Отговори
# 2 040
ТиЛи, физиотерапевтите към неврохирургията на Пирогов ми ги направиха. Не мога да посоча конкретно име.

# 2 041

Ей ТВа цицорестото съм, банския е ужасен, но поне ми става. Това е снимка от преди месец

# 2 042
Освен да цитирам написаното в уводния пост:
… красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си…

Явно постът за четенето не е удачен.

# 2 043
Магни, благодаря за онагледаването. Много, много ти е добре.

# 2 044
Магни, благодаря за онагледаването. Много, много ти е добре.

И аз благодаря. Преди време страници изписаха момичетата с предложения и много снимки за моята тъничка косица. Скъсих я наполовина и това беше огромна промяна за мен. Simple Smile

# 2 045
Значи затвърждавам това, което са казали преди мен и което ти вече знаеш със сигурност, че е така. Ти самата хареса ли се? А ТМ какво каза?

# 2 046
  • Бургас
За ръце съм си запазила тези

https://www.youtube.com/watch?v=Kr_GUxrC-Pc&list=PLPqZq86et3 … Ebtu&index=39
https://www.youtube.com/watch?v=r1FNRH-mG2E&list=PLPqZq86et3 … Ebtu&index=66

И любимите ми напоследък танцувални, китайски ли са, корейски ли са, не знам.За талия и корем.Не ме напрягат, не ме заболява гърба.Тези са само примерни, има най-различни от този тип.Някаква нова мода са явно, забавни са ми.

https://www.youtube.com/watch?v=7J7dHmHqwEY&list=PLPqZq86et3 … btu&index=114

# 2 047
Значи затвърждавам това, което са казали преди мен и което ти вече знаеш със сигурност, че е така. Ти самата хареса ли се? А ТМ какво каза?

Кое вече знам? Не те разбрах. Снимката с различната дължина е от преди 20г. Тогава се харесвах всякак. А от дете съм наясно със възможностите на косата и лицето си. Скъсяването до раменете не я направи по-гъста Simple Smile Семейството ми не одобри скъсяването.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 00:41 от MagniМ

# 2 048
Харесваш ми и с двете дължини. И моята е тънка и по- дълга стои направо рядка.
Гледам до раменете да я поддържам или една идея по- надолу.

# 2 049
Магни, с карето и на нен много ми харесваш!

Хелс, трябва ти съпорт от другарчето ти. Направете си семейно предизвикателство - 1 месец без месо и алкохол (примерно), или без никаква захар/въглехидрат. Заедно на фитнес, колела и тн. Ще се преобразите и двамата и взаимно ще се стимулирате да промените начина си на живот.

# 2 050
Мислех, че щом други преди мен са ти казали за промяна на прическата, и ти си я направила, то ти вече знаеш че по- късата коса повече ти отива. Уви, от прочетеното оставам с впечатление, че нито ти, нито семейството ти са те харесали. Поне си експериментирала. Simple Smile

# 2 051
Напротив, харесвам се и затова втора година я подържам тази дължина. Но тя изобщо не е толкова къса както на показаната от преди 20 години. А ММ и баща ми нямат думата за толкова лични неща. Simple Smile

# 2 052
И аз те харесвам с по-къса и “на прическа”. Не харесах бретона. По при цип на зряла жена харесвам по-оформена коса.

# 2 053
Не мога да се съглася, че теглото и фигурата зависят единствено от нашите усилия. Всичко е ген и здравословно състояние, възраст. С усилия - упражнения, диети, може да се постигне нещо, но срещу природата си няма как да вървим.
До 45г. бях 50-53 кг, ядях като за световно, колеги са се чудили къде го побирам. Не съм пазила диети, не съм полагала никакви усилия, никакви тренировки. Но след някои заболявания, започнах да качвам неотменно  и вече съм 77 кг. Ям малко, стомахът ми се претоварва от повече храна, но качвам. Има заболявания, от които се качва тегло и няма как да се пребори човек. Дори и с ковид м.г. не свалих нито грам, въпреки тежкото протичане, а хората за седмица се стопяваха.  
По-важно ми е да се чувствам добре, да се възстановявам, а теглото и шкембето не ме тревожат толкова. Единствено ме тормози шкембето, че ми затруднява и без това проблемното дишане.
А прекалените тренировки и диети, понякога дори са вредни и се отразяват на организма с годините.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 21:48 от Diorela

# 2 054
Магни, най-важно е как ти се харесваш и възприемаш. Мнението на роднините и партньора е без значение за толкова лични неща. Странно ми е когато се пита или коментира как и дали човекът до нас одобрява избора ни на прическа, цвят на косата и т.н. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт