Отговори
# 1 920
  • София
Има опция, пише 94. Аз съм с 92, но ме притеснява, че ще е много тесен.
Ще пиша като го получа.

# 1 921
Не ползвам продукти за петна, аз слънцезащита едва - едва се понаучих да слагам, обаче на картинката разпознах на Missha един серум с вит. С - получих като подарък цялата серия и тъкмо ги отворих за ползване - не са ли подходящи за слънце, Агент, че пишеш за септември?
Не съм ползвала досега нищо на марката.

# 1 922
Не ползвам продукти за петна, аз слънцезащита едва - едва се понаучих да слагам, обаче на картинката разпознах на Missha един серум с вит. С - получих като подарък цялата серия и тъкмо ги отворих за ползване - не са ли подходящи за слънце, Агент, че пишеш за септември?
Не съм ползвала досега нищо на марката.

Въпросът за вит С е към Агент, но аз да отговоря какво знам от моята козметичка - ползването на вит С и разни процедури с него са много подходящи за пролет и есен.

# 1 923
Благодаря, Марджи, освен да ги прибера в хладилник, защото всички отворих. Предполагам не би трябвало да им стане нещо до края на септември.

# 1 924
Оффф, се сдобих с 4 чуфта обувки ей така от нищото и сега се чудя защооо 😄
Дори не знам къде ще ги нося, защото всички са високи.
Една верига за испански обувки (който е в София вероятно ги знае) закриват магазините, днес е последният им ден и всичко по 20лв за естествена кожа!!!

Аз както бях тръгнала за домати, рязко смених посоката и приключих пазаруването там 😄

Споделям снимки, като най-вече се чудя за тия последните червените, шарените с какво да ги нося … въобще не са моите цветове, но са страшно удобни и само 20лв все пак 😉

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 08:57 от Maroonka

# 1 925
За без пари са повече от чудесни.
Коя е веригата?

# 1 926
Така става като се тръгне на пазар, дори плана да е за домати Smiling Imp
Последните "ги виждам" с неонов цвят лак  (някой от наличните в обувката) и дънкова рокля... Коланче или чанта в някой от ярките цветове и лятна едноцветна светла рокля (може и бяла)... Или тениска с нещичко акцентно ярко и дънки/дънкова пола... Или нещо с бордо по-скучно със забавните сандалки... Каквото се сетиш, важното е че са удобно Hands V

Вторите (черно с бяло) са Broken Heart Умирам за такива, а не мога вече да нося.

# 1 927
Agent, имах предвид серума за избледняване на петна, не сънсккрийна.
Пщ След серума ползвам и сънскрийна от същата серия. Той е много добър и наистина предпазва.
Ох, извинявай, подведох се, защото търсачката извади директно сънскрийна.
Кой от серумите?
https://int.eucerin.com/products/anti-pigment

Различните кожи имат различна чувствителност към витамин С, Силвър, а за капак има и продукти с много различни концентрации на вит.С, та не е добра идея да се генерализира, но аз ги ползвам вечер или при лошо време и сутрин - такова си имаме в изобилие. Да, много освежават тези продукти! Не ги "зазимявай в хладилника" - отворен витамин С се ползва възможно най-бързо, че се окислява. Почвай ги всяка вечер!
https://misshaus.com/products/vita-c-plus-spot-correcting-firming-ampoule-30ml
От тази серия пролетта ползвах и тази ампула:
https://misshaus.com/products/vita-c-plus-spot-correcting-concentrate-ampoule
заедно с тонера:
https://misshaus.com/products/vita-c-plus-brightening-toner?pr_p … mp;pr_seq=uniform

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 16:59 от Agent Provocateur

# 1 928
  • София
Последните си ги съчетала прекрасно на снимката.
Много ми харесват всичките с изключение на предпоследните.
Но и аз вече не мога да нося обувки на ток.

# 1 929
  • На острова
Аз последните ги виждам с къси дънки, имам предвид над глезенa и бял топ/риза. Чантата или педикюра да са неон. Първите ми харесват най-много.

Не знам вие на вълна море ли сте, сандали ли сте, но аз цяла сутрин въздишам по тази пухенка. Не че съм търсила зимно яке, то ми трябва, де, но просто ми излезе реклама във ФБ и сега си мисля 😬:

# 1 930
За без пари са повече от чудесни.
Коя е веригата?
Корида.
Мъчно ми е, помня ги от едно време и на продавачките им беше много тъжно, тези бяха от самото начало, та замалко да се разплачем дружно

# 1 931
  • София
Корида?
Ха-ха- виждам, че сме писали едновременно! Satisfied Знаех си! Няма друг Известен испански в София.

Много кокетни обувки! Честито Марунка! Heart Eyes
С тази рокля вариант 2 ми харесва най-много като комбинация! Бяло с бяло ми идва твърде булчинско! За последните съм пас. Такива шарени, не ми харесват.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 17:24 от kopche

# 1 932
Не съм я чувала дори тази фирма..))

Може би само черно-белите бих си взела аз, другите не са мой стил въобще.
Но щом са ти удобни, все ще им намериш приложение. Simple Smile

# 1 933
Магазина им е на Патриарха, нали?
Преди години си купувах от тях обувки.
На мен ,ми харесват всичките, и на теб ти стоят прекрасно. А до това, с какво да се носят, винаги си намират приложение.

# 1 934
  • София
На Патриарха до кръстовището с Витошка и другият е на бул. Левски.

Общи условия

Активация на акаунт