Отговори
# 1 905
Ако става въпрос за слънцезащитния крем, то аз не съм очарована. Второ лято го ползвам, имам и още един неотворен, и него ще изхабя, но петната си излизат.

# 1 906
Пинко, тази рокля е върхът. И аз я искам!
Моля ви се, има още време до Коледа, аз още съм на море...

# 1 907
  • Пловдив
Надя Т в страхотна форма сте!
Искам и аз да мога да се подържам, но само мерака ми остава 😊
Аз се боря с корема.
Коремни преси не ми се получават🙃
Просто ми липсва воля 🙃☺️😊

# 1 908
Ако става въпрос за слънцезащитния крем, то аз не съм очарована. Второ лято го ползвам, имам и още един неотворен, и него ще изхабя, но петната си излизат.
Не този е за пигментация. Слънцезащитният е този:
https://www.emag.bg/slyncezashtiten-krem-dermatologist-sunscreen … 434/pd/D0JS1XMBM/

# 1 909
  • София
Поръчах си един панталон от Зара. Лимитирана серия, размер М. Леко се съмнявам, че ще ми стане. Имам броени неща от тях и нито едно не е в един номер. От хс до л са.
Вашият опит такъв ли е?

# 1 910
  • Sofia
Гледах едни рокли на Зара - от хс до хл чашката беше абсолютно еднаква,  само на ширина в талията се различаваха. Joy

# 1 911
  • София
Много мразя да се занимавам с връщане, а не е евтин. Уж е копринен. Дано се намъкна в него, защото ми хареса на картинката. Няма го във физически магазин.

# 1 912
90 % Zara - XS (0-2) са ми ок. Затова ги обичам..)

# 1 913
  • София
Сега ако ми кажеш и размера на ханша си, може и на лична, ще те обичам Simple Smile. Те са май през 4 см, абе ще го видя.
Нямаше по-големи, иначе бих взела и хл, защото е с широки крачоли и торбест ще е по-добре.

# 1 914
  • тук-там
Много мразя да се занимавам с връщане, а не е евтин. Уж е копринен. Дано се намъкна в него, защото ми хареса на картинката. Няма го във физически магазин.
Дай да го видим, Ре. Аз обикновено се намъквам в S, но някои неща и М ми стават (ханш 90).

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 16:23 от mtz

# 1 915
MTZ - е, как да не е лайфстайл Grinning страхотна, с вятър в косите и смях в очите!
(впечатли ме планинската верига отзад - къде е снимано, ако не е нахално да питам?)

Льоня - тази пола я виждам само с много плътен чорапогащник, за да се неутрализира леко дължината. Но в крайна сметка ти сама трябва да си решиш. Кожата е изключително популярна тази година и магазините са залети.

Петната изчезват със серума на Eucerin Pigment control. Изпробвано е. Може да се ползва и през лятото, няма съставка, която да прави кожата фоточувствителна.
Eucerin Sun Protection Pigment Control SPF50+ 50 ml is a skincare product containing a combination of UVA/UVB filters for high UV protection and an antioxidant that acts on free radicals generated by UV and high-energy visible light that can induce hyperpigmentation such as brown spots.

^^^ Ползвала съм повече от един сънскрийн, който твърди, че може да редуцира петната. Дори когато има някаква редукция, тя не е значителна при мен. Това, което работи за мен е доста по-брутални препарати - ретиноиди и киселини (Наде, недей през деня, слагай го вечер само и като вали!) и почти 100% от времето корейска козметика, която е известна с това, че ползва на кило изсветляващи съставки (niacinamide, AHA, BHA, PHA, vit. C, etc). Но факт, битката е целогодишна и едно отпускане и изгаряне е достатъчно да те върне в начална точка.

Ето този ползвах това лято доста (както и стандартните ми корейски):

За Септември съм приготвила вит. Ц в няколко варианта, вкл.

По-тежката артилерия - за Октомври/Ноември, като се заоблачи.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 15:50 от Agent Provocateur

# 1 916
# 1 917
  • тук-там
Ще ти стане Ре, на този със сигурност аз съм S
Агент, пътят Самоков - София

# 1 918
  • някъде под слънцето...
В испанския сайт на Zara   под всеки  модвл и има опция чар.Можеш да попитаташ за см на талия и ханш.

# 1 919
Agent, имах предвид серума за избледняване на петна, не сънсккрийна.
Пщ След серума ползвам и сънскрийна от същата серия. Той е много добър и наистина предпазва.

Общи условия

Активация на акаунт