Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 240
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
Това е фугина... Той е навсякъде!

# 586
Само аз ли не го виждам?! Хайде, на втората снимка май има някакви малки петънца, ама на първата не виждам.
Я не му се втелясвай, а отивай да чистиш преливника, че всички го видяхме   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 587
И аз виждам само фуга.

# 588
  • Велико Търново
Ами, да то вече се слива със всичко Sad
Няма махане! Кнауф за фуги, оцет, телени четки, телччета, вряла вода, гъби магически, сода с лимон, белина, Доместос, четки за зъби, четки за търкане, шпатули и шпакли, стърглка за котлони... Само циф ми остана да тествам.
А, и тест съм пробвала, но и с него нямаше резултат.

# 589
  • София
skk, и аз не го виждам, душицо! Така като се мъчих с едни отлагания по мивката, май точно petiaivanov ме светна да пробвам с мазнина - разгеле, изчисти се! Фугинът е съвсем друга работа, ама така и така пробваш всичко, що не пробваш и с олио на едно тампонче...

# 590
Ако имаш парочистачка, пробвай с нея.

# 591
Скк, от къде време, с 2 малки породени, да чистиш въображаеми неща Grinning
Ако искаш ела вкъщи,  до няколко седмици приключва ремонтът, поле за изява да искаш!

# 592
  • Велико Търново
Хахаах, де да бяха от въображението ми плодовито, ама не са!
Ето тук е ясно и точно Simple Smile

# 593
Това е фугина... Той е навсякъде!

При тази гледка през прозореца защо изобщо гледаш пода? Simple Smile

# 594
skk007, я си гледай живота и децата...и хубавата гледка. Нищо му няма на пода.
Другият път ще искаш здрави фуги, ама няма да има Simple Smile

# 595
С тези грапави плочки не виждам шанс. Ако бяха равни щеше да е лесно, ама сега...

# 596
  • в сърцата на децата <3
skk007, сорЕ, ама и спорен мен битката е обречена. Така набит фугина надали ще излезе.

# 597
  • I want it all and I want it now.
Гледката е един пьт 😊.
Ще свалиш накрая фугата, както са ти казали и ще правите наново ремонт. Следващият пьт сметнете майсторите.

# 598
Всеки майстор ще нацапа, но нацапаното с фуга трябва да се мие и чисти веднага.

# 599
  • Велико Търново
Гледката е хубава, защото не е човешко творение! Всичко останало е, и съответно си има недостатъците. Мислех си че за 1г ходене, шкурене и стъргане с крака и чехли, все щ падне, но не! Стои си в грапазивните на плочките и не мърда! Сао събира мръсотия и изглежда по зле като я задържи. Здраве да е! Ако някой все пак открие трик, разлаях кучетата достатъчно, така че моля да сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт