Отговори
# 2 385
И аз харесвам сини и зелени камъни и перли. Основно обеци, никакви други бижута.
Диамантите, не са ми все още в полезрението.
Харесала съм едни обеци с малахит и чакам повод да си ги подаря.
Минахте темата с дългите ръкави летоска, но да си кажа посмъртно не мога да нося такива. Създават ми дискомфорт и заедно с жегата и потенето почвам да се изнервям.

Много хубав комплект, Мими, с кеф да си го носиш!

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 19:47 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 2 386
  • някъде под слънцето...
Честит
С удоволствие да си го носиш.

За дамитe харесващи сини камъни ,
Това е една от последните ми любови
https://gotishop.com/2020/02/20/yolit-izcelenie-na-dushata/
Освен изброените
харесвам Калседония, Кианит Анхелит, Ларимар, Сапфирин  Син Апатит, Син лабрадорит, Дъгов лунен камък....

Интерено ми е да чета за тях и  мистичните своиствата , които им приписват, както и да се наслаждавам на магичната  игра на нюанси и цветове на някои ит тях.

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 20:07 от sl

# 2 387
  • тук-там
Дай пример какво харесваш. Да не ти предложим нещо нежно и семпло, а ти да си падаш по обемни пръстени с големи камъни например.
Ако това е към мен, исках да ми препоръчате бижутер за изработка. Иначе харесвам нещо като това:

Виж това:
https://www.instagram.com/tv/Ca__6hkoE-H/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 2 388
И от мен Happy hour
Залезът на Ченгене скеле!

# 2 389
  • Бургас
Скрит текст:
Дай пример какво харесваш. Да не ти предложим нещо нежно и семпло, а ти да си падаш по обемни пръстени с големи камъни например.
Ако това е към мен, исках да ми препоръчате бижутер за изработка. Иначе харесвам нещо като това:

Скоро ми попадна от ФБ, / нали шпионират търсенията/ млада дизайнерка и ми допаднаха нещата и.Това е страничката и Jenny Bojinova

https://www.facebook.com/JennyBojin

# 2 390
  • София
Скрит текст:

Скоро ми попадна от ФБ, / нали шпионират търсенията/ млада дизайнерка и ми допаднаха нещата и.Това е страничката и Jenny Bojinova

https://www.facebook.com/JennyBojin
Препоръчвам я с цялото си сърце и душа за изработка на бижута с любов Heart

# 2 391
Наистина прави красиви неща.

Да попитам любителите на диамантите, бихте ли си купили бижу с лабораторен диамант, или държите да е естествен?
А мойсанит?

# 2 392
  • София
Сваровски бижута имам, калъф за телефон, мойсанит подарък имам - не съм носила, но зависи от вида бижу.
Дискретни диамантени обици са всичко от което имам нужда.
Бих, но зависи от модела и моята вибрация към това тип бижу.
Казвам го, като върла любителка на хендмейд бижутата.

# 2 393
Аз не бих си взела бижу с лабораторен диамант, за мен диамантеното бижу е освен емоция и здраве, така го усещам лично за себе си. Зареждам се и един вид “ме топли”- малко объркано стана 😁😁

# 2 394
Агент, благодаря за съвета, днес пак гледах нейни клипчета...Сега тренирам с Руми, но ще разглеждам Карълайн и някой ден мисля, че ще пробвам с нея.
Копче, страхотна форма. Маникюрчето е допълнение към нея 😉
Харесвам бижута, но по- скоро цветни и допълващи тоалета. Не свалям халка, годежен пръстен и медальон от сватбата от жълто злато, така че всичко допълнително е заедно с тях. Скъпоценни камъни не ме вълнуват, но ми беше интересно да прочета и науча нови неща. Харесва ми да чета мнения по различни теми, дори такива, които са далече от мен с обяснения, факти и т.н.
Мими, честити...много са красиви. Да ги носиш с усмивка!
Аз последно си купих гривна от Хрисокола. Зелено- синият цвят много ми хареса, а после прочетох и за камъка - ми тя точно за мен.

# 2 395
И аз май, най любимото ми бижу е вече ви казах малък нежен кръст с три диамантчета, от свеки. Не го свалям никога, имам чувството как да кажа, че ме пази...!

# 2 396
Мими, честит  юбилей , да си жива и здрава още дълги години.

И аз имах юбилей тази година, но съм зимата и в студа въобще не ми хрумна,  че е нещо по-така от обикновен РД. Laughing

# 2 397
  • Бургас
Нищо Диорела, догодина повече Smiley  Черпи идеи.

# 2 398
От мен мезето

Мими с много здраве да си носиш новите бижута и най-вече на прекрасни дестинации да ги разходиш!

# 2 399
Благодаря ви за предложенията. Въпреки, че нямам фейсбук и инстаграм, успях да видя какво сте предложили. Но понеже съм много облъчена от етси и пинтерест (там бях влюбена в един пръстен с диаманти на Kirk kara, има си сайт за който иска да гледа, беше този: ), това което разглеждам ми бледнее и ми стои посредствено и обикновено. В крайна сметка, избрах друг пръстен 18к с диамант, който е по-семпъл, но пък не ми е уютно като го нося, сякаш не е за мен:

Заглеждам и elite precious, там изпуснах два много красиви пръстена, но беше отдавна, ето ги и тях:

Общи условия

Активация на акаунт