Отговори
# 1 875
  • Около света и у нас!
Дами, мисля, че ще си поръчам тази пола
Скрит текст:
Ще ме разубедите ли? Като дължина ще ми дойде точно колкото ми отива, имам обаче коремче и по-скоро то ме притеснява.
Полата е страхотна. Дори и с малко коремче, би седяла добре. Прекалено много се вглеждаме в недостатъците си, кой каквото не харесва в себе си…. А има жени, на които грам не им пука как са облечени 🫣 : къси поли, кроп топове, впити дънки, пуловери над пъпа, клинове, които се впиват във всяка гънка….
Момичета, трябва да имате/имаме повече самочувствие и да се обичате/обичаме! ❤ Гордейте се с това, което сте и се обичайте.

# 1 876
  • Mediterraneo
Имам приятелка, която постепенно се пристрастява към процедурите на лицето. Все по- често слага ботокс, филъри, устни и не знам още какво, не му разбирам. Личи си и още как, отблизо и без филтър на снимките всичко си личи. И като каже някой " не ми дават годините", много драго ми става. Не ти ги дават, защото хората са лицемери. Сега, 1- 2- 5 години да ти спестят, ама другото е мижай да те лАжем. Не влагам нищо лично в това мнение, сега да не скочи някой!

# 1 877
fiamaa - ама ние си се обичаме, което не ни пречи да сме самокритични Wink да не бъркаме любовта със слепота все пак Grinning

# 1 878
Според мен не е нужно да изглеждаш по-млада от годините си, а страхотно за възрастта си.
Аз точно защото се обичам, мразя да ме критикуват, да ми образуват скандали и прочие. Натоварва ме, а след като се обичаш, гледаш и да избягваш да се натоварваш и разстройваш. Просто спокойствието ти е най-важно.

# 1 879
  • Бургас
Мисля, че на млада възраст избираме съвсем инстинктивно и то хора, които напомнят на единия ни родител или са обратното на него.Тогава работят карма, гени, феромони, късмет или там както се нарича.По-късните избори вече може да са осъзнати, а може пак да са на този принцип, зависи, но обикновено при втория път повечето хора избират правилния партньор, защото има повече мъдрост и научени уроци.

Синята рокля много ми харесва, но едва ли ще ми стои добре, иска слаба висока фигура .

Харесвам естествената красота, но малки и умерени корекции наистина могат да направят чудеса.За себе си едва ли бих се решила обаче, не обичам да слагам в тялото си каквато и да е химия без причина.

# 1 880
Льоня, полата от естествена кожа ли е? На мен нещо ми “простее” и като цяло не е моята. Но важното е ба теб да ти допада и да ти стои добре.
Кожена пола-моли - да..)
Ето парадокс - адски ги харесвам, имам 4-5, и въобще не ги нося..)

# 1 881
НадяТ, моля те, покажи с какво ще бориш пигментацията!

# 1 882
  • тук-там
НадяТ, в чудесна форма и много свежа! Пигментацията е част от играта. Не бих се занимавала. Но и аз съм любопитна с какво се бори.
За кожената пола - аз не бих. Не харесвам кожа, преекспонирана ми е (освен за якета, разбира се). А и коремчето може би не е добра идея с такъв модел, но дамата си знае. Само мнение.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 14:41 от mtz

# 1 883
  • София
Льоня, полата от естествена кожа ли е? На мен нещо ми “простее” и като цяло не е моята. Но важното е ба теб да ти допада и да ти стои добре.
Изкуствена кожа е. Обичам и нося, макар и много внимателно, такъв тип. Ще поръчам два размера и ще връщам - надявам се, само едната Simple Smile

# 1 884
Снимай се, мен дължината ме притеснява, но аз съм много висока и с толкова къса пола хич не се чувствам добре.

# 1 885
Льоня, мисля че този модел пола ще изглежда по-добре ако е ушита от вълнен плат. А коремчето - може да почнеш упражнения от днес и лека полека ще се стопи Wink
Щом ти харесва я поръчай и виж как стои.

буфан ръкави нося от както се помня, това лято си взех една риза с екстра буфан ръкав на Love by Iris, но особено любими са ми две на Erdem&HM - бяла и черна и една лилява от ВУ

NadyaT, предизвикателството ще го пропусна, но ако споделиш мазилата ще съм благодарна Simple Smile
В много добра форма си Simple Smile

Тия приказки с даване / не даване на години ме карат да се чувствам неудобно, а от лицемерни комплименти че майка и дъщеря са като сестри, или майка и син са като гаджета направо ми става лошо

Ах mtz Simple Smile
много ми е драго!
Супер, стара страст са ми моторите......
Якето ти е страхотно

# 1 886
  • Sofia
За кожените рокли и поли много внимавам с деколтето и дължината, за да не изглеждам като ветеранка от бранша . Полите са ми около и под коленете, роклите дълги или къси с деколте край  врата.

И на мен ми е некомфортно като съм с тримата си сина да ни бъркат със семейство с 2 деца. Не че аз много младея, а големият е голям и брадясал и изглежда на повече от своите 19г.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 09:27 от Karen

# 1 887
  • София

Една по-различна снимка от мен. Няма връзка с лайфстайл, а с носталгия по вятъра и свободата:
.........

A защо носталгия? Не караш ли вече?

Кожената пола не ми харесва.

# 1 888
Ал, аз имам една много красива приятелка и тя като ходи по разни скъпи магазини със сина си, да му избира дрехи, продавачките си мислят, че са гаджета. Това обаче, нито тя, нито аз приемаме за комплимент. Тя даже се е оплаквала, че сега е супер модерно да си имаш младо гадже и да го издържаш, един вид да си нещо като шугар мами. Масово млади момчета се борели за тази роля, което е ужасно тъжно. На мен често млади момчета ми пишат във фейса. Обикновено им казвам, че синове си имам и да си гледат кариерата, аз съм материалистка. Дано са ме разбрали правилно...

# 1 889
mtz, супер свежарка си! Много ме кефят мацки на мотор, въпреки че аз изпитвам ужас и не припарвам 😉

НадяТ винаги впечатлява с форма, адмирации за усилията и постоянството!

Кожената пола е симпатична, въпреки че с това прихлупване не знам как ще стои на леко коремче. Взимай, пък винаги има опцията за връщане, ако не ти допада 😉

Аз имам една подобна кожена, прекрасна беше и с какъв акъл реших да я стеснявам веднъж като бях много отслабнала… сега едвам влизам в нея, тая кожа на см не мърда да се отпусне и от няколко години не съм я носила.

Общи условия

Активация на акаунт