Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 684
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Мистик, как ти се вижда якето?
Браво Есме. И аз гледах това Навахо, и не само, но нямаше по малки номера. Пиши после как е.
А, видях че си поръчала и ти от кремавото яке, ще се разпознаваме после съфорумките по града 😎 С нашата височина, ще са ни до петичките сигурно 😄
Инфлуенсърските кодове за 15% ловят ли днес? Покрай Есме се загледах в някои пуловери. 😄

# 181
Леми, да, от розовото Навахо имаше само XL, ще го видим, как ще ми бъде Simple Smile Ще пиша, ама няма да е скоро, че ориентировъчни дати за доставка са след 10ти Simple Smile  Да, кремавото, подозирам, че ще е дългичко Joy
От пуловерите смело мога да похваля този на Веро мода модела, аз принципно много харесвам такива меки и с такова качество. Ще почакам да намалят този онзи цвят, че аз взех един с червено, сега розов... Simple Smile Трябва ми нещо зелено пък Simple Smile И лилаво Simple Smile

От този мога да препоръчам, взех го на мин.намаление, със същото меко качество е и е много удобен
https://www.aboutyou.bg/p/object/pulover-thess-7618103
 и този https://www.aboutyou.bg/p/jdy/pulover-7132051
Другите, дето ми харесват, не са намалени, а тези са с прилично намаление в момента.
На Есприт имам един половер, с памук, но различен модел. Не знам, някакъв вечен е, нося го вече над 10 години, в отлично състояние е, дори с пране не мога да го съсипя Joy Поизбелял само малко, че е черен, но го боядисвах. Но тези с памук не са за най-студено време, иначе са много комфортни. Сега ще видим този, какво представлява.

# 182
  • София
Драмата с About you продължава... Не знам как нямат време да отговорят на запитванията си, но имат през ден да ми отговарят, че съжаляват и като имат време ще разгледат случая...
Нещо друго се сетих да попитам. Сега на последната поръчка за ботите Тамарис поисках в Еконт да ги видя, защото имам преглед. И жената ми каза, че има преглед, но ако кутията е запечатана нямам право да я отворя... Казах си какво пък кой ще запечата кутия за обувки. Ами беше лепната с 2 лепенки отстрани, за да не може да се отвори. Това друг път с обувки или пък с дреха не ми се е случвало. Дали тази в Еконт нещо не се обърка, защото иначе не виждам за какво ще ми е този преглед ако всичко е запечатано?

# 183
И на мен така ми казаха в Еконт - имам право на преглед само до опаковката вътре, тоест ако е нещо прозрачно, ще го видя какво е, ако не е -  не мога да го отворя. Иначе и моите кутии за обувки са с лепенки отстрани.
Съобщенията предполагам са автоматични.
Есме, много симпатични пуловерчета си показала и за без пари, обаче на мен ми идват късички, аз все търся нещо да ми покрива кръста и по-надолу 😄
Иначе и аз набелязах няколко пуловерчета, дано ги намалят и да има размер.
Аз пък чакам пари от Кроп, Синсей и house, и нито вопъл нито стон от там, даже и съобщения нямам. Ще взема да им пиша тези дни.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 16:02 от Lemy

# 184
И моите обувки идват с по две лепенки на кутии, а някои чифтове въобще в плик Flushed. Ботушите дойдоха в тяхната си кутия, не оригинална. А 2-3 чифта получих в неотваряни кутии, с едно такова стегнато, дето трябва да се среже.

I.R., звънни им и настоявай на момента да ти решат случаите. Иначе скоро няма да ти отговорят. Аз има писах, чаках и се отказах, сега ги тормозя по телефон. Само да ми се падне оня мъж, дето ми затваря уж случайно, така ще го наредя ....

Леми, не знаех, че търсиш нещо по-дългичко Simple Smile Аз напротив, избирам нещо по-късо, до средата на бедрото ми идват тези, които показах Simple Smile Покажи, какво си хареса зелено Simple Smile
От House и аз чакам пари, но се бавят Simple Smile Отвсякъде се бавят. От Манго пък съвсем съвест нямат, 2 седмици почти са минали Sad

# 185
  • Пловдив
Леми, много е хубаво якето...топ изработка и Л ми лепна. Първоначално като го отворих ми се строри, че ще ми е малко, но не...Черно съм нямала да видим Simple Smile материята е като промазана. Дължината е точно до ханша...Абе харесва ми Simple Smile

# 186
Да ви питам, защото много пъти съм се чудила и въздържала от покупка. Какво точно наричат "преходно яке"? Тънко, без вата въобще? Или сравнително тънко - с малко вата? Или дебело зимно яке? Не винаги можеш да се ориентираш по снимката, а нямам желание, мислейки си, например, че купувам зимно яке, да ми дойде някакъв дъждобран на супер цена.

# 187
  • Сливен
Преходно е всичко,което не е с дебела подплата,съдейки по моя опит.Имам 2 якета,едното е късна есен,друготото е ранна есен почти без подплата,но и за двете си пише с лека подплата.

# 188
  • Пловдив
За мен е есенно...т.е с тъничка подплата.

# 189
Ясно. Сега гледах Navahoo, сториха ми се доста дебели, но пак прочетох, че са преходни.

# 190
А пък това яке кремаво, на Ривър Айлънд, което няколко от нас поръчахме сега - също си пише преходно, ама е с дебела мъхеста подплата, съдейки по снимката. Което за мен автоматично го прави зимно, пък да пише каквото и да е. Това яке на Наваху, което поръчах сега, розовото, пише зимно яке, но няма  дебела подплата. Така че, това въобще не е критерий. Освен по снимките и с налучкване, не мисля, че има друг начин да се ориентираме напълно.

# 191
  • София
Ясно. Сега гледах Navahoo, сториха ми се доста дебели, но пак прочетох, че са преходни.

Има и преходни има си и зимни, които са ватирани вътре.

# 192
Азалия, Asmegin, моля Ви да ми кажете дали размерът на маратонките Pavement си отговаря. Аз нося 37 (Ecco, Geox) - 37,5 (Caprice, някои модели на Geox), 38 (Nike), но стъпалото ми е леко по-широко от нормалното, висок свод. Пуснах 38 размер от тези Pavement и се чудя дали ще ми станат или ще трябва да ги върна.
Благодаря ви предварително!

# 193
Да, отговаря. И моето стъпало е нормално към широко с висок свод. Този модел, показаният, ми е адски удобен на стъпалото.

# 194
Да, отговаря. И моето стъпало е нормално към широко с висок свод. Този модел, показаният, ми е адски удобен на стъпалото.
А какво значи висок свод? Тамарисите, които поръчах, 4 чифта боти, ми натискат областта между петата и предната част на крака. В такъв случай сводът ми ли е висок или обувките са били за висок свод?
За пръв път ми се случва това с обувки, между другото.

Общи условия

Активация на акаунт