Отговори
# 2 595
На мен вчера ми мина операцията на шията. Още не смея да се похваля с резултат. Но след 7-10 дена почвам упражнения, пък да видим.
А за бижута - имам няколко малки на ушите, които не махам, както и пиърсинг. Иначе като се сетя, слагам по нещо, което веднага махам вечер. Имам любима сребърна халка Булгари, която най-често нося /не е оригинал/. Часовник нося постоянно, обикновен, с кожена каишка.

Моля, не ми коментирайте състоянието на ръцете. 😂

# 2 596
Любим пръстен днес.

# 2 597
При мен трудното е да взема решение и да отпочна, а започна ли съм като питбул - захапя ли нещо, не пускам. Стриктна и търпелива съм. Помага ми и вроденият инат - 300% Рак, към това повече няма какво да добавя. Grinning

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 11:07 от Sysly

# 2 598
Оля, така ме разчуства с този пръстен на Bulgari.
За 30 та годишнина, мъжът ми го подари в комплект с обици златни. За тогавашното време си беше доста скъп подарък ,а и ми беше голяма изненада.

Ее, на едно нощно дежурство ми го откраднаха от чантата, разбрах едва на другия ден. Толкова скъп комплект ми беше, но отдавна съм само с обиците. Така и не си купих пръстена, а и той изчезна, като модел.

# 2 599
  • тук-там
Споделенитв упражнения и на мен са ми мн полезни. Като цяло научавам интересни неща в темата.
Лъвица, представям си как визията отговаря на твоя темперамент и настроението ти! Много различно и интересно присъствие! Остани вярна винаги на себе си!

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 15:51 от mtz

# 2 600
Много си елегантна Simple Smile

И ето, че си пример за добре стоящи повече пръстени Simple Smile

# 2 601
И двете рокли ти стоят перфектно. :Flowers Hibiscus

# 2 602
mtz благодаря, винаги съм вярна на себе си. А ти си фина и елегантна дама и роклите ти стоят прекрасно.

# 2 603
https://bijuteria-helios.com/

Док, разгледай тук, сребърни има, злато не съм гледала. Моят е правен преди 100 години по поръчка, защото дамските модели все бяха с камъни.

Нямахте си работа да се разговорите за бижута. Пак почнах да разглеждам и си харесах обеци, има и колие към тях. А имам много, но не се сещам да ги нося.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 12:01 от Olia Nik

# 2 604
Двете рокли на mtz ми харесват много, Стоят супер. На първата десена е много красив и нестандартен.

Rockstar, болката трябва да отшуми напълно преди да се върнеш към спорт.

Големи бижута харесвам върху други хора. Аз най-често нося от модела на macadamia

Olia Nik, бързо възстановяване!

# 2 605
Това нося на ръката си постоянно. Двата заедно на един пръст, стои нежно.
Скрит текст:

На другата ръка е само халката.
С тях градинарствам, домакинствам, плувам. Не ги свалям никога. Бидона със зеле е мъжка работа 🤨

Тези поръчах сега за да пробвам, но ще почакам доста, защото съм междинен размер. Много си приличат, но има разлики, които са ми важни. Пробвала съм подобен, стои ми добре.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 12:39 от Mößbauer-Effekt

# 2 606
Аз днес нося този. Камъчетата са диаманти.

# 2 607
Не държа да съм по последна мода, но и внимавам да не изглеждам като телепортирана от минала епоха. Имам си мое правило - нещо ново, нещо старо и нещо за разкош. Wink
Аз май стигам до извода, че за да носи човек нещо по-старо, то трябва да е или актуална кройка или актуален цвят. Така малко се скрива факта, че не е нова покупка.

# 2 608
Моите аксесоари днес са на амин години

# 2 609
Пръстенът ми харесва. След черното, зеленото е другия цвят, към който имам слабост - за дрехи, бижута, даже и лещи за очи имах.

Общи условия

Активация на акаунт