Отговори
# 255
Харесва ми Simple Smile с токчета е супер. С тази дължина ми изглежда пропорционална и ти стои супер.

# 256
Хепи, стои ти перфектно!

# 257
Хубава  е роклята...за себе си избягвам тъмни цветове, но с тази лека шарка много ми допада, а и със сандалите е екстра ...
Щракнах се по екип преди практиката днес, за да съм по темата...Grinning

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 19:07 от kativita

# 258
ще кажа, че роклята стои добре happy doc
бих пробвала също как стои с дължина 4-5 пръста под коляното (мери се от средата на капачката) и до средата на прасеца.
Мисля че всяка жена има своята идеална дължина за такава рокля 🙂
и задължително токчета 🙂

я колко свеж екип kativita 🌷

и аз имам огромен пухен бял елек за града ❄️

# 259
Кативита, много свежо. По принцип харесвам шарени екипи, а не просто едноцветни, с и когато е шарено по- малко личи когато си потна и не прозира толкова.

# 260
Ха, kativita, в гама сме Simple Smile. И май с подобни занимания.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 06:57 от pep_si

# 261
Happy doc, роклята ти стои много добре. Не бих пипала дължината, защото ще изисква токчета, а така е удобна ежедневна рокля.
Единствено бих навила ръкавите до лактите  за по - небрежна визия.

Много сте сладки в спортни екипи! Flowers Hibiscus

# 262
Днес успях да видя снимки и за пореден път се убеждавам, че жените 40+ изглеждат като цяло много по-добре от болшинството 20 годишни.

# 263
happy doc, не е моята дължина това,но ти стои много добре. Аз всичко режа Simple Smile Харесвам се с някои по-дълги рокли,оставям ги така и..си висят в гардероба. Мнооого рядко стигат до носене..

# 264
Хепи, страхотно ти стои роклята! На мен би ми харесала и да е с 1 педя по-дълга, но и така е чудесна. Завиждам за деколтето! 🙈

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 01:59 от Не се сърди, човече

# 265
Благодаря ви момичета, не само дължината а и модела не ми е присъщ, но ще я облека на рождения ми ден. Ходя спортно, дънки, чино панталони, ризи, сникърси и лятото по някоя рокля до коляното. Това е. Спортно- елегантен е моя стил, но човек трябва и да експериментира.
Току виж си открил и нещо ново за себе си в зората на 50 те.

# 266
Аз бих пробвала и с не токчета тази рокля за по- ежедневна визия.

# 267
Мисля за бели маратонки с късо кожено яке за есента.

# 268
Док, нищо бабешко няма в тази рокля при това деколте и червените сандали! И педикюра и маникюра Simple Smile Но подкрепям идеята за навиване на ръкавите, когато гониш по-лежерен стил - да се виждат китки и глезени! Дължината е класическа и според мен и това, което виждам ти отива!

Кати и Пепси - страшни сте Simple Smile Басирам се, че понякога ви подсвиркват на улицата!

# 269
Спортна в зала не знам колко скоро ще вляза, но за пръв път от 2 м обух панталон (дънки)..)

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 23:15 от Angel_wing

Общи условия

Активация на акаунт