Отговори
# 2 325
Като вечно потяща се жена, побъркана от хормоните, най-любими са ми именно такива дрехи - ефирни, дълги, широки, с дълъг ръкав. Ако мога и през зимата бих носила, но ще ме гледат странно.

# 2 326
Ангелче, и аз не понасям дълги ръкави, дори зимата нося рокли с къс ръкав. На Дика моделите са все такива...на мен вечно ми е горещо, не само от възрастта.
Савова каратите ще са 0.41 карата. Пише, че качеството е VS, не от най високото! Simple Smile

# 2 327
Изобщо не го свързвам с възрастта, винаги съм била така. Зиморничава съм, но обичам  ръцете ми да са голи. Топли вълни нямам.   Даже вече се притеснявам като се сбръчкам как ще ходя по голи ръце..(

# 2 328
Не се потя и съм често с къси ръкави или без, но съм оценила комфорта на дългия такъв през лятото.
Имам дежавю, не коментирахме ли вече бялата риза с дълги ръкави на една мацка преди седмица?

# 2 329
Ангелче, и аз не понасям дълги ръкави, дори зимата нося рокли с къс ръкав. На Дика моделите са все такива...на мен вечно ми е горещо, не само от възрастта.
Савова каратите ще са 0.41 карата. Пише, че качеството е VS, не от най високото! Simple Smile
Ами не е много. На твое място по- скоро бих взела нещо което е от порядъка на G,H,I, J и SI качество.

# 2 330
Ами не е много. На твое място по- скоро бих взела нещо което е от порядъка на G,H,I, J и SI качество.
Защо, VS е почти най високото, по хубаво е само VS 1?

# 2 331
Откакто се помня все ми е топло, потя се лесно и въобще ми трябват сериозни минусови температури за да ми стане хладно Wink

Ценя много проветриви, леки и пазещи ме от слънцето ризи туники с ръкави и макси рокли.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 22:24 от Анонимен

# 2 332
Ризи обичам да нося от 14 годишна, сега съм на 47🙄 Само с дълъг ръкав! Лятото навивам ръкава, зимата е с пуловер отгоре или някакво пончо. Ризата е моята дреха!!! Всичко е съчетано около нея!

# 2 333
Явно не съм само аз със все навити, заръкавени дълги ръкави. Много ме дразнят дългите, дори не се харесвам с подобни рокли. Но навия ли ръкава вече е друго нещо 😁 Зимата в най- студеното търпя ненавит ръкав и то не за дълго. Зиморничава съм много, издържам на жега и топло повече, потя се много, но обичам да е лято. Нося си и потници, нищо, че ръцете ми не са за гледане...Не стига, че къси поли и панталони не мога да нося, остава и ръцете да покрия и мога да се заключа вкъщи...
Наоми, страхотна си! Поздравления! Тази Карълайн много пъти я заглеждам, но все не стигам да направя някоя тренировка. Загубвам се в подобни платформи, много ми е трудно с комбинирането и избора какво да тренирам.
Носиите наистина имат много общо с нашите. Тази година се полюбувах на живо на много автентични български носии. Истинска радост и вдъхновение ми донесе да бъда на подобно място.

# 2 334

G,H,I, J са за цвят на камъка, а SI, VS, VVS са за чистота. Между G и J има доста сериозна разлика в цвета.
И въобще не е правилно да се мисли, че само над 1 карат трябва да се гледа качеството на камъка. Чистотата влияе на блясъка и играта на светлината, а цената много се променя от цвета.

Мими, ето един ориентир за различните качества. От VS, с по-висока чистота са VVS, а най-висока FL - IF.
https://www.mytriorings.com/blog/2018/06/27/the-4cs/?utm_source= … AYAyAAEgJ8ofD_BwE
Има и лекувани камъни, т.е. извадени са примеси и дупката е запълнена. Това също трябва да е посочено в сертификата.
Голямо значение за красотата и играта на светлина, има вида на шлифовката, нейното качество.
В сайта на Гламира, човек може да си поиграе ,  да избира камъните, да сменя  цветовете и т.н. Ето за пример, как цената скача от 4 к лева  до 73 к само заради цвета на диаманта, който е все 0,5 карата. Много добър ориентир дава този сайт за промяна в цената, според качеството.
https://www.glamira.bg/glamira-ring-mabule.html?alloy=white-585& … tone1=bluediamond

Може да разгледаш и пръстените на Алроса, как са описани подробно камъните.
Сравни цена и качество на камъните на тези 2 близки модела. аз бих предпочела по-евтиния пръстен, който е с по-добър камък според мен.
https://alrosadiamond.ru/jewelry/rings/8b01911/skuId_40205/
https://alrosadiamond.ru/jewelry/rings/8b01811/skuId_60854/

В сертификата н камъка трябва да си ти описани 4C - чистота ( включвания) ( clarity) , цвят  (color) , качество на шлифовка ( cut)  и карати (carat) . Гледаш баланса между всичките.  

ПС А какъв е този завод на Тасос , за който говориш?

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 00:05 от Diorela

# 2 335
Това е заводът на Тасос
https://www.irisgold.com/
Благодаря ти много за информацията, сега съвсем се затрудних! Hug
ПП този, който загледах е цвят G

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 10:37 от mimi.7299

# 2 336
Диаманти не се избират по суха теория…
mimi.7299, спри се на онова, което ти спечели погледа. Беше показвала преди време тук един пръстен, много нежен и красив.
Те бижутата сами си намират собствениците.

# 2 337
Скрит текст:
Аз бих ходила цяло лято в дълги рокли с дълги ръкави или туники върху широки панталони! Магни е права, акъл се краде точно от народи, които са оцелявали векове в жегата!

Нещо такова:

Агент, точно тези дни се загледах в профила/магазина на дизайнерското студио,от което беше джелабата на йорданската кралска снаха по време на годежа. Ако ти е интересно,  потърси Orient499 в ИГ. За жени има доста приятни, женствени модели, обаче за мъже не мога да го възприема и това е. А и не е нужно, все пак съм от друга култура.

# 2 338
mimi.7299, спри се на онова, което ти спечели погледа. Беше показвала преди време тук един пръстен, много нежен и красив.
Аз показвах пръстен, не Мими и да, разгледах десетки сайтове и бижутери и нищо не ми хареса като първия. С последното изречение съм напълно съгласна.

# 2 339
Става дума за бижу, което mimi си беше подарила преди месеци…

Общи условия

Активация на акаунт