Отговори
# 2 610
Аз днес нося този. Камъчетата са диаманти.
Много нежно и красиво стои! Точно този модел ми е любим.

# 2 611
Има страхотни пръстени в Алиекспрес. Големи, масивни, медицинска стомана и са по 2 лв. Чудя се дали да не си купя такива, защото обичам да нося пръстени, но бързо ми омръзват и искам нови.

# 2 612
Като сме тръгнали да говорим за пръстени... Нося ежедневно три, два на едната ръка и един на другата. Понякога ги свалям и слагам инцидентно някой по-ангажиращ, в комплект с обици и/или колие.
Това ми е "годежния" пръстен от ММ Simple Smile бях вече с две деца и едно общо на път Smirk
Скрит текст:

не е с диаманти Simple Smile

# 2 613
А смесвате ли злато и сребро?
Аз нещо не мога да се пречупя. Особено момента с различните енергии на двата метала леко ме притеснява.

# 2 614
  • София
А защо една дреха/обувка/чанта трябва да личи, че е нова? Аз много обичам винтидж неща, на които им личи, че са винтидж.
Бижута нося всякакви, от среден към масивен размер е моето. И да има еклектика.

# 2 615
На мен не ми харесва да се смесват. Аз обикновено нося само обеци, но ако сложа още нещо винаги бижутата са координирани. Едно време предпочитах сребро или бяло злато, после порастнах и вече силно предпочитам жълто злато, мисля, че и повече ми отива. Розово злато не ми отива хич.

Има дрехи, които са класически, според мен си изглеждат добре (ако са поддържани, не стари и скъсани) и съвременни, когато и да ги облече човек. Аз поне се опитвам да си купувам основно такива. Сега, колко и дали успявам, е друг въпрос, това обективно сама вероятно не мога да го преценя. Но си мисля, че ми се получава.

# 2 616
Аз нося сребро, но халката ми е златна и не я свалям, така че смесвам злато и сребро.

Тези пръстени нося напоследък, когато не съм сложила гривна.
Скрит текст:
вярно, че съм с тен, но много странен цвят ми е излязла ръката на снимката

# 2 617
А смесвате ли злато и сребро?
Аз нещо не мога да се пречупя. Особено момента с различните енергии на двата метала леко ме притеснява.
На мен ми харесва комбинацията сребро и розово злато.

# 2 618
Аз си износвам някои дрехи от предишни години. Обикновено рядко си купувам някакви ултра-модерни парцалки и някои по-изчистени модели могат да се носят по-дълго време без да изглеждат демоде.
Като момиче носех едни обувки от младините на баба си с много яки бомбета. Хората ме гледаха странно, но аз адски им се радвах.

# 2 619
Накарахте ме и аз да поразгледам бижута с диаманти.
Хм, моята минималистична душа не не би понесла нищо друго, освен един изчистен до съвършенство пръстен с един единствен камък.

Ами....какво да ви кажа....Бих носила само и единствено това Heart Eyes. Smiling Imp

Което означава, че никога няма да нося. Relieved
Само 2 млн. щатски долара! Grin

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 13:56 от Sysly

# 2 620
  • някъде под слънцето...
Oт времето, когато носех жълто злато, имам бижута в комбинация, бяло и жълто, та даже и един пръстен с бяло, жълто и "черно"  злато .
Всичко е по кутиите.
В момента нося само сребо и камъни  , но се случва да  комбинирам сребро и стомана, както и сребро и бяло злато.
Розово злато нямам и не хатесвам.Излезе на мода по времето когато вече бях  на бяло злато.
За мой  късмет бижутата ми с диаманти и  перли са в комбинация  само с бяло злато, така, че понякога ги , слагам.
Не мога да качвам изображения, заради  несъответствия с  политиката за запазване на лични данни на телефона и на форума, но  ще потърся  примерни линкове  към  двата обемни пръстени с  камъни  с които съм днес
Нещо подобно.Изчистени правоъгълници с  горе долу еднакъв размер.Камъните съответно са различни, от показаните, защото по принцип трудно се намират абсолютно еднакви.
Слес всичко прочетено  по Gemologia,  съм съгласна с написаното, че камъкът трябва да те "повика" ,за да го харесаш и избереш.
https://www.etsy.com/es/listing/1228265940/anillo-de-labradorita … fNvoaAlwWEALw_wcB
https://www.etsy.com/es/listing/862035584/anillo-de-piedra-de-lu … p;pro=1&frs=1

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 14:05 от sl

# 2 621
Моята халка също е комбинация от бяло и жълто злато, но аз имах предвид изобщо комбинацията между различни метали.

# 2 622
  • София
Момичета, да попитам по-запознатите - какъв вид йога е подходящо за абсолютно начинаещ, за разтягане най-вече, за гръб и шия. Като цяло съм доста разтегната, още си качвам крака зад врата. До сега съм тренирала силово, с тежести, но вече ми е противопоказно. Мразя кардио и бих се затичала само, ако сериозно ме подгонят. И още - ако знаете студио в близост до Слатина?

Класическа хатха йога е за теб. Потърси инструктор, който обръща внимание на правилно и бавно изпълнение на асаните и добре е структурирал тренировката. Важно е също да ти пасне като личност. Обикновено обозначават курсовете, които са за начинаещи. За съжаление нямам идея кои студия са добри в близост до теб. Като цяло готини са Сантоша, Дивали, Вайб, но сигурно има и други съкровища.

Silver pearl, ботуши много харесвам с дълги или миди поли и рокли, които покриват ботушите.

Благодаря ви за топлия прием отново. Дадох си малко почивка от нет-изяви. Тази година нищо особено не купих за лятото. Все по-често обличам копринени пижами (потничетата на Интимисими и едно долнище от НМ, което взех). Разбира се не нося цял пижамен сет наведнъж.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 16:33 от Harpalike

# 2 623
  • В полите на Пирин планина
В София съм ходила със сестра ми няколко пъти в "Нараяна Йога" на практиките на Деви и ще кажа, че бях очарована. Бих посетила пак. В студиото има и други инструктори.

# 2 624
  • някъде под слънцето...
Моята халка също е комбинация от бяло и жълто злато, но аз имах предвид изобщо комбинацията между различни метали.
На времето обикалях из ателиетата с едно италианско списание с халки комбинация  от бяло злато и платина , но в цял Пловдив, никой не се нае да ги направи, и  накрая взехме едни от първя  магазин в който влязохме.
Това е и един от мотивите заради кокто не я нося от години(20+).
Годежният също е в немилост и не е слаган  ,  защото е с жълто злато.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 14:47 от sl

Общи условия

Активация на акаунт