова киселина - https://remedium.bg/eucerin-hyaluron-hidratirasht-sprey-za-litse … -x150-ml-154765/p

# 1 711
Една от задачите ми тази седмица е да си запазя час за консултация за процедури за лице. Основно за отпускането на контура в долната част на лицето. Сякаш изведнъж се случва.

# 1 712
Момичета, да ви попитам, ако разбира се искате да споделите. Правите ли си по- специални корекции ( не говоря за ипмланти) с напредването на възрастта?  Мисля за ботокс, филъри и разни козметични процедури, които освежават лицето и контура, който неминуемо се свлича.

# 1 713
  • Sofia
Аз нищо досега, харесвам се достатъчно и с бръчици. Опасявам се , че стремеж към съвършенство може да унищожи това, което имам.

# 1 714
  • тук-там
Аз смятам да остарея естествено. А и впечатленията ми са, че тези процедури са пристрастяващи - вс тръгват уж с малко … Имам позната на 40, която заприлича на клоун в лицето, защото не можа да се спре. А беше мн хубаво момиче.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 22:11 от mtz

# 1 715
Аз мисля по-скоро за някаква терапия за контура.
Да видим

# 1 716
Имах хубава голяма уста, която с годините остана  наполовина. Тук последната година откриха филърите, но една не видях да ми хареса - все едни патешки, отвратителни. Уж руска техника не знам какво, ама тц. Иначе бих опитала. И за мезо конци съм мислела. Имам френдка по-възрастна, от години се боде с мярка и изглежда много свежо. Обаче домашните ми казват, че още съм нямала нужда. Тя любовта е криво огледало знам, но ги слушам. 😂

# 1 717
И моите приятелки повечето заприличаха на патици в устата, но има и доста сполучливи находки. Истина е, че се пристрастяваш и в един момент изпускаш тънката нишка между леко подобрение и  предобряне.

# 1 718
Правих микроблейдинг на веждите си. Не беше лошо, но не повторих. И година не остана ефекта. Сега ги потъмнявам леко и до там.

# 1 719
2 пъти съм си слагала в последното десетилетие мезоконци, доволна съм. Филъри и ботокс - не харесвам. На мен със смяната на зъбите ми се смени захапката и оттам цялото лице се събра.
Сега, преди Юбилея, си подарих пакет процедури с Хайфу - лазерно стягане на лице и шия. Очаквам максимален  ефекта след около 2 месеца, но определено се чувствам стегната след процедурата.
Магни, и моите устни се смалиха с възрастта и пак постоянно ме питат защо си правя устата..)

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 21:42 от Angel_wing

# 1 720
  • някъде под слънцето...
Аз смятам да остарея естествено. А и впечатленията ми, че тези процедури са пристрастяващи - вс тръгват уж с малко … Имам позната на 40, която заприлича на клоун в лицето, защото не можа да се спре. А беше мн хубаво момиче.
Пристрастяващи са, но не е задължутелно да заприличаш на клоун.
Зависи от процедурите.
Правя  такива за стягане на контура и
,  повдигане на клепача и  стягане на очния контур(срещу торбички и пачи крак)..
Доволна съм от ефекта.
Покрай домашния арест по време на пандемията св учудих , колко ефективни могат да бъдат домашните машинки с подходящите продукти и оптималната схема на ползване.
Мисля, че не бих си сложила ботокс или филър,

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 21:41 от sl

# 1 721
  • тук-там
Аз дори не знам за какво говорите. Но някак не успявам да се сприятеля с никакви подобрения. Дори един гел лак не можа да ме спечели. Не се и гримирам по принцип. Така че аз съм изцяло извън дискусията. И за ХЗТ ще остана пас, ако се сложи на масата.

# 1 722
Ангел,
И аз за Хайфу мисля

# 1 723
  • някъде под слънцето...
О гел лак  скожих веднъж(за една сватба) и не бих си го причинила отново , защото след като го свалих, ноктите ми бяха станали на оризова хартия.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 22:01 от sl

# 1 724
С гел лак опитах веднъж и няма да повторя. Не ми харесва как израстват ноктите, писна ми един цвят няколко седмици, не понасям дълги нокти и моите се скапаха също.

Общи условия

Активация на акаунт