Отговори
# 2 310
Аз бих ходила цяло лято в дълги рокли с дълги ръкави или туники върху широки панталони! Магни е права, акъл се краде точно от народи, които са оцелявали векове в жегата!

Нещо такова:

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 19:22 от Agent Provocateur

# 2 311
Няма вариант да нося дълъг ръкав през лятото.Като жена в менопауза, се потя навсякъде,като почнем от главата та до долу.Може да изглежда перфектно на снимката, апропо на мен също много ми харесва роклята,но абсурд да я нося на 36-38 градуса. За народите носещи целогодишно дълги ръкави, знам,но те са се пригодили към техния климат. Аз даже къс ръкав не търпя, какво остава за сако или друга връхна дреха.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 22:38 от Lioness77

# 2 312
  • София
Подобни рокли нося май, юни, септември, октомври...

# 2 313
Докато ровех в Пинтерест за тунико- и кафтанообразни рокли случайно попаднах на тези носии и чак ченето ми увисна от смайване - каква прилика, а!? Палестински носии, девойки бивши, ПАЛЕСТИНСКИ!
Palestinian Thobe

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 20:05 от Agent Provocateur

# 2 314
Магни, купи ли пръстена с диаманта?
ММ каза да си избирам за юбилея и сега и аз се закъхарих какво да гледам в сертификата?
Само знам, че най доброто качество са VS 1. Трябва да го избера от завода на Тасос! Wink

# 2 315
Така е. А и това е ленена рокля, от всякъде за топло. Мерси за мненията!
Интересно, на мен не ми прилича на лен, по скоро на вискоза. Което не променя кой знае какво, де.

# 2 316
ММ каза да си избирам за юбилея и сега и аз се закъхарих какво да гледам в сертификата?
Само знам, че най доброто качество са VS 1. Трябва да го избера от завода на Тасос! Wink
Не съм, Мими. Освен този модел ми подадоха още информация и със сигурност ще избирам дълго и трудно. Но ще узрея де. До Коледа надявам се 😂
Аз нищо няма да гледам. За такива пари хич няма да му търся документи.
Да покажеш ти какво избра! ❤

# 2 317
В последните години и аз нося най - често ризи с дълги ръкави в най - голямата жега. Изгарям жестоко, а ми е много топло и не мога да изтърпя да се мажа със слънцезащита из града.
Видях Агент, че носи и шал, което не е по силите ми, но затова на морето се появих бяла като сирене с червено деколте, което е ужасно неприятно.
За последно ходих продължително време с голи рамене преди две години. Тръгнахме на уж кратка разходка до едни руини в пловдивския край, но се оказа, че ходенето е над два часа.
Сложих си ленен панталон и потник, намазах се обилно със слънцезащита.
Бях си записала масаж и като се върнах първо минах през студиото да го откажа. Жената като ме видя червена като рак и стана лошо, пита защо не съм се мазала.
Добре че имала списък с чакащи, та не и опропастих часа. Спах полуправа! Joy

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 09:51 от silver pearl

# 2 318
Високо качество ти трябва само ако ще купуваш над 1 карат диамант. За по- малък диамант преспокойно можеш да минеш и с по- ниско качество и никой няма да забележи, освен ако не го гледат под лупа Simple Smile.

# 2 319
Аз почти изцяло нося дълги рокли, панталони и ризи туники с дълги ръкави лятото.

Именно от народите с истинска жега се вдъхновявам и реално в Италия и Гърция масово се носят дълги ризи и туники с дълги ръкави над леки рокли и от мъже, и от жени.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 22:20 от Анонимен

# 2 320
Харесвам дългите ръкави, но въобще не ги понасям. Аз и зимата си ходя с къси или 3/4 ръкави.

# 2 321
Дългият ръкав навивам до лактите и роклята се носи, и лятото, и есента.
А и откакто напълнях, чудесно ми крият нетренираните ръце;)

# 2 322
  • София
Установих, че именно тричетвъртите ръкави ми отиват най-много, оформят фигурата ми и вече позагубената кръшна талия. А и без да са такива, вечно придърпвам дългите ръкави или ги навивам. Поло яки обожавам,  но дългите ръкави ме побъркват.

# 2 323
Като написах дълги ръкави имах предвид 3/4ти ръкави.

# 2 324
И на мен 3/4 ръкави са ми фаворит, и то независимо от сезона. Обожавам сака с 3/4 ръкави също, дори съм си харесала едно, ще го поръчам да видим дали ми стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт