Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 294
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Пробвай с много леко навлажнен прах за пране.

# 181
Надраскано от химикал как да изчистя от подметка на кецове?
Пробвах с лакочистител - не става, с магическа гъба- също не става..

# 182
Като човек, свидетел на доста съученици, които си правеха пищовите на подметките - не се трие. С времето се изтърква механично.
Понакисни малко, пробвай със сода и препарат или паста и бая търкане. Но е мисия невъзможна, от гума трудно пада мастило.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 17:51 от Inferiya

# 183
Опитай с паста за зъби.Махала съм от надраскано бяло яке.

# 184
Или с мицеларна вода.

# 185
С висок градус спирт може да пробваш.

# 186
# 187
От какво е опушена микровълновата печка? Пожар ли е имало в помещението?

# 188
  • в сърцата на децата <3
От какво е опушена микровълновата печка? Пожар ли е имало в помещението?
Да, пожар имаше. Горяла е стиропорена изолация основно, много тежка и миризлива сажда... Не стана с праха за пране, а още има миризма. Мен ме тревожи не толкова цвета, колкото миризмата.

# 189
Да не те плаша, но няма отърване от тази миризма. Тя е проникнала и пропита и вътре в уреда. Когато я включиш да работи, ще мирише още по-силно. На твое място бих се отказала от микровълновата.

# 190
  • в сърцата на децата <3
Ами разглобихме я за почистване, всички ламарини и чарколаци чистих, ако не стане - не стане. Не обичам да хвърлям работещи уреди, но ако не се измирише - ще я хвърля.

# 191
Пробвай с белина, тя обезмирисва, дано стане. Друго обезмирисващо са кафе, сода и прясно мляко.
С прах за пране ми изчезна миризма от разлято шишенце с мента в хладилника - звучи приятно, но се оказа отвратително. Преди това с месеци пробвах какво ли не и не ставаше.

# 192
Ами разглобихме я за почистване, всички ламарини и чарколаци чистих, ако не стане - не стане. Не обичам да хвърлям работещи уреди, но ако не се измирише - ще я хвърля.
Пробвай с магическа гъба.

# 193
  • в сърцата на децата <3
Поизчисти се, но явно има нагъчен пепел в недостъпни места. Оставихме я на съхне на терасата, ако не се измирише, няма и да я сглобяваме. Лошото е, че има и една пералня в това състояние, нова, гаранцията изтече тези дни. Искаше ми се поне за вехти дрехи да може да се ползва на село - работните от градината да не влача до града да пера и да нося обратно. Но май и тя няма да става Sad

# 194
Здравейте, с какво почиствате прах мърху мазна повърхност? Става въпрос за комина на газовия ни котел, който  минава през кухнята и се наслоява с прах, но и мазно. Да съм по-упорита с обезмаслителя ли?

Общи условия

Активация на акаунт