Отговори
# 2 400
След диамантите е редно да си сравним и имотите и да си постнем ипотеките Wink

# 2 401
Първо мъжете? Или тях няма да ги сравняваме Laughing

Галчудо, въобще нямам такива намерения. Зимата съм със замръзнала структура и нищо не ме интересува, докато не се стопли, да се размразя. Joy

# 2 402
След диамантите е редно да си сравним и имотите и да си постнем ипотеките Wink
😂
Аз ипотека нямам. Една стотинка никому не дължа. И мъж няма да показвам в никакъв случай. Всъщност поне до 21 септември нищо няма да показвам. После може да ви черпя с шоколад от Модика или салами от Рандацо. 😊 И някоя друга таорминска есенна витрина. Броя дните вече 🏍

# 2 403
Личният ми вкус твърди, че бижу с диамант или друг рядък камък, е добре да е семпло, изчистено, елегантно. Всяка излишност в линията, детайла или орнамента разваля красотата му. При комбинирането на различни камъни също трябва да се внимава, лесно се преминава към кич.

# 2 404
Във форума се сравняват ипотеки и имоти, но в други теми. Всъщност всичко: "покажете си"..... кухните, спалните, баните, хладилниците, модните находки и т.н. За мъже май не съм срещала, а и тяло рядко някой си показва/сравнява. Явно това са най-чувствителните теми, та се избягват. Joy

# 2 405
  • Mediterraneo
Диамантите и камънаците ме вълнуват точно толкова, колкото футбол, например. Докато някой и друг мач съм гледала, диамантите и толкова не ме привличат. И не е да е кисело гроздето, просто не харесвам такива бижута. Ако е нещо семпло и с миниатюрно камъче, може и да му хвърля поглед, но дотам.

# 2 406
Бижутата, видът им,  или неносенето на такива, не е ли част от стила ни?
Според мен, стилът не е само парцалки и сандалки, а включва цялостната визия.
Пример - Лъвицата. Без бижутата, просто няма да е тя.

Vanesa_bb, ММ си го кютам вече 30+ години, да не ми го грабне някоя. Че той ми е диаманта на мен - рядък и ценен. Laughing

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 01:46 от Diorela

# 2 407

ПС Дето някой твърдеше, че включвания SI не се виждали с просто око. Ето един естествено син сапфир SI1,на който му се виждат включванията дори на видеото. Не е грозно, според мен, но може някого да го дразни и да не иска да се виждат такива.
https://balkanmineral.com/produkt/0-47%d0%ba%d1%82-6x4-5%d0%bc%d … 0%b5%d1%82%d0%b8/  

При SI1 няма черни точки!
https://www.jewelry-secrets.com/Blog/what-si-clarity-really-means/

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 08:12 от G.Savova

# 2 408
Благодаря ви момичета, много сте мили!
Ванеса вторият показан пръстен много ми хареса. За диамантен пръстен бих избрала точно нещо семпло и много изчистено!

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 10:45 от mimi.7299

# 2 409
И аз така пропускам страници, защото бижута слабо ме вълнуват, особено диаманти - за мен са просто камъни.
Гледам да не събирам много дрънкулки вкъщи, но малкото бижута които нося са ми от различни далечни дестинации и така са ми останали скъп спомен.

# 2 410
Пример - Лъвицата. Без бижутата, просто няма да е тя.

Аааа Diorela, тук  въобще не съм съгласна с теб. Аз с бижута или без, с грим или без, все съм си аз.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 14:08 от Lioness77

# 2 411
  • София
Напоследък нося само халката си и нямам желание да нося нищо друго.

Мъжа си няма да показвам, имоти също.

# 2 412
  • В полите на Пирин планина
Почти не нося бижута, особено по деколте и ръце/китки, защото ми се е случвало много пъти да ми избиват малки пъпчици. Явно имам алергия към някой от примесите. Нося обици, халка и два други пръстена един до друг.

# 2 413
Добро утро понеделнишки 🙂
Гледам още сме на диаманти 🙃
Радост за окото са красивите бижута, на сайта на Алтънбаш има кратичко с картинки за качеството на диамантите -  https://altinbas.bg/сертификат-диаманти.

За мен бижутата са емоция и красота, стават специални като са подарък 💖

Радвам се че Pure eVe се е харесал и покупката се повтаря 🙂
Аз съм с Datura Blanche втора седмица, но татул няма да си засадя 😃

# 2 414
  • тук-там
Забавлявам се с последните мнения Simple Smile
Аз като част от стила, ще споделя един мн любим парфюм:
https://www.jomalone.eu/it/en/product/25946/32241/colognes/wood- … ologne?size=100ml

Общи условия

Активация на акаунт