Отговори
# 2 640
  • София
А защо една дреха/обувка/чанта трябва да личи, че е нова? Аз много обичам винтидж неща, на които им личи, че са винтидж.
Бижута нося всякакви, от среден към масивен размер е моето. И да има еклектика.

Абсолютно съгласна. Особено за чанти и бижута. Харесва ми като ги видя да знам, че имат история и жената държи на тях, т.е. носени и пазени са, но не са нови. А стилът, дори и да не е в тренд, също радва.

# 2 641
  • някъде под слънцето...
mtz  интетесна колекция.
За "завещаване".... ни се иска,  но дали ще  искат да се възползват  е друг въпрос....
И аз  мислех , че един  ден   дъщеря ми ще носи бижутата ми....
Ядец, за сега не и харесват.А  при пръстените дори и да и харесват , не и стават.Изключение правят само тези, които са за горната част на пръста.
Харесва гривни с камъни, но  предпочитаните са под друга форма  и друг вид.
Мислех, че ще ползва и парфюмите  ми, но взе десетина и до там, предпочита други.
Отдавна спря да прибира и дрехи  и обувки защото не и стават, но вече  и не и харесват.
Това лято двете и баби  и "завещаха" златни  бижута , не прояви интерес , ако изобщо някога прояви, ще е за претопяване.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 16:11 от sl

# 2 642
  • София
МТЗ, вторият  от ляво и този на ръката ти, на безименния са ми фаворити.
Най-женските като форма и послание, Ре Simple Smile

Особено с моята форма сега 🤣🤣🤣.

# 2 643
  • тук-там
Моята носи дрехите ми, харесва бижутата ми и парфюмите. Почти на 18 е и дори моите обувки е налазила. Няма отърване Wink

# 2 644
  • София
Моята носи дрехите ми, харесва бижутата ми и парфюмите. Почти на 18 е и дори моите обувки е налазила. Няма отърване Wink
И моята така, редовно отмъква нещо.

# 2 645
Аз си нося годежния пръстен и халката, (изглеждат много добре и на един пръст, но ми е странно усещането за липса на другата ръка, затова си ги нося отделно), часовник и обеци. Много ми харесват някои гривни, но не мога да нося.

# 2 646
А защо една дреха/обувка/чанта трябва да личи, че е нова? Аз много обичам винтидж неща, на които им личи, че са винтидж.
Бижута нося всякакви, от среден към масивен размер е моето. И да има еклектика.

Абсолютно съгласна. Особено за чанти и бижута. Харесва ми като ги видя да знам, че имат история и жената държи на тях, т.е. носени и пазени са, но не са нови. А стилът, дори и да не е в тренд, също радва.
Тук и аз се присъединявам. Харесвам винтидж и добавям като акцент към иначе съвременна визия. Особено чанти!

Харпика, като видение от сънищата си с тая зелена пола! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 16:50 от Sysly

# 2 647
Много красиви бижута виждам 🙂
Със здраве да си ги носите момичета!

Angel_wing, имаш красиви ръце 🙂

Къде е Савова? Сутринта като се лакирах внимавах да не се оклепам 🙃

Харесвам и нося бижута, рокли и чанти, които са винтидж отвсякъде - на по 50-60-70 и повече години, но само от моите предшественички. Хубаво ми е, сякаш са с мен, а и идеята за род/фамилия ми е много на сърце.
Хубаво е като дъщерите ни харесват и носят вещите ни 💖

# 2 648
  • София
Много е хубаво и да имаш син, за да не пипа нищо Wink

Аз имам пръстен от баба ми, който много харесвам, но рядко нося. Просто не е за ежедневно ползване.

# 2 649
Една гривна от мен. В момента е в почивка, но се чудя дали да не я слагам пак. Трябва да видя малкият пакостник как ще й реагира.

# 2 650
Взимат и моите, но вече по - рядко.
Обувки носим един номер, парфюмите, които харесват им подарявам направо( не всички, за някои се стискам Joy)
Дрехи като им предлагам, понякога ме гледат с ужас, а след месец - два на същото нещо ахкат и охкат, питат защо не са го виждали и дали може да го вземат.
Малката се е пристрастила към супер стари дрехи и чанти, по едно време се обличаше ултра артистично( разбирай - прекалено) дори носеше две различни обувки.
Много сте хубави всички които видях! Красиви рокли показвате.Flowers Hibiscus
 Харпа, на първата снимка изглеждаш с 10 години по - малка отколкото на втората. Не съм те виждала с пусната коса, много ти отива.
Копринените пижамо - панталони са страхотни!
Макадамия, разкошна коса имаш, много хубав цвят и блясък има.
Имам дадени три винтидж копринени рокли и две поли на майка ми за корекция, че са ми малки в талията, но шивачката няма намерение да ги прави скоро, имала много работа.
Пазя чанти и от баба ми, с едната бях на бала на дъщеря ми, но бижута никакви нямаме оцелели за съжаление - отдавна ги откраднаха заедно с всичко ценно и то от къщите на двете семейства.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 16:41 от silver pearl

# 2 651
Ре, юбилеят е на 03.09.
Харпи, супер си!
Макадамия, страхотни обички!
Ангелче и твоят пръстен е прекрасен.
Днес харесах ултратънко златно синджирче с миниатюрно прозрачно камъче. Смятам довечера да си го купя... Simple Smile Горкия ми мъж, дано не получи удар...
Не винаги съм така, в момента съм във фаза...!
Никога не смесвам жълт и бял метал, не ми харесва...а и бял никога не бих си купила!

# 2 652
А смесвате ли злато и сребро?
Много обичам злато и сребро. По- скоро златисти и сребристи елементи в едно бижу. Ако и има и камъчета, още по- добре.

# 2 653
  • София
И аз май съм във фаза. Днес накупих пак дрехи, а уж се бях зарекла да не сменям гардероба.

# 2 654
И от мен малко бижута, с който се включвам.
Аз също си нося годежния пръстен и брачната халка не съм ги сменяла, от както ги имам. То и нямам пръстени кой знае колко освнен тези, още два жълто злато и един от бяло, но той ми е малко голям и ме е страх да не го изгубя.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 07:37 от Idelle

Общи условия

Активация на акаунт