Отговори
# 1 815
Благодаря Ейнджъл, но преди всичко съм естествена, не съм хубава а и имам някакво такова излъчване, което привлича хората.

Няма нищо страшно с филтрите и ботоска. Просто се резорбират и си връщаш предишния вид. Не говоря, за някакъв фрапантни джуки или контур, като на кукла барби.

# 1 816
  • София
С филъри нямам опит, но след края на действието на ботокса няма последствия.  Положението е като първоначалното, а не като това, до което е могло да се развие за съответното време.

Аз ходех при д-р Биляна Мирчевска.
Веднъж бях на консултация при прехваления Михайлов от Скин лайн, избягах със скоростта на светлината и няма да стъпя повече там.
При първа финансова възможност ще се върна при Мирчевска.

# 1 817
Не става по-зле положението, просто постепенно се връща предишния вид. Няма нищо страшно и не боли. 😂 Татусите болят повече.
Днес спортно на работа

# 1 818
Аз 100% като узрея за такива интервенции ще си направя - така си мисля сега поне. Предупредила съм мъжа. Не му допада идеята. Не виждал смисъл, да си остаряваме достойно, казва.

Аз, макар че винаги съм била слаба, имам нещо, което според мен с годините ще се превърне в двойна брадичка. Наследствено е. Знам, че има някакви операции и процедури за премахване. Намирам го не естетическо и бих искала да коригирам като провисна. С бръчки мисля, че повече бих се примирила. Но истината е, че дамите в моя род доста късно проимаха по-забележими бръчки, та се надявам и аз да имам късмет.

# 1 819
Благодаря ви момичета, чак ме засрамихте.
Цял живот съм водила война с килограмите.
Тук, всички сте като изваяни, слаби, дългокраки и  прекрасни,
Аз съм ,като успокоение на по -закръглените дами, че и те могат да излъчват чар и  да изглеждат добре със съответните грижи.

# 1 820
Благодаря ви момичета, чак ме засрамихте.
Цял живот съм водила война с килограмите.
Тук, всички сте като изваяни, слаби, дългокраки и  прекрасни,
Аз съм ,като успокоение на по -закръглените дами, че и те могат да излъчват чар и  да изглеждат добре със съответните грижи.

Нито съм слаба, нито съм изваяна, ръст 175см,  няма да си пиша точните кг, че ще стресирам съфорумките. Приемам се и се харесвам такава каквато съм.

# 1 821
Супер си Lioness,харесва ми и стила ти.
То това всъщност е разковничето, да излъчваш увереност и да се харесваш, тогава и с малко повече кг, и околните те харесват.

# 1 822
Ами по-сочните просто не се показваме, не че ни няма.
Тия дни се консултирах за ботокс, специалистът рече, че все още няма нужда при мен. На 46 съм.

Док, хареса ми много.

# 1 823
  • София
Аз още нямам никакви корекции на лицето. Никъде. Никакви.
А, не. Всъщност, имам. Имам гелиш на ноктите. От края на 2014г започнах с кратко прекъсване 2015, та до ден днешен. Нокти имам винаги направени в салон.

Лъвице, пак те изтървах!

За вчера се похвалвам с трите си златни постижения:
10 км колело
10 хил крачки (от -до плажа + Стария град на Несебър пеша)
10 дължини на басейна плуване (всеки ден)
+
45 мин гимнастика с ластици (това традиционно през ден)

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 16:52 от kopche

# 1 824
Копче, само мога да се възхищавам на жени като теб, спортуващи и "железни" в това си отношение. Браво, а това че не си ме видяла, не е голяма загуба , ние с теб сме от редовните показващи се.

# 1 825
Е, Копче, бива ли да се изфукаш така? Още с първото изброено започнах да се срамувам, а днес ми е за втори път. Simple Smile
Хепи, нямам идея на колко години си, но много добре изглеждаш.

# 1 826
  • пустинята Гоби
А аз вчера боядисвах една много малка стена и днес съм като сгазена от влак. Хем не съм обездвижена, ходя пеша минимум час всеки ден, но явно клековете ми хич ги няма.

# 1 827
И от мен лайк за Хепи!
Много се впечатлих от изказването на Аня за мъжете. В смисъл, че следва да се отъждествяваме с мъжете в живота си. Никога не съм имала такъв поглед върху мъжете., , Тоест не мога да преценя дали е права, но мисля върху това...аз някак клоня към мнението, че с мъжете и с децата нещата са малко на късмет. Интересно ми е, какво и е мнението за жените които по една или друга причина са сами. Дали липсата на мъж, да кажем по твое желание, а не поради болест или недъг, те прави по -малко успешна жена, или по-малко женствена...

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 17:53 от christina1980

# 1 828
Как жените ще се отъждествяват с мъжете и с липсата им в живота им. Не съм съгласна. Звучи като да има логика но е абсурдно крайно, защото хората не са статични, а се променят.
Съгласна съм с Хорхе Букай, който пише:
Аз съм аз. Ти си ти.
Не съм на този свят, за да сбъдна очакванията ти.
И знам, че ти също не си на този свят,
за да сбъднеш моите.
Защото аз съм аз и ти си ти.
И когато ти и аз се срещнем е прекрасно.
И когато в срещата си се разминем,
няма какво да се направи...

Хепи, радвам се, че се показа. Млада си, разбира се. Само не съм съгласна за килограмите. Добре изглеждаш.
Май си лекар, или се занимаваш с медицина, или те бъркам?

# 1 829
И аз мисля, че една жена не се отъждествява с мъжете, които е имала. Най- малкото е,че са били много различни. По- важното е, за мен жената да си знае цената и да не прави компромиси със себе си и своите принципи.
По този начин, може би привлича по- силни и успешни мъже, слабите не й импонират или й се подчиняват.
От това винаги съм се водила и естествено, че не с всеки се получава стабилна връзка.
И за мен и бракът и мъжете са късмет.
Хриси, този път съм съгласна с мнението ти, но когато не съм ,не мога да си премълчавам.
Сори.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 18:29 от happy doc

Общи условия

Активация на акаунт