Отговори
# 1 890
mtz, наистина много свежа снимка, и на мен много ми харесва якето Simple Smile

# 1 891

Днес е мрачно на плажа, но любимата червена рокля ме топли.

# 1 892
Криси, много ти отива червеното!

Днес работно така:

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 17:05 от Angel_wing

# 1 893
Ейнджъл, благодаря! Аз обичам ярки и цветни дрехи, ако доживея възрастта на кралица Елизабет, ще се обличам като нея.

# 1 894
обикновено при втория път повечето хора избират правилния партньор, защото има повече мъдрост и научени уроци.

От това, което съм видяла покрай мен жените избират винаги един и същи тип. Независимо дали се казва Драган или Петкан характер, привички, излъчване, всичко е едно към едно.

# 1 895
обикновено при втория път повечето хора избират правилния партньор, защото има повече мъдрост и научени уроци.

От това, което съм видяла покрай мен жените избират винаги един и същи тип. Независимо дали се казва Драган или Петкан характер, привички, излъчване, всичко е едно към едно.

Изобщо не съм съгласна..)
Повтаряш типажа, само ако не си научил урока..)

# 1 896
  • Варна / UK
Тарти, забравих да ти честитя рождения ден - нали преди два дни беше? Да си жива и здрава, и много сбъднати мечти Heart !

Пигментацията последно я борих с този турския крем Expigment 4% - не се продава в БГ, но като потърсите в Гугъл излизат обяви. Много бавно се получаваха нещата миналата година и включих един тонер с 10% гликолова киселина - вечер мажа с него цялото лице, без зоната под очите и клепача, изсъхва, нанасям овлажняващ крем (на всеки 3-4 дни - ден почивка). А сутрин почнах да мажа с Expigment само петната. Обаче аз сутрин не излизам и не ме пече слънце. Ако излизам сутрин - слагам крема след като се прибера. После вечерта - киселината. Киселината изравнява тена, но на два месеца макс трябва почивка (и от крема също).
Киселината:
На челото мелазмата доста избледнява, но не изчезва. Аз и по бузите имах много петна миналата година - и повечето изчезнаха (сега пак се появиха някакви, но много по-малко отпреди).

Всички сте ми много хубави в темата Heart Eyes  - много обичам като има снимки, толкова е цветно!

# 1 897
И аз обичам да има снимки и призовавам дамите да се снимат и да качват.

# 1 898
Петната изчезват със серума на Eucerin Pigment perfector. Изпробвано е. Може да се ползва и през лятото, няма съставка, която да прави кожата фоточувствителна.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 23:39 от marigold_

# 1 899
Karen, трима? Супер! Живи и здрави да са ти Simple Smile
Кожена рокля все не мога да си уцеля аз.

christina1980, много хубава в червено. Като гледам небето зад теб си мисля че ти и трябват още яке и ботуши Grinning
И аз обичам ярки и цветни дрехи, обувки и чанти.

NadyaT, благодаря, не зная как може да ми се получи като прекарвам толкова много време на открито....ще го мисля

Angel_wing, супер Simple Smile

Много вдъхновяващо с роклите и полите, ще си сменя дънките с нещо цветно и мадамско малко по-късно и ще се снимам.

# 1 900
  • София
mtz, много хубава и енергийна!

Ейнджъл си е нашият модел в темата! Всичко ми харесва винаги! Макар и не всичко да бих носила от показваното.

Наде, е твоето набиране е некст левъл! Nerd Чак толкова няма да мога без ластик да направя. В София в коридора на апартамента имаме монтиран лост, но го ползвам с ластици за поддръжката. Така мога 3 серии по 10 на захват да правя.

# 1 901
# 1 902
  • София
Минавам бързо по темите - има нещо вярно в това, че изборът на мъже ни разкрива. Да, влюбването е влюбване, но все пак се вклюбваш в човек, който те привлича. Не в някого, когото не можеш да понасяш органично. Та така. Естествено, през годините харесваме различни типове мъже, защото ние самите се променяме. На 18 си един, на 38 друг и е нормално мъжете до теб да са различни. Освен това ставаш много по-наблюдателен и осъзнато избягваш разни неща, за които преди това не си се и сещал. Аз съм с втори брак, казвала съм, мъжът ми ми е почти пълно копие като виждане за живота, характер, начин на живот. И разводът го броя към плюсовете си, не към минусите. Човек трябва да си тръгва, когато връзката не е такава, от каквато има нужда. Аз много се забавих.
Първата рокля с животинският принт ми харесва, единствено бих й резнала 10см отдолу.
Кожени поли - имам поне 3, дали не са и 4. Много ги обичам, но и аз като Ейнджъл рядко ги слагам.
Вече се заглеждам по есенни модели, някак не ми е толкова лятно, въпреки че морската почивка предстои.

# 1 903
роклАта Искам я Cupid

# 1 904
Аз се събудих направо с "Jingle bells " в главата, след сън за магазин с коледна украса.
Май тук някоя спомена, че вече й идва да вади елхата...

Общи условия

Активация на акаунт