Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Напръскай с обезмаслител, после сложи кухненска хартия и напръскай обилно и нея.Като постои търкай с чиста гъба или телче.Има препарати за грил, те са май по-силни, опитай с тях.

# 196
  • Пловдив
Поизчисти се, но явно има нагъчен пепел в недостъпни места. Оставихме я на съхне на терасата, ако не се измирише, няма и да я сглобяваме. Лошото е, че има и една пералня в това състояние, нова, гаранцията изтече тези дни. Искаше ми се поне за вехти дрехи да може да се ползва на село - работните от градината да не влача до града да пера и да нося обратно. Но май и тя няма да става Sad

Аз ползвах това и много сода, за едно помещение....Не е предназначен за вашите цели,но ако може да опитате.
https://zepi.bg/products/bio4fresh-obezmirisitel-vuzduh

# 197
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, с какво почиствате прах мърху мазна повърхност? Става въпрос за комина на газовия ни котел, който  минава през кухнята и се наслоява с прах, но и мазно. Да съм по-упорита с обезмаслителя ли?
А1 за фурни, спрей Метро за професионална употреба или ето този (купувам от железариите)

Пръскаш/мажеш и чакаш. Методът с хартията е много добър.

# 198
Вариант за почистване на баня от мухъл без препарат има ли?

# 199
Почистване - да. Предпазване от повторно появяване - не.

# 200
Здравейте. Миналият месец бях попитала в темата как да премахна мазно петно от свещ върху килим. Влизам да дам отчет. Изпрах килима, като петното махнах с обезмаслител Meglio. Няма и следа от него /петното/. Благодаря на всички, които се отзоваха тогава.

# 201
С какъв препарат без отмиване мога да почистя баня?

# 202
Аз ползвам гелът на мистър Пропър,много ми харесва как ухае и чисти,но е с отмиване.

# 203
  • София
Всеки спрей за почистване може само със забърсване.

# 204
Почистване - да. Предпазване от повторно появяване - не.
С какво?

# 205
  • Велико Търново
Спомняте ли си моя бял диван?  Simple Smile
След снощи,  изглежда ето така

С какво да изпера калъфките,  пак тест?

# 206
Дай им флумастерите и да си довършат декорацията.
С Теста пак мини, ще падне творчеството.

# 207
  • Велико Търново
Не съм сигурна дали е само флумастер...  Мисля че има пастели,  маркери и моливи Simple Smile  буквално 10 мин приспивах малкия на  втория етаж,  и когато слязох се възхитих Simple Smile

# 208
Вземи и им купи маркери и пастели, на които пише на опаковката, че се отмиват с вода. Докато ги открия, беше много зор.

# 209
Не знам как някой не е измислил досега дамаска с опция за рисуване и лесно триене. Науката изостава от креативността на децата.
Аз пък, без майтап, търся някой да ми изрисува красиво дамаската на един релакс стол, че е бяла и ми омръзна да я пера, а свалянето е трудно. Отдавна заглеждам текстилни маркери и бои и все не се решавам.

Общи условия

Активация на акаунт