Отговори
# 2 025
  • София
МТЗ, в темата за йога има и за ръце. Не мога да дам линк, но мисля, че го качих на първата страница.
Кой от всичките линкове там? На мен ми трябват леки упражнения за хора със здраводловни проблеми. Тези на пепси са ми ок. Търся и за ръце.
Днес нямам време, но утре ще ги разгледам. Пиши и в темата, някой може да се сети.
Аз ги позабравихю макар че редовно правя части от тях. Май на бохо бяха.
https://www.google.com/search?q=%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D … ile-gws-wiz-serp#

Виж този, но аз за друг писах. Ще го търся.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 17:14 от Reunion

# 2 026
pep_si, благодаря за споделеното.
Запазих си го и аз и като нищо още утре ще ги правя, защото покрай нанасяне в нов дом и постоянно разопаковане, местене, подреждане на багажи кръстът ми определено сдаде багажа.
Но пък ме гложди и любопитството-  Габи ли е авторът? Hug

# 2 027
  • София
Коремните преси са най-лесният начин за прецакване на кръста. Полза от тях няма, ако не са комбинирани и изпълнявани правилно. Комплексните упражнения, в които участва ядрото, сами по себе си вършат тази работа.
Планк по 1 мин на ден, лицеви опори. Страничен планк. Бягане на място в планк. Ей, това ми помага на мен най-много. Лоста стяга цялото тяло.
За ръцете - малки гири и ластици. Ластиците ми помагаха да възстановя извадено рамо миналата зима. И на терапията правих ластици в медицинският център, който посещавах за физиотерапията. Ластика е винаги на работният ми стол и ме подсеща по няколко пъти на ден да го ползвам за горна част. Единият е вид пилатес лента. Много ефективни.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 17:59 от kopche

# 2 028
Ре, искрено се надявам да намериш разрешение на здравословните ти проблеми.
Магни, много искам да те видя с различна прическа...казано с най- добри чувства.
Искам да изкоментирам всички снимки и теми, но в момента съм се размислила за разни неща и акъла ми не е тук.
Била съм пухкава- не се харесвах. Сега съм по- стара, по- слаба и се обичам каквато съм. Ех, ако можех да си отрежа и изхвърля бричовете......

# 2 029
+1 глас за планковете. Ръце, крака, корем, всичко извайва с редовни упражнения. Аз издържам по около 3 минути без почивка.

Цитат
Бягане на място в планк. Ей, това ми помага на мен най-много.

Това упражнение е супер ефективно!

# 2 030
МТЗ, в темата за йога има и за ръце. Не мога да дам линк, но мисля, че го качих на първата страница.

Може би това:
https://www.youtube.com/watch?v=W2Mq_c-dgVY&list=PLVUtpw-Lrl … 9G16a&index=1

Подходящо е много за пред компютъра, за кратка почивка в офиса Simple Smile

# 2 031
Може ли да покажете какво точно е това бягане?

# 2 032

Предполагам, че визират "планински катерач".

# 2 033
  • София

Упражнението се нарича катерач.
ето и произволно видео
https://www.youtube.com/watch?v=zgcMjHxjSgo

# 2 034
Благодаря ви.

# 2 035
И да добавя към катерача - софт вариант е без скок/бягане, само интензивно "ходене".
Много ефикасно упражнение.

# 2 036
За ръцете- пуш ъпи или чатуранги.

# 2 037
  • София
Ето я моята базова екипировка, която донесох с мен тук на морето.
Обикновено навсякъде нося само ластици с мен при пътувания.

# 2 038
  • Mediterraneo
Последно пазих диети преди около две години. Свалих някакви кг и 1-2 размера дрехи. После пак ги качих. Никакви упражнения не мога( и не искам) да правя, има моменти, когато не мога да отида до тоалетната от болка, да си обуя обувките или да се завъртя в леглото. Та съм решила, че и без спорт ще живея. Откакто спрях с диетите и вглеждането в килограмите, живея в мир със себе си. В последните 4 месеца съм свалила почти 10 кг без да си дам сметка. Когато купищата ми къси панталони, с които работя, взеха да ми падат драстично( въпреки широкия ми по принцип ханш), разбрах, че съм отслабнала.
Научих се да се харесвам! И най- вече- оглеждам се повече в очите на мъжа си, отколкото в огледалото. И ми стига. Ако той казва, че изглеждам страхотно, какво още ми трябва Simple Smile
За протокола- 176 см съм, вече съм под 80 кг, толкова не съм била не помня откога. Ям, когато и каквото си поискам, ако кача, ще кача, ако не, екстра.

# 2 039
Магни, много искам да те видя с различна прическа...казано с най- добри чувства.
Веднага Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 20:24 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт