Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 293
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Преди време четох, че мога да си спретна ароматизатор за текстил от омекотител и вода. Обаче какво да е съотношението?

# 166
За обратното съм чела , но ако ползваш омекотител в количества да ароматизира достатъчно няма ли да оставя петна?

# 167
За обратното съм чела , но ако ползваш омекотител в количества да ароматизира достатъчно няма ли да оставя петна?

Именно за това питам. Grin

# 168
Има ароматизатор за текстил на Юмуш...
Ползвам за колата...

# 169
  • Sofia
Идея как да не си удряме пръстите при трошене на ядки

# 170
Ей това самоделно приспособление е по- удобно

# 171
На село дядо беше направил дупка с подходящ размер в едно пънче. Брат ми можеше да чупи лешници с часове Grinning Или иначе казано - Монтесори преди 22 години Joy

# 172
# 173
Какво е това на снимката?

# 174
Или иначе казано - Монтесори преди 22 години Joy
Че и по-полезно Монтесори - труд, хапване ..., а не да премяташ кубчета от едно място на друго.

# 175
  • Sofia
Какво е това на снимката?
Прилича ми на горчива краставица,не знам дали я има в Бг.
В клипа, който гледах, предполагам,че е за отказване от гризене на мебелите  🤔

# 176
Орехи се чупят лесно по няколко в пакет.Бам бам бам с чукчето и готово😃Не летят черупки.Начупените изсипвам в тавичка и почиствам лесно.

# 177
А пакета от какво е и не се ли къса?

# 178
Обикновена найлонова торбичка, не се къса, леко чукване по орехите, колкото да се счупят.Може и платнена торбичка, ако нещо те притеснява.Майка ми чупеше в гаца, обаче много боклучета падат.

# 179
  • в сърцата на децата <3
Момичета, с какво мога да почистя микровълнова от опушване? Отвън. Разпарчедосах я, търках и киснах с кислородна вода, мокри кърпички, обезмаслител, препарат за тоалетна, сода, сода плюс оцет... Свали се повърхностния слой сажда, но оцветяването се маха само на места.

Общи условия

Активация на акаунт